O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SÁM PO AMERICE - V. PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 září 2008
Přejít na obsah
SÁM PO AMERICE - V.
Strana 2
Strana 3

Těsně před tím, než se ponořím do spleti vedlejších ramen delty Mississippi, objevuji benzín za 1,99 a devět desetin, jak je tu zvykem zaokrouhlovat :-))) - úplnou bombu tohohle léta. Všechny další ceny už jsou jenom nad 2 dolary za galon nejlacinějšího, 85 až 88 oktanovýho benzínu. To je k zoufání..

Cítí to tak i domorodci, vždyť i první číslici v ceně gasu u pumpy si ještě nestačili za ten poslední rok téměř nikde vyměnit ...

 

 

 

 

     A všude je pořád ta veliká jednička i když k ní se to už nikdy nevrátí. Doufáme v to všichni, ale naprosto marně, protože ani ten lidumil a ochránce slabých a utiskovaných a vykořisťovaných soudruhů a soudružek na celým světě, totiž bývalý SSSR, tedy dnešní Rusko, nemá nejmenší zájem o snižování cen ropy a tak už nezbývá nám chudákům ale lautr nikdo, kdo by se nás v tomhle boji s nadnárodníma ropnýma korporacema zastal.

 

     No, možná jeden ještě zbejvá, snad Hugo Chavez v Bolívarovské republice Venezuele, ten jo, ale zatím si na to ještě budem muset nějakej čas počkat, než ten socialismus jednadvacátýho století u nich vybuduje a dá tak správnej příklad ostatním na jeho konečný vítězství na celý naší planetě. Hugo ho chce vybudovat ještě za jeho prezidentování.

 

     A protože ví, že k tomu bude potřeba i s tou spoustou petrodolarů pěknejch pár let, zařídil si, aby mu jeho naivní národ vodsouhlasil, že si to prezidentování může prakticky prodlužovat do nekonečna, aby ta ležatá osmička v jeho případě končila datem úmrtí tohohle myšlenkovýho obra.

 

     Zatím začal s podlamováním imperialismu v samotných USA ropnou společností CITGO, která jemně nižšími cenami oproti konkurenci už nějakou dobu má za úkol tu kapitalistickou sebranku ve Státech položit na lopatky.   

 

     Zatím se to moc nedaří a tak zvolil jiný přístup - nabídl Inuitům, rozuměj Eskymákům na Aljašce, zadarmo topný olej na celou zimu. A Eskymáci to odmítli, protože olej je pro ně sice drahý, ale oni - Američané, od nikoho brát almužnu nebudou !!! Celkem pozoruhodný přístup, nemyslíte? Jakpak by to asi s naší hrdostí dopadlo v Čechách, kdybychom tu my dostali stejnou nabídku místo těch Inuitů?

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]