O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

A FURT SE JEDE - XVIII. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 červen 2008
Přejít na obsah
A FURT SE JEDE - XVIII.
Strana 2

Někdy v únoru jsem si našla práci: začala jsem jezdit jako zkušební řidič pro hondu v nedalekém Cantil. Samotná práce byla zajímavá, jenom mi dost vadilo, jak s námi japonští majitelé zacházeli.  Vyžadovali přesnost na vteřiny, tady, kde se vzdálenosti měří na „country miles" a nějaká ta půlhodinka nehraje žádnou roli!

 

 

 

 

 

 

 

     Samozřejmě, že střet dvou tak moc různých kultur produkoval neustálé problémy a řidiči se tam střídali jak na běžícím pásu.

 

     Vydržela jsem tam do konce července, mezitím jsem požádala pracovní úřad o pomoc s „commercial drivers licence", řidičákem na náklaďák. Dali mi nejdřív k vyplnění IQ test, který jsem díky neznalosti jejich znaku pro dělení zvorala tak úspěšně, až se rozhodli, že takový blbec nic lepšího dělat nemůže - a zaplatili mi autoškolu.

 

     A tak jsem skoro celý srpen jezdila každý den do Bakersfieldu, okresního města, do autoškoly. Tam se do nás snažili nacpat všechny finty a triky ježdění dopředu i pozpátku, zatímco doma do mě Linc po večerech hustil testové otázky a odpovědi.

 

     Srpen je v téhle oblasti úplně nejhorší měsíc, každý den nepolevující vedra, někdy se vzduch moc neochladí ani v noci, zkrátka nebyla to žádná procházka růžovou zahradou. 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]