O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ALE JO, JEŠTĚ ŽIJU ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 květen 2021
Nojo, dějou se věci. Podařilo se mi dostat dva ďobance, ani mi po nich nic nebylo. Moderna. A pak jsem najednou byla informována, že se nedá nic dělat, a že budu muset na ten druhej konec světa, kde občas žiju; holt papíry vládnou světem, a pokud něco nepodepíšu, mohl by být přímo průser… Takže z ničeho nic, i když jsem to tak trochu čekala, přede mnou stálo dilema: buď zítra, nebo taky třeba nikdy…

 

 

 

A tak jsem odletěla z Prahy.

 

Nebylo to zas tak jednoduché, pochopitelně testy, pak dost nerozhodné balení, připravování milovaného čokla (neumím si představit ani den bez něj), letenka, doprava na letiště, vyřizování všeho možného (spíš nemožného a nečekatelného), až po usednutí do toho velkého ptáka.

Z Frankfurtu do New Yorku, pak taxíkem na Manhattan, a konečně jsem se mohla svalit do postele. Vynervovaná, opuchlá, ale úspěšná. Zvládla jsem to. Tedy dá se říci, že jsem zvládla tak tři čtvrtiny jedné cesty. Den odpočinku a cesta na další letiště, odkud zas – tentokrát jen tříhodinovej – let do Jacksonville na Floridu.

 

 

 12 Top-Rated Beaches in Jacksonville, Florida | PlanetWare

 

 

A jsem teď tady.

 

Moc se vám všem omlouvám, ale opravdu to všechno bylo nesmírně vyčerpávající, a i když jsem ještě zvládla se občas najíst a miniaturně vyspat (zásadně v letadle neusnu), těch moc a moc hodin v letadle mi fakt dalo hodně na frak.

 

Zas to má však velké pozitivum, že jsem zmizela z nerváků politiky a pandemie. Přeletěla jsem do úplně jiného světa – dcera, u které teď jsem, televizi (zprávy) vlastně vůbec nepouští.

 

Takže žiju, je mi už téměř dobře, už jsem i vyspalá a těším se na první výlet po okolí.

 

 

Kamarádky a kamarádi – docela se mi po vás stýskalo…

 

Vaše utahaná ale spokojená

d@niela

 


Komentáře (5)add feed
... : Iris
Danielko, proč se omlouvat? Vždyť se nic nestane, když tu pár dní nic nového není, nebo stane? A když všichni víme, že jsi na cestách, s radostí čekáme, že se ozveš s něčím zajímavým z té velké dálky. Za chvíli čekání to stojí. Hlavně odpočívej, já bych v letadle rovnou umřela, Tebe obdivuji.
Až se skutečně pořádně srovnáš, pak nás přijď pozdravit, budu se těšit.
květen 20, 2021 19:33
... : d@niela
díky, díky.... tak teď už mám dokonce i seštelovanej počítač, všechny potřebný "werky" už mi fungujou. Tak budu moc zase psát a vy číst a komentovat.
Ufff.
květen 20, 2021 21:08
... : mamča
Vítej z5 na Kudlance. Hlavně že jsi cestu absolvovala (přežila) ve zdraví, a teď odpočívej. Potěšíš se s vnoučaty, vykoupeš se v moři...co si přát víc.
květen 21, 2021 09:39
... : doktor
Milá a drahá Danielko,jsem rád,že jsi v pohodě,s dcerou a v normálním světě bez nerváků.papapapapaZdraví kamarád Karel
květen 21, 2021 13:29
... : *deeres*
Víš co nechápu? Že netrefíš do Roztok u Prahy, ale klidně se rozjedeš, nebo spíš rozletíš na úplně jiný kontinent a ještě se psem. Seš dobrá!!!!
květen 22, 2021 17:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]