O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DARMOŽROUTI - XVII. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 listopad 2018
Přejít na obsah
DARMOŽROUTI - XVII.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
 

 

 

 

Prý to tak dělají, když nemají žádného svého ptačího partnera. Chtěl být u všeho, co jsem dělala, a musel ochutnat všechno, co jsem jedla a pila. Dokonce mě trestal, když se mu zrovna nelíbilo moje chování. Třeba jsem se něčemu nahlas zasmála nebo jsem dlouho telefonovala a Jenda se naštval, že nemluvím s ním. To potom sehnul hlavičku a narážel mi prudce zobákem do tváře. Nikdy mě však neklovl.

 

Horší bylo, když přišla návštěva, protože aratinga je tzv. hlídací papoušek. Celý byt považoval za své teritorium a nás za svoje hejno, které v bytě laskavě trpěl. Kdokoliv cizí byl vetřelcem, kterého bylo třeba za každou cenu zahnat. Dělal prudké nálety a kloval opravdu do krve. Když moje maminka i Věra utrpěly shodně perforaci levého ucha, nacvičila jsem s papouškem rituál návratu do klece, aniž bychom museli čekat do tmy.

Využila jsem toho, že miloval půlky vlašských ořechů, ze kterých vyklovával jádra.

Když jsem řekla, že jdeme pro oříšek, okamžitě byl u mě, šli jsme pro něj a potom ke kleci. Věděl už, že dobrůtku dostane až v kleci, tak si tam vlezl sám.

S ořechem se nechal zavřít i od Jolanky. Když nám došly, museli jsme čekat na tmu.

 

 

MIA KOBOSILOVÁ

 

 

 
Komentáře (2)add feed
... : doktor
Papoušci jsou fajn.Mio hezké.
listopad 27, 2018 12:26
... : doktor
Škoda,že na Miino povidáníčko,dle mého zdařilé,nejsou komentáře a odezvy takové jako na stále na nás vykukujícího Babiše a partiu kolem něho.Velká škoda,vždyť Kudlanka by úžasný časopis plný humoru,pobavení,poučení,prostě bez relaxace.Vždyť o police,politicících i politikaření jsou plná média,každý den.
listopad 29, 2018 12:14
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]