O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DARMOŽROUTI - XIII. PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 září 2018
Přejít na obsah
DARMOŽROUTI - XIII.
Strana 2
Jak Bedřich vystřelil    - Byla to zvláštní zkušenost, tahle naše dámská domácnost na výměnku. Ale nic naplat, nastal čas, aby život nabral zase nový směr. Celé dva roky všechno klapalo až moc dokonale. Jolanka chodila do školky a já jezdila dvakrát týdně do brněnské redakce novin, pro které už jsem zase psala.


 

 

 

 

Ostatní dny jsem pracovala doma. Natálie byla sice na mateřské, ale když se po Ostrově rozkřiklo, že je veterinářka, měla také o zábavu postaráno. V domácích pracích jsme se střídaly, a když bylo třeba, pohlídaly jsme si vzájemně holčičky.

                      

Poslední dobou však už začal Natálii chybět chlap. Bylo to na začátku druhého léta, co jsme spolu bydlely, když se zamilovala do ovčáka. Tedy já jsem mu říkala ovčák. Jmenoval se Igor, pracoval někde v autoservisu, ale k Mlčouškům jezdil stříhat ovce. Musím uznat, že když si svlečený do půl těla pohazoval s těmi zvířaty, byl vážně moc sexy.

 

Několik týdnů kolem sebe kroužili a Natka mezitím u domácích vyzvěděla, že je rozvedený a má desetiletého syna ve své péči. Manželka prý mu utekla s nějakou ženskou. Bydlí až na druhém konci republiky a kluka viděla naposledy o Vánocích.

 

Za dveřmi se nám najednou začaly objevovat kytky a drobné dárky. Potom se objevil i sám Igor a pozval Natálii na automobilové závody. Ač ji taková akce ani v nejmenším nezajímala, ochotně s ním jela. Vrátila se z Igora i z jeho syna Martina nadšená a neuběhl ani další měsíc, když jí nabídl, aby se k němu s Helenkou nastěhovala.

 

 

Výsledek obrázku pro králíček kastorex 

Na rozloučenou přinesla Natálie Jolance živého hnědého králíčka se sklopenýma ušima.

„Mami, může se mnou spát v posteli?“, ptala se hned Jolanka.

„Kdepak, to přece není kočka. Králíček by ti nadělal do postele bobky.“

 

V tu chvíli jí zrovna králík názorně předvedl, jak to umí. Připravila jsem balíček vlhčených desinfekčních ubrousků a přikázala Jolance, aby po něm všechny bobky sbírala do ubrousků a házela do záchodu.

 

 

 

Obě děvčátka byla zaujata hrou s novým kamarádem, tak jsem jim ještě nasypala do misky čokoládové cereální kuličky a v klidu jsme si s Natálií sedly ke kávě.

 

„Rozmyslela sis to opravdu dobře?“ začala jsem opatrně.

„Já vím, je to hrozně rychlé, ale on je tak úžasný. Když budu dlouho váhat, určitě mi ho vyfoukne nějaká jiná.“

„A co tu budeš dělat, chtěla ses přece vrátit do Brna, ne? Myslíš, že půjde Igor s tebou, když má tady v Ostrově barák?“

 

„Abys věděla, to už mám vymyšlené. Veterinář, který je ve vedlejší vesnici, půjde příští rok do důchodu, tak po něm převezmu ordinaci, už jsem s ním domluvená.“

„A na kluka si troufneš?“

„Heli, když to nezkusím, tak se to nedozvím, ale doufám, že to zvládnu. Martin to nemá jednoduché, když mu máma odešla. Oba to nesli dost těžce a Igor se dodnes nesmířil s tím, že mu utekla se ženskou.“

 

„Měla bys mu vysvětlit, že aspoň nemusí mít pocit, že v něčem selhal jako chlap. V téhle situaci prostě nemohl konkurovat.“

„To máš vlastně pravdu,“ usmála se a najednou zpozorněla.

„Co to máš, beruško? Pojď mi to ukázat!“

Malá Helenka k nám přiběhla a v každé ručičce držela mezi prstíky hnědou kuličku. Každá z nich měla evidentně odlišný původ.

Natálie se rozesmála: „Tak by mě teď zajímalo, které jí víc chutnaly.“

 

Raději jsem zdroj bobků zavřela do prázdné králíkárny na dvoře. Jolanka hlasitě protestovala, ale slíbila jsem jí, že druhý den zajedeme koupit králíkovi klec, aby ho mohla mít ve svém pokojíčku. Aspoň jí tam nebude smutno, až se malá kamarádka odstěhuje.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]