O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZPĚTNÁ VAZBA PDF Tisk E-mail
Středa, 03 říjen 2018
Tak jsem včera obdržela zpětnou vazbu na můj „život“ na FB. Na tom „soukromém“, kde si občas dovolím ještě trošku víc, než tady. Prý se některým lidem zdá, že jsem divná a mám problémy. Asi bych to měla objasnit. Přátelé, ano, jsem divná. Z pohledu cizích lidí jsem bezpochyby hodně divná.


 

 

A mám z toho velkou radost, protože slovo normální mě děsí od malička. Nikdy jsem nebyla a nebudu jednou z oveček ve stádu, a vnímám to jako jeden z mála mých kladů. Paradoxní je, že mně se taky většina lidí zdá dost podezřele divných???

 

A úplně nejdivnější se mi zdají chroničtí optimisté. Zasr…díčkované profily. To je fakt hodně divný. Řekla bych, že takoví lidé způsobují ostatním dost velké frustrace na mnoha frontách. Fotky šťastných štěňat, dětí, vybraných jídel, pokoncertních květin… a pak se člověk dozví, že štěně po Vánocích vrátili, protože nebyli schopni se o něj starat, dítě prolítlo už v první třídě – ze stejného důvodu, po jídle se všichni poblili a …no stačí.

Já prostě žiju na rovině. Je to tak nějak pohodlnější, hlavně kvůli rovnováze.

 

Ano. Mám problémy! Jen boží hovádko bez mozku nemá žádné problémy. Jen člověk prostý schopnosti přemýšlet nemá žádné problémy. Tedy i toto beru jako kladné hodnocení. Mám mozek. Hurá.

 

Výsledek obrázku pro girl by computer

 

 

 

A proč svoje problémy ventiluju na FB? Nu. Protože mě to baví a funguje to jako terapie pro mě i čtenáře. Rozumím tomu, že každý nemá koule na to, aby svoje vnitřní problémy a životní průsery sepsal a vyvěsil na obecní nástěnku. Já je mám. Vůbec mi nečiní obtíže popsat svůj „problém“ a myšlenky, které se kolem něj ovíjí jako chapadýlka tropické lijány.

 

Vždy se snažím dělat to tak, aby se čtenář zasmál nebo zamyslel, ideálně obojí v tomto sledu. Protože, přiznejme si to, moje problémy nejsou nijak ojedinělé. Mají je úplně všichni a někteří ještě mnohem horší…

 

Vůbec nejsem originální. (sakra) Když se mi podaří problém zlehčit nebo vyprodukovat nějaké zajímavé řešení, mám dvojnásobnou radost. Čili abych to shrnula: Jsem divná a mám problémy.

 

Momentálně jeden zásadní: Chce se mi čůrat a jsem líná vylézt z postele...

 

 NEOHROŽENÁ ŽENA

 

 

Komentáře (4)add feed
... : NČ
"Chce se mi čůrat a jsem líná vylézt z postele..." ...... A v čem jako tkví ten problém?
říjen 03, 2018 08:13
... : *deeres*
NČ, každý nemůže v posteli používat bažanta, to je pánská výsada. A pak už je tu jenom druhá možnost a kdo to má pak uklízet?

Taky jsem divná, problémy a starosti ventiluji stížnostmi a nadáváním a tyhle lidi "miluju"
... chroničtí optimisté. Zasr…díčkované profily...
říjen 03, 2018 08:45
... : NČ
Jo aha. Tudy na to. Už chápu.
To mi připomnělo, jakej je rozdíl mezi mladym a starym myslivcem?
Mladej má v posteli zajíce a starej bažanta.
------
V zasr ...díčkovanejch profilech se nevyznám, fejzbůůůk jsem kdysi zkusil, ale neporozuměli jsme si.
Srandovní jsou ale i "infantilní smajlíci" (jak kdysi trefně poznamenala Lenka) smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/smiley.gif
říjen 03, 2018 09:16
... : doktor
Ahoj divná kočko.
říjen 03, 2018 12:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]