O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OKRESNÍ PŘEBOR PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 září 2018
Okresní přebor v přímém přenosu jsem zažila včera, když mě na kole chytla bouřka a bylo nutné se někam zašít. Lesem jsem proletěla jako střela, kopec nekopec, motivovaná hrozivým duněním a vichrem. Krmelec nikde, hájovna nikde.
 

 

 

 

 

 

 

Za lesem stadion FC Babice, ke kterému se upínala moje zoufalá naděje. Když se spustil liják, vjela jsem uřícená, zpocená, nenamalovaná, špinavá a pochopitelně smradlavá do šatny domácích a poprosila o azyl.

Správce hřiště, nápadně podobný Luďku Sobotovi, mě s úsměvem přijal a usadil na oprýskanou dřevěnou lavičku. To už ale lilo tak, že padaly kroupy a fotbalové mužstvo komplet vzalo šatnu útokem.
 

No… koukali na mě asi jako já na ně. Jedenáct chlapů je jedenáct chlapů, přátelé. A ženská v šatně je holt ženská v šatně.

Pánové se narovnali, zatáhli břicha, spolkli hrubé výrazivo a začali vtipkovat, co že jim to tam během zápasu vyrostlo za houbičku, a jestli si nechci sundat tu helmu a dát si s nima sprchu. Jo, a taky se u toho začali svlíkat.

 

Výsledek obrázku pro FOOTBALL PLAYERS IN SHOWER

Kdybych měla kameru, točila bych to. Pohybem ladným, téměř baletním, postupně kolem mě s významným mrkáním protančilo všech jedenáct domácích a taky jedenáct přespolních (sprchy byly jen u domácích) vesnických přeborníků, s mikro ručníčkem obtočeným kolem boků.

 

Vzpomněla jsem si na tetřeví námluvy a snažila se vůlí ovládnout požár na obličeji, který pomalu začínal bezvadně ladit s mojí červenou helmou. Musím přiznat, že jsem nebyla schopna činu natož slova. I ten můj humor mi došel.

 

 

 

Dvaadvacet nahatých chlapů jsem ještě nikdy v životě pohromadě neviděla a taky doufám, už nikdy neuvidím. Helmu jsem si pro jistotu nesundala (čtyři dny nemytý vlasy jsou čtyři dny nemytý vlasy), hrdě jsem odmítla nabídku k sňatku, pozvání na pivo i odvoz domů zánovním traktorem.

 

Osprchované tetřevy si rozebraly manželky a odvezly je do hospody na zaslouženou dvanáctku.

 

A víte, že vůbec nevím, kdo vyhrál?

  Neohrožená žena

 

 

  
Komentáře (2)add feed
... : *deeres*
A, to si říká "Neohrožená žena". Místo, aby si z nich utáhla, tak se rdí. smilies/grin.gif

Možná, kdyby zrovna nevypadala, jako zmoklá slepice, bylo by to úplně jinak. Já se tady vytahuji, ale vzpomínám si, jak jsem kdysi doma sundavala zapety a malovala a když byl byt řádně upraven a i já patřičně upravena, tak jsem se rozhodla, že sundané tapety odnesu dolů do popelnice. A tak celá zmatlaná, zpocená a neupravená jsem v baráku potkala souseda, se kterým jsme na sebe normálně dělali oči. Tohle normálně nebylo a tak jsem se kolem proplížila v marné naději, že si mne nevšimne. Ten sprosťák si mne nejenom všiml, ale i komentoval. Netušil, že si koleduje o skopnutí ze schodů.
září 28, 2018 11:11
... : doktor
Neohrožená žena byla ohrožena dvaadvaceti chlapisky.Dobré,pobavil jsem se.
září 28, 2018 12:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]