O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VZPOMÍNKY KAPITÁNA HONZÍKA - 2. PDF Tisk E-mail
Pátek, 22 červen 2018
Přejít na obsah
VZPOMÍNKY KAPITÁNA HONZÍKA - 2.
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

V pokoji se nenašlo nic, co by svědčilo v neprospěch výsledku ohledání lékařem ani v neprospěch výpovědi personálu i pana Piskáčka, všichni byli dodatečně strážmistrem vyslechnuti a výpovědi zaprotokolovány.

 

Nic nového do této nešťastné události nevznesly ani výpovědi hostů hotelu. Vše nasvědčovalo nešťastné náhodě. Mně však vrtalo hlavou, co je ten Piskáček zač. Nic moc toho o sobě neřekl a u výpovědi se všelijak kroutil a docela slušně mlžil.

 

Druhý den na krátké poradě na služebně upozorňuji na tuto skutečnost.

 

Starej, tedy náčelník nadstrážmistr Hubert, zrovna nejásal, že mladej, jako já, do toho jasného případu šťoural, ale strážmistra Nováka pověřil, ať se na celou věc mrkne - rozuměj mrkne se na zoubek panu Piskáčkovi i jeho ženě. My, ještě s jedním kolegou čekatelem, znovu mrkli na výpověď pana Piskáčka. Tvrdil, že opouštěje pokoj, jeho žena seděla u stolku pod lampou a četla. Též pila čaj, který jí hotelová služba přinesla na pokoj.

 

Pokoj opustil hned po obědě. Něco málo po 13.00 hodině šel na malou tůru. Bylo přece krásně. Což mu potvrdila i recepční hotelu. K nám na služebnu přišel po čtvrté hodině odpoledne. Do hotelu se však vrátil před čtvrtou. Potvrzeno recepční. Jen pro pořádek jsme s panem Piskáčkem absolvovali celou trasu jeho tůry, abychom si ověřili jeho výpověď s časovými údaji, a vzájemně porovnali. K našemu zklamání to sedělo.

 

Až do konce týdne se nic nedělo a starej se chystal Piskáčka propustit z vazby.

 

Do karet nám hrála skutečnost, že byla okurková sezona a ani soudce neměl chuť se s námi handrkovat o vazbě našeho čerstvého vdovce.

 

V pondělí se na poradě objevil strážmistr Novák a fak perlil. Kamarádi, nyní se podržte, dostane to spád. Novák přinesl zprávy, které konečně případem pohnuly. Piskáček byl podruhý ženatý. Někdy těsně před válkou byli novomanželé Piskáčkovi na svatební cestě v Luhačovicích...

 

O peníze žádný strach, pani Helena byla bohatá. Dále zjistil, že tahle jeho první žena zemřela v hotelovém pokoji, přesněji řečeno hotelové koupelně, ve vaně plné vody. Ohledání provedl lázeňský doktor a světe drž se, konstatoval, že utopení byla nešťastná náhoda bez známek násilí.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]