O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOLOBĚH CHLAPŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 listopad 2017
Přejít na obsah
KOLOBĚH CHLAPŮ
Strana 2
Strana 3
Související obrázekJsem jed – ten se taky prodává v malých lahvičkách. Hezká, baculatá lahvička s nálepkou, na které je lebka se zkříženými hnáty. Cyankáli, vitriol nebo tak něco. Spíš cyankáli – voním po mandlích. Jsem zmije. Vyhří-vám se, rozvaluju se a lebedím si na výsluní. Čekám na příležitost, vymrštím se, uštknu a zalezu pod kámen. Jsem žena. Kousky svého já sešívám režnou nití. Takový malý kobereček utkaný ze zbytků, celý slátaný z toho, co zůstalo.

 

 

 

USE and GO

 

Jsou na jedno použití, podotýkám, že i opakované, ale pouze v hranicích jedné epizody a noci. Pozor, někdy je lze zaměnit za druh USE and RUN, ale tam se rozhodně nebude jednat o opakované použití. Pokud narazím na tenhle druh chlápka, hledám nejbližší postel, otoman, gauč, stůl, v případě nouze postačí zeď v tmavém průjezdu, ba i železniční koleje se hodí, tam ovšem pozor na jízdní řády. Tělo si prostě řekne. Neuzavírám smlouvy na furt, nepřijímán bianko sliby, nekladu si podmínky, kromě jediné. Zítra se probudíme každý sám, nejlépe na jiném konci města.

 

REPEAT

 

Tady už je použití variabilnější, je to také časově dlouhodobější záležitost. Neomezuji se krátkozrace na jednu noc, na to je jich škoda. Výběr je logicky poněkud náročnější. Rekrutují se ze skupin inteligentních chlapů, kteří se posledním metrem, noční tramvají, taxíkem nebo ranním busem vrací k rodinkám, láskám a přítelkyním. Lze si s ním i povídat při skleničce vínka, svádění je hra, sice je jasné, kam míří, ale co kdyby. Pravdou zůstává, že většina setkání končí horečným hledáním nejbližší postele, otomanu, gauče, stolu, v případě nouze postačí zeď v tmavém průjezdu. Zakazuje se uzavírání smluv na furt, vystavování bianko šeků na sliby, kladení si podmínek. Zamilování ovšem stejně nehrozí, je to jednoduché a bezkonfliktní. Občas se probudím vedle něj a dopřeju si ranní čtvrthodinku.

 

WARMING

 

Začíná hrozit nebezpečí úrazu vysokým napětím. Absolutně se nehodí pro jednu noc, nelze v tak krátké době ocenit všechny kvality. Vlastně by docházelo k mrhání talentem jeho i mého. Bohužel skutečně hrozí nebezpečí citového úrazu, povětšinou se i tito posledním metrem, noční tramvají, taxíkem nebo ranním busem vrací k rodinkám, láskám a přítelkyním. Pokud jsem ovšem přistoupila na jejich podmínky, roztrhala bianko šeky slibů a zakázala si věřit smlouvám na furt, i tady jsem občas horečně hledala nejbližší postel, otoman, gauč, stůl, v případě nouze i zeď v tmavém průjezdu. Přes nepochybné kouzlo okamžiku doporučuji předem vytipovat místa vhodná k sexování. Delší hledání se mi vždycky vyplatilo. Ráno je najdu vedle sebe, užívám si probuzení sexem, ovšem ze zásady nesnídají a manželky je nechápou, patrně taky ze zásady.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]