O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOLOBĚH CHLAPŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 listopad 2017
Přejít na obsah
KOLOBĚH CHLAPŮ
Strana 2
Strana 3
 

 

 

 

 

Dneska za mnou přijel poprvé na víkend. V předsíni otvírá batoh. Pozoruju, co tam kutí. Teď už jenom nevěřícně zírám, spíš třeštím oči. Vytahuje plátěnou taštičku, vysype bačkory a přezuje se. Hlavou mi proletěla Jájina poznámka: „ On je takovej slušně vychovanej a nezkaženej.“ Taky se mi vybavilo její ušklíbnutí a pěkně poťouchlej pohled. Má to u mě schovaný, potvora. Dívám se honem jinam, jazyk si málem prokousnu, ale ovládnu se a nezačnu se chechtat.

 

„Jsi nějaká tichá, něco se děje?“

„Vůbec nic, proč?“ zmůžu se na odpověď a mohutně se rozkašlu.

 

Praští mě do zad. Myslím si něco o pitomcích, nadávám si do debilů, z hlavy se mi kouří, snažím se vymyslet, jak se ho co nejelegantněji zbavit. Samozřejmě, nic mě nenapadá a tak ho zvu dál, jenom si pořád v duchu dokola opakuju : „Do obličeje se mu dívej, ne na nohy.“ Naštěstí vytahuje vínko, docela kvalitní, vypiju tři skleničky, on zvládne s bídou jednu. Kouká trochu divně, do dneška si myslel, že jsem skoro abstinent. No co, nemá si brát kostkovaný bačkory po dědovi, to je moc i na jinší nátury než jsem já. Po třičtvrtě láhvi vína na papučky úspěšně zapomínám. Tělo by přece jenom chtělo, on má navíc ramena přes celý záda, tak proč mu neodpustit nějaké ty drobné vady na kráse.

 

Bohužel, přestože studuje dvě vysoké školy najednou, musím do toho skočit rovnýma nohama já. „Nepudem si zašukat?“ Až se leknu, jak rovné nohy jsem použila. Gauč byl pokřtěn a slavostně přijat mezi plnoleté.

 

Ráno  mě bolelo za krkem, z nějakého důvodu jsme se ani na noc nepřesunuli do vedlejšího pokoje.  Po snídani se hrne ke dřezu, což přijímám s nadšením, ale pouze do té doby než prohlásí: „ Jé, ty nežehlíš utěrky?“ Možná nevinná poznámka, nikoliv však u mě. V té chvíli byla ohrožena jeho kariéra coby REPEAŤÁKA. Zachraňuje se tím, že nabízí pomoc při věšení obrazu, který se do té doby už asi týden o zeď jenom opírá. Když si na odchodu balí papučky, znovu zapochybuju, jestli je to ten nejvhodnější kandidát. Zaklapnu dveře, posadím se na zem a vzpomenu si na dnešní noc.

 

Je to vhodný kandidát.

 

 

HAJKA

 

 

 

 

Komentáře (2)add feed
... : *deeres*
To není vhodný kandidát! Suchar a pedant. Nuda, nuda a nakonec pruda. To by Hajka, která si nezadá cynismem s Carrie Bradshaw, měla vědět. smilies/grin.gif
listopad 08, 2017 10:06
... : doktor
Hezké povídání.Dobře se četlo a ty dveře nech zaklapnuté.
listopad 09, 2017 12:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]