O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOLOBĚH CHLAPŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 listopad 2017
Přejít na obsah
KOLOBĚH CHLAPŮ
Strana 2
Strana 3

 

 

 

PROHIBITION

 

Tak tady je úraz zaručen. Nebezpečí výskytu viru zamilovanosti je zvýšené přes únosnou mez. Jedná se o běžce na dlouhé tratě. Občas na to sice přišla některá přede mnou, ale to zase tolik nevadí. Stejně jim propadnu. Překvapeně zjišťuji, že v posteli se dají dělat i jiné věci než směšné pohyby, například muchlování, mazlení, líbání a dokonce se v ní dá i povídat a spát. Chci vyslovovat a poslouchat sliby, klást si a přijímat podmínky, uzavírat smlouvy na furt, vystavovat a akceptovat bianko šeky. Na chvilku jsem tak přesvědčivá, že tomu uvěří i oni, ovšem chlapi jsou od přírody větší realisté a dovedou být velice důrazní v objasňování tohoto pojmu.

 

UNATTRACTIVE

 

Co dodat, jsou absolutně bez jiskry. Nehrozí horečnaté hledání nejbližší postele, otomanu, gauče, stolu, o tmavém průjezdu nemluvě. Jsou absolutně bezpeční asi jako jízda na houpacím koni uprostřed obýváku. Ovšem právě tihle nás často milují, nakonec jim podepíšem smlouvu na furt, abychom z nich jako zázrakem udělaly use and go, repeat, warming a prohibition, ovšem pro ty druhé...

 

Bez viditelné újmy na zdraví jsem prošla období USE and GO. Kromě dávky cynismu a realističtějšího pohledu na vztahy jsem si odnesla i jedno základní pravidlo, které mi rodiče zapomněli sdělit. Nejdřív si užij ty, chlap to zvládne vždycky. Věděla jsem, že USERY budu dál zvát do bytu a ložnice, ale nastal čas hledání dlouhodobějších perspektiv v podobě chlapů REPEAT.

 

A začala jsem od základu, břeh řeky jsem vyměnila za břeh přehrady a uvědomila si, že pokud má být použitelný na delší dobu, je nutné, aby vykazoval alespoň průměrnou dávku inteligence. Sice uznávám, že mám slabost pro fotbalově óčkové nohy, ale, případné výjimky prominou, IQ jim velice často z hlavy vymlátily hlavičky.  Ovšem vysoká škola a hlavně vysokoškolské koleje jsou výborným lovištěm, zvláště pokud tu školu studuje mladší sestra a vy disponujete vlastním bytem.

 

Potkali jsme se na pařbě u ségry na kolejích, jmenuje se Jakub. Jeho naivní pohled na svět je vzpruhou. Přítelkyně bydlí na vedlejším bloku a jezdí každý víkend k rodičům na Moravu. Jistě je krásná a milá, netuším, neseznámili nás. Jenom Jáju nemá ráda, na kolejích se nic neutají a nyní navíc došlo k malé dezinformaci a záměně osob. Naštěstí má smysl pro humor.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]