O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK NÁDHERNÉ JE POŘÍDIT SI ŠTĚNĚ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 listopad 2016
Přejít na obsah
JAK NÁDHERNÉ JE POŘÍDIT SI ŠTĚNĚ
Strana 2

 

 

 

 

 

 

 

Nerozmysleli.

 

- Bohužel, naříkal docent H. v autě. Mufánek právě decentně blinkal do mého výstřihu. Bohužel! volal docent H., když Mufánek postupně zvracel i do všech kapes auta. Bohužel, křičel, když si vzpomněl na výši plotu i příspěvku na krmení.

- Bohudík, volala jsem já a tiskla toho uslintaného desetikilového „čumáčka“ na klíně, protože – co to je? Utratit štěně jenom proto, že má „ukouslé“ ucho!?

 

Když jsme se blížili ke Kolínu, po stehnech se mi začalo šířit podezřele vlhké teplo. Opatrně jsem požádala docenta H., aby zastavil u obchodu, že potřebuji koupit něco k večeři. Jakmile se tak stalo, položila jsem Mufánka něžně na klín docenta H. a uháněla obstarat pár rolí kuchyňského papíru. Lidé se pohoršeně dívali na můj mokrý rozkrok a štítivě se odtahovali. U Dedýna jsem pak našla docenta H., jak po čtyřech poskakuje kolem zaparkovaných aut, juká pod ně a ňafe. Lekla jsem se, jaký má na docenta H. ten výhodný obchod zhoubný vliv.

 

- Pustil jsem ho vyčúrat. Teď ho lovím, oznámil.

 

- To je škoda, odtušila jsem suše. Vyčúraný už byl.

 

Mufánek považoval lov za skvělou hru. Útočil, rafl tu i tam, ale navzdory tomu, že je docent H. chlap, trénovaný atlet a předvádí naprosto bravurní robinsonády, se čumáček lapit nenechal.

 

Také jsem si všimla, že z nové košile docenta H. už visí cáry: Seš orvanej jak stará ramlice! křikla jsem na něj průpovídku babičky Bláži. Sjel mě pohledem mísícím v sobě ublíženost s pohoršenou vyčítavostí.

 

Pak na Mufánka znovu zle zavrčel a mně se konečně podařilo prostřednictvím taktické kličky naše malé potěšení chytit.

 

 

 

MARCELLA MARBOE

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro ozdobná čára

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro "UTRPENÍ DOCENTA H"

 

 

 

 

Máte doma psího mazlíčka, či zlomyslnou kočičí potvoru, která si vás otočila kolem prstu? Nebo jinou zvířecí havěť? Potřebujete se odreagovat, potěšit a relaxovat? Čtete rádi veselé vyprávění o úsměvných trampotách někoho jiného?

Tak právě pro vás napsala M. M. (navzdory chmurnému názvu) tuto slunnou a pohádkovou knížku, která pobaví celou rodinu. Populární seriálové vyprávění o vztazích mezi zvířaty a lidmi, je samo o sobě zdrojem směšných situací, které Marboe rozvíjí se sympatickou ironií i sebeironií.

Dějově jde o bezpočet veselých příběhů a komických scén, do nichž se nic netušící docent H. dostává díky své zvířatomilné manželce, jejíž nebezpečné kvality v tomto směru – zaslepen jejími fyzickými přednostmi – nedokázal dohlédnout a správně vyhodnotit, když k tomu byl ještě před svatbou čas…

 

 

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
Marcella : doktor
Marcel,moc bezva se to četlo.Prosím ,inzerované dílko lze koupit kde?Byl by to super dárek.Děkuji.
listopad 14, 2016 13:37
... : *deeres*
Docent H. trpí, já se bavím. smilies/grin.gif
listopad 14, 2016 22:34
doktore, : d@niela
stačí, když si do jakéhokoliv vyhledávače zadáš název knížky - "Utrpení docenta H.", a vyjede ti plno možností, kde můžeš knížku koupit, případně si ji online objednat :-).
listopad 15, 2016 02:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]