O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTOGRAF S POETICKÝM OKEM PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 září 2016
Přejít na obsah
FOTOGRAF S POETICKÝM OKEM
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

Na jeho práci je obdivuhodná neutuchající poctivost a preciznost, jakou vkládá do každého snímku; jeho fotky jsou doslova vypiplané. Za každým obrazem, který prošel jeho vlastním sítem a je konečně určen pro veřejnost, je skryto velké množství energie a námahy.

 

Výsledek se snoubí s již zmiňovaným talentem, neboli darem shůry, který se projevuje především v citu zachytit atmosféru a sdělit nesdělitelné, dotknout se neuchopitelného.

 

 

 


 

 

 

Jeho obrazy svou poetikou prozáří celou místnost, ve které jsou umístěny, je v nich fluidum, jež nepřehlédnete, ani kdybyste se na fotografii přímo nesoustředili. Stejně se nakonec přistihnete, jak o obrazu přemýšlíte a díváte se na něj zas a znovu. A to je to, čím jsou Fišerovy fotoobrazy ojedinělé.

 

 

EVA H.,

Hradec Králové

 

 

 

Komentáře (3)add feed
opravdu některé fotografie jsou spíš básnické obrazy, : KaCilka
dívala jsem se i na jeho stránky. Umí!
září 14, 2016 11:12
... : *deeres*
Obdivuji lidi, kteří v době, kdy lze fotku upravit na počítači, všechno stále dělají na koleně. Moc hezká je hned ta první fotka, o které jsem si na první pohled myslela, že to je z Prahy pohled z Týnské, nebo Štupartské ulice. Krásně vystižená atmosféra slunečného poklidného dne. Náhoda, nebo na snímek si opakovaně musel počkat, aby měl téměř liduprázdnou ulici, správné světlo a dobrou oblohu?
Na pořízení mého snímku z Veltruské obory, tak, aby byl zachycen východ slunce, jsem musela opakovaně vstávat hodně, hodně brzo. Dnes mne už něco takového ani nenapadne, dá se to upravit grafickým programem. Ale tahle fotka, kterou mám jako tapetu, je stará, z dob, kdy jsem si sama vyvolávala fotky.
http://img19.rajce.idnes.cz/d1901/12/12792/12792372_72fde3c96fbeee4ebe29fb8f4609a7ad/images/veltrusy3.jpg?ver=0

září 14, 2016 11:39
p.Fišer : doktor
Klobouk dolů pane malíři co malujete fotoaparátem.Opravdu umíte.Některé obrázky místo fotky připomínají něžné pastely.Děkuji......!!!!!!!!!!
září 14, 2016 13:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]