O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÉ MILÉ DÁMY, PDF Tisk E-mail
Středa, 13 červenec 2016
když mi bylo 20, měl jsem oči jen pro své vrstevnice. Třicátnice pro mne byly vykopávky, čtyřicátnice jako by neexistovaly. I dnes po letech mne mladá dívka potěší svým svěžím vzhledem, energií a (občas i) sympatickou nevinností. Jenže stejně tak dovedu ocenit ženy mého věku a starší. Život mne naučil, že každá z nich má své osobité kouzlo, krásu a přitažlivost. A jak stárnu, začínám si čím dál více vážit vás, žen nad 40 let. A zde je pár důvodů, proč.

 

 

 

 

 

 

 

Žena nad 40 se vás nikdy uprostřed noci nezeptá „Na co myslíš?“ Je jí totiž srdečně jedno, na co myslíte.

Jestliže ženu nad 40 nebaví dívat se na fotbal, nebude s vámi celou dobu sedět před televizí a vyčítat vám to. Bude si jednoduše sama dělat, co zrovna chce. A většinou to bývá zajímavější.

 

 


 

 

Žena nad 40 se zná dost dobře na to, aby věděla, kdo je, co chce a od koho. Málokteré čtyřicátnici záleží na tom, co myslíte o ní či o tom, co dělá.

Ženy nad 40 jsou důstojné. Málokdy vám udělají hysterickou scénu v opeře nebo v luxusní restauraci. Samozřejmě, když si o to koledujete, s klidem vás odstřelí, jsou-li si jisté, že jim to projde.

Starší ženy jsou štědré na pochvaly, i nezasloužené. Vědí totiž, jaké to je být nedoceněný.

Jen starší žena umí vykouzlit úsměv tak jasný a pravdivý, že to muže spolehlivě odrovná.

Ženám se věkem rozvíjí duchovní síla. Čtyřicátnici se nemusíte zpovídat ze svých hříchů. Ona už to všechno dobře ví.

Ženám nad 40 sluší červená rtěnka. Což bohužel neplatí pro mladé dívky nebo pro transvestity.

Žena nad 40 vás s přirozenou sebejistotou seznámí se svými přítelkyněmi. Mladá dívka často nedůvěřivě mrmlá, když se ten „její kluk“ stýká s jinými ženami. Starší ženě je to jedno.

Pokud se dokážete přenést přes pár vrásek, bude pro vás starší žena nesrovnatelně více sexy, než její mladší kolegyně.

 

 

 

 

 

Čtyřicátnice umí bohatě a nesobecky zhodnotit své milostné zkušenosti. A přitom žije dost dlouho na to, aby věděla, jak potěšit muže způsobem, o kterém se její dceři nikdy ani nezdálo.

 

 

 


 

 

Starší ženy jsou přímé a upřímné. Řeknou vám rovnou, že jste nadržený trouba, pokud se tak opravdu chováte. Nemusíte se bát, že nevíte, na čem jste.

Ano, obdivuji ženy nad 40 let z mnoha důvodů. Bohužel to neplatí opačně. Ke každé úžasné, elegantní, chytré a náruživé ženě nad 40 totiž obvykle náleží jeden břichatý plešatý páprda v pruhovaných trenýrkách, který ze sebe dělá šaška s nějakou mladou číšnicí.

 

Dámy, omlouvám se vám za nás všechny.


 

 

 

Tvrdí se,

že autorem anglického originálu je rozhlasový komentátor Andy Rooney,

nicméně on sám to popírá.

Skutečný autor je neznámý, což nic nemění na tom,

že to jsou geniální a hluboce pravdivé postřehy.

 

 

 

 

Komentáře (21)add feed
Všechno je jen a jen o prachách!!! : *NČ*
A NIKDY O NIČEM JINYM!
červenec 13, 2016 19:13
ENČÉ, : Sidon
řekl bych, že z velké části máš pravdu a ještě bych dodal, že je to u nich určitá forma "atavismu", kdy si v dávných dobách žena volila toho nejzdatnějšího jedince, aby měla jakousi větší jistotu, že se o ni a o potomky dobře postará. Takže vlastně je to zase jenom od Boha, Stvořitele, Přírody, , taková potřebná "vybavenost".

smilies/cheesy.gif

Ve společenských vědách

Jako atavismus v širším slova smyslu se označuje často nečekaný návrat dávno zapomenutých způsobů chování, které v současné společnosti ztratily původní význam. S jistou nadsázkou lze třeba rybářskou nebo houbařskou vášeň pokládat za atavismus, pozůstatek chování dávných lovců a sběračů. Ekonom Friedrich August von Hayek ku příkladu označil za atavismus představu sociální spravedlnosti, jako návrat ke kmenově organizované společnosti.[1]

červenec 13, 2016 19:27
Jo, Sidone. Svatá pravda. : *NČ*
Dneska už se ale ta volba jedince, kterej se postará o potomky smrskla na "kdo se postará o ni, o barák, botičky, bazén...".
A určitě je pro atraktivní ženskou zajímavější náměstek generálního ředitele malym ptákem, s platem 150tis., než bezdomáč s velkym ptákem s příjmem 7 tis.
Nemá smysl teď řešit, jakej význam má velikost ptáka na pracovní a společenský postavení, i když to spolu taky určitě hodně souvisí. Prostě je třeba to brát tak, jak to je. Baby to taky neřešej.
červenec 13, 2016 19:56
Jeden můj známý : Sidon
prohlašoval, že ideální věk ženy vůči chlapovi, je polovina jeho věku, plus sedm let. Čili, 60ník by měl mít podle něho, sedmatřicítku. Já jenom nevím, proč se to většině ženským nezamlouvá?!

smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

U těch, kterým se to "zamlouvá", budou asi hrát roli ty důvody, které jsi uvedl.
červenec 13, 2016 20:34
Hana Gregorová a další : Nona
jsou jiného názoru....
červenec 13, 2016 21:10
NČ, Sidone : Lenka1
Já teda asi nejsem tak úplně normální ženská (asi jako fakt ne, to bych nelezla do armády, že jo), ale nikdy mě nezajímalo, kolik chlap vydělá a taky jsem nikdy kolem žádnýho neběhala s pravítkem v ruce.

Od kolegů jsem si víckrát vyslechla hodnocení, že jsem přírodní úkaz - vzhledově roštěnka (a ne, neurazilo mě to jako sexismus) s mozkem chlapa.

No, nevím, do jaké míry se trefily, ale faktem je, že když poslouchám některé svoje kolegyně nebo kamarádky, tak se nemůžu ubránit myšlence na kvokající stvoření.

Zase která ženská si za dvacet litrů koupí pušku místo hadrů a šminek, že jo.

Vždycky jsem se o sebe dokázala postarat sama a chlapy jsem si vybírala podle toho, jestli mě přitahujou nebo ne.

Můj současný na svou výšku nemá obří přirození, byť by to člověk čekal, řekla bych takový běžný průměr, možná ještě o cenťák míň a víš co, je mi to u zadku, protože je to pro mě inteligentní pohlednej sympaťák, kterej mě rajcuje jako celková osobnost.

O velikosti vašeho nejlepšího kámoše to fakt není (teď neuvažuju těch pár procent opravdu tragických případů, kdy tam má dva centimetry).

A Sidone - to teda fakt nevím, co bych dělala se šedesátníkem. To by taky musel bejt přírodní úkaz. smilies/grin.gif
červenec 14, 2016 08:29
Ježíšmarjá, : Lenka1
trefili. Jdu si udělat kafe.
červenec 14, 2016 08:30
Brou chuť ke kafi, Lenko : *NČ*
Seš prostě výjimka. Napsal jsem, že to nikdy není o ničem jinym, než o prachách.
Takže se opravuju: Skoro nikdy to není o ničem jinym...
červenec 14, 2016 08:51
Lenko, : Sidon
připadá mně, že jsme se s NČ trošičku dotkli Tvého "ženství", ale vždyť Ty sama se vyřazuješ z té drtivé většiny těch, o kterých je zde řeč, a o kterých si někdy myslíš, že kvokají.
No, a ta velikost, či spíše "malost", toho, co mají jen chlapi, ale ženy ne, ta se dá přece taky kompenzovat tou finanční částkou, či jinou movitostí.
Není to dlouho, co mi jedna známá poslala mail s obrázkem pěkného, nablýskaného, sportovního Mercedesu, pod kterým bylo napsáno - "penis enhancer".

A Sidone - to teda fakt nevím, co bych dělala se šedesátníkem. To by taky musel bejt přírodní úkaz.smilies/grin.gif

To já taky ne, ale sama sis jistě všimla, že jsou i takové případy. A ne málo.

smilies/cheesy.gif
červenec 14, 2016 09:47
Penis : Lenka1
enhancer, to je dobrý. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Ale jo, máš pravdu, já to taky nechápu, proč se spousta ženských chová jako nány a stydím se za ně.

Mmchd - s oblibou tomu současnýmu říkám, že má svýho nejlepšího kámoše dobře vycvičenýho. Jak mě vidí, tak si stoupne do pozoru. Tak to má bejt, Halík. smilies/grin.gif
červenec 14, 2016 10:06
... : šídlo
no jestli ono to není taky tím, že spousta chlapů neumí nic jiného než peníze nabídnout smilies/cheesy.gif
věci jako partnerství, tolerance, všímavost, opora jsou pro ně jen cizí slova...pak se nemůžou divit. jaký šel, takovou potkal.
červenec 14, 2016 13:56
Jo atavismus Sidone : wendy
v tom roli hraje, jen bych se přikláněla tomu, že víc než kdo se postará dobře o mláďata dnes platí - kdo se dobře postará o NI ? takový je trend....
smilies/shocked.gif
červenec 14, 2016 14:01
Wendy, : Sidon
on to asi nebude jenom ten atavismus, ale i "zvýšená" touha po penězích, majetku a taky třeba bezohlednost, nedostatek empatie a pokory, a co já vím co ještě. Téměř s jistotou však můžu říct, že ta o hodně mladší dáma si nechce vzít toho starce kvůli tomu, že je jí ho líto a že ze všeho nejvíc se o něho chce starat a opečovávat. Takovým se myslím říká "zlatokopky", né?
To v Austrálii měli několik takových případů, že si tamnější (bohatí) "staroušci" vzali velmi pěknou, mladou Rusku, ale nějak potom za pár let se jim "zvýšila" úmrtnost. Přišlo se na to, že ta holka byla napojena na ruskou mafii, která jí to seznámení zprostředkovala a za těch pár let potom taky likvidaci chuděry staříka, po kterém mladá vdova většinou zdědila slušnou sumičku, o kterou se však musaela podělit s tou mafií.

V Thajsku zase stejný druh starších Němců, kteří podlehli svodům tamnějších mladic a oženili se s nimi, začali padat z oken, jako shnilé hrušky.

Člověk je, holt, velice vynalézavý tvor. smilies/cry.gif
červenec 14, 2016 17:55
Pouze pro Lenku1 : strejda
Ahoj Lenko, vzhledem k tomu, že na Tebe nemám jiný kontakt, používám tento způsob a omlouvám se, že vstupuji do diskuse na úplně jiné téma.

Protože znám tvé názory na naši i zahraniční politiku a vím, že jsi především vlastencem, což je v dnešní době velmi důležité a také velmi ceněné, mezi tou spoustou zrádců, přisluhovačů neziskovek a EU a protimírových štváčů, chtěl bych tě pozvat na poslech pravidelného vysílání Svobodného rádia na internetu (svobodne-radio.cz), ALE především DO psané diskuse na stránkách tohoto rádia. Tvé příspěvky a komentáře – díky tvému všeobecnému přehledu - zde mohou být velmi prospěšné a užitečné. A také čtivé pro ostatní čtenáře a posluchače Svobodného rádia. Je tam mnoho podobně zaměřených a vzdělaných lidí, kteří jsou naladěni na stejné vlně a mají stejný zájem a nepřejí si především islamizaci naší vlasti - dočasného protektorátu - a Evropy a také vyprovokování mezinárodního konfliktu mezi konfliktní organizací NATO a Ruskem.
Přijď, poslechni, přečti, zvaž, uvidíš... :-) Já jen dfm, že ten náš slavný establišment nám v krátké době toto potřebné rádio nezavře jako nežádoucí... :-)
Dík Petr.

červenec 14, 2016 20:07
Pouze pro Lenku1 : strejda
Ahoj Lenko, vzhledem k tomu, že na Tebe nemám jiný kontakt, používám tento způsob a omlouvám se, že vstupuji do diskuse na úplně jiné téma.

Protože znám tvé názory na naši i zahraniční politiku a vím, že jsi především vlastencem, což je v dnešní době velmi důležité a také velmi ceněné, mezi tou spoustou zrádců, přisluhovačů neziskovek a EU a protimírových štváčů, chtěl bych tě pozvat na poslech pravidelného vysílání Svobodného rádia na internetu (svobodne-radio.cz), ALE především DO psané diskuse na stránkách tohoto rádia. Tvé příspěvky a komentáře – díky tvému všeobecnému přehledu - zde mohou být velmi prospěšné a užitečné. A také čtivé pro ostatní čtenáře a posluchače Svobodného rádia. Je tam mnoho podobně zaměřených a vzdělaných lidí, kteří jsou naladěni na stejné vlně a mají stejný zájem a nepřejí si především islamizaci naší vlasti - dočasného protektorátu - a Evropy a také vyprovokování mezinárodního konfliktu mezi konfliktní organizací NATO a Ruskem.
Přijď, poslechni, přečti, zvaž, uvidíš... :-) Já jen dfm, že ten náš slavný establišment nám v krátké době toto potřebné rádio nezavře jako nežádoucí... :-)
Dík Petr.

červenec 14, 2016 20:07
Asi jsem omylem klikl dvakrát. : strejda
smilies/wink.gif
červenec 14, 2016 20:07
Je vidět, že už sem nepatřím... :-) : strejda
smilies/grin.gif
červenec 14, 2016 20:12
Ahoj, strejdo : Lenka1
Jsem ráda, že ses zase ukázal. Na ty stránky kouknu, až budu mít chvilku. Díky.

P.S. A piš. "Onen" sem už nechodí, byl zabanován asi už nadobro, tak je to tady v poho. smilies/smiley.gif
červenec 15, 2016 08:27
Milý strejduline, : wendy
klikej dál !!!!! smilies/cheesy.gif

Sidone, možná to takhle funguje odjakživa, jen dnes to je víc vidět. A muži jsou v určtých věcech a okamžicích, až eufeministicky řečeno, slepí. U některých si říkám - patří ti to, jiní jsou k politiování.
smilies/cool.gif
červenec 15, 2016 08:36
Tady to máte komplet: : *deeres*
http://cntv.ubunturadio.cz/
Ať to vidíte i z druhé strany.
červenec 15, 2016 08:49
Chlapi : kim
mají strach ze stáří a smrti, proto si berou mladé ženy ( v domění vrátit čas ) . Těm zase tikají biologické hodiny, nebo mají zkušenost s nevěrou ( chlapi si vezmou všechno na co mají chutˇ)tak si myslí, když si vezmou dědka, že nebude koukat po jiných.
červenec 15, 2016 12:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]