O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POSÍLÁM VÁM IMOGENU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 červen 2016
Tohle snad ani není náhoda... Klikla jsem si po dlouhé době na "FÓRA KUDLANKY". A jak si to tak prolejzám, našla jsem fórum, které si téměř na den před deseti léty založilo pár mírně řečeno zoufalých maminek, kudlanek, které si tam stěžovaly na své pubertální ratolesti. Je to rozmarné čtení... Docela by mne zajímalo, jak to s těmi jejich tehdejšími šestnáctkami pokračovalo...

 

 

 

 

 

 

 

Pomóc, pomóc!!! V noci k nám přišla jeskyňka, odnesla si mou hodnou holčičku a podstrčila mi svýho spratka! Moji mladší dceru přepadla ošklivá puberta ve věku, kdy jsem to už skoro nečekala (je jí 16). Doposud proklamovaná a v celku dodržována poučka "přicházíš-li domů, zanech svou pubertu přede dveřmi. Až zas budeš odcházet, tak si ji tam vyzvedneš" ztrácí svou účinnost.

 

Puberta se projevuje permanentním nás*anim. S námi rodiči hovoří (pokud se uráčí hovořit, někdy pouze bezslovně hledí) velmi podrážděně jako se slabomyslným obtížným hmyzem... já vím, že jsem měla být na něco takového připravena, ale in nátura je to dost úděsné. Starší dcera (17 let) je v pohodě, a tahle mladší byla vždycky hodnější a milejší, takže o to horší je to rána. Mladší synek (14 let) se naštěstí zatím projevuje pouze držkováním...

 

Miluju Betty MacDonaldovou. jedna její povídka začíná: myslím, že Angličané jsou velmi civilizovaný národ. Pošlou Imogenu do školy - a pošlou - to znamená z Rangúnu do Anglie či naopak - ve věku sedmi let a jentaktak ji přivezou, když je ji třicet. Tesat tahle slova do kamene…

 

Jedna moje kámoška mi tuhle popisovala rozhovor s jinou svou kámoškou. Taky jí líčila nějakou příhodu s pubertálním potomkem.

A kolik je tvýmu synovi? zeptala se kámoška. Osmnáct.

No, to je na potrat už trochu pozdě..

Tato větička mi momentálně tane na myslí 50x denně.

 

 

 

 

 

Na Imogenu jsem myslela nejmíň dva roky intenzivně několikrát denně. A nemá cenu popisovat, co mistrně popsala Betty MacDonaldová. Prošly jsme si barevnými vlasy (to ještě byla brnkačka), pozdními příchody, hromadami v pokoji dcery, kde bylo namíchaný špinavý prádlo s čistě vypraným, mezi tím sem tam bota, kelímek od jogurtu s plísní, nějaká ta nedopitá pet lahev s vodou a zbytek svačiny....

 

Došla jsem tak daleko, že jsem to vše dokázala nakopat zpět do jejího pokoje, když se to začalo valit ze dveří dál do bytu a dveře zavřít.

 

O tom, že na mě její veličenstvo shlíželo jako na absolutního debila většinu času, ani nemluvím. Říkala jsem si taky, že mi mimozemštani odnesli moji milou holčičku a nechali tam hnusnýho spratka a byli natolik rafinovaní, že občas na hodinku nebo dvě mi vrátili moje dítě, aby to byla větší a ledovější sprcha, když se zničeho nic zase objevil spratek.

 

Ale Betty měla pravdu i v tom, že se jednoho dne otevřely dveře a domů se sice nevrátilo moje malé hodné dítě, ale fajnová ženská.


A nejvíc síly mi vždy dodalo, když jsme si naprosto zdeptané sedly s kamarádkou, vlastnící stejně starého a ohavného spratka, k lahvince červeného a dopodrobna jsme si vylíčily, čím nás naši drahoušci zase vytočili - nic totiž člověka postiženého puberťákem nepotěší tak, jako to že v tom není sám.

 
 

 
 

Holky a víte co je ještě horší? Když už přežijete poměrně ve zdraví pubertu svých dětí a vaše hodná, milá, hezká a chytrá holčička začne žít s imbecilem, kterého strašně miluje a který si nevidí na špičku nosu, nemá základní slušné vychování; tomu svýmu fakánkovi můžete říci ledacos, dokonce mu i dát facana přes celou hubu, ale tomuhletomu, nemůžete říci vůbec nic, musíte dělat, že se nic neděje. A navíc mu to nemůže říct ani vaše holčička, že je nevychovanej, nafoukanej blbec, protože to on by se urazil… To je síla!

 

Neumí slušně pozdravit, neumí normálně konverzovat (v češtině), tváří se, že vás přehlíží jako krajinu. Vůbec si nedovedu představit, že bych se bývala takhle chovala ke svému tchánovi nebo můj potenciální manžel se takhle choval k mým rodičům. Museli byste ho vidět, ksicht má jak puchejř a to je prosím zamilovanej, nechtěla bych ho fakt vidět, až ho to přejde.

 

Vždycky měla takové normální známosti, které prima zapadly do rodiny, ale tohleta je fakt těžkej úlet, doufám, že prozře, než si ho vezme.

 

 

 

 

 

He-he. Moje dcera chodívala s takovým klukem, typickým slušňákem, zamlouval se mi .... ji ovšem nudil. Teď si nabrnkla takovýho týpka s kérkou na předloktí (myslela jsem, že mě vomejou, když jsem to "dílo" viděla), navíc je to "herec". No, kdyby byl HEREC, tak by mi to tak nevadilo, ale on je to komparsista, občas si štěkne nějakou tu roličku ve stylu "paní, nesu vám psaní" v zahraničním filmu a má na čas vyděláno. Pak se jen válí doma a nedělá nic.

 

Ovládám se a mlčím a jen ve skrytu duše doufám, že dcerunka za čas prozře.
Jinak těžkou pubertu dcery jsme si odbyli v patnácti, zatímco syna naprosto minula. Ovšem když si vzpomenu na pubertu vlastní, děkuju Bohu, že se děcánka nepomamila.

To bych asi nerozchodila …

 

 

 

 

Holky, já taky raději mlčím a doufám, že prozře, leč musím připustit, že každým dalším setkáním na něj získávám větší a větší alergii. Tak zatím mlčím, ale musím se fakt dost držet. Taky před tím měla milého slušňáka, který ji nudil, jako bys psala o mé dceři.

 

Vůbec nechápu, co na něm vidí. Ještě jsou oba dva berani narození v jeden den, měsíc a rok. No snad jí to má něco říct, nevím. Budu se muset vyvarovat nějakých setkání, nebo mi ta huba ujede a bude zle. Je prima, že v tom nejsem sama. Pamatuju si, když jsem se vdala, tak moje maminka pořád chodila a  říkala: já jsem tak ráda, že jsi vdaná a máš takového slušného kluka.

 

No, teď jí naprosto chápu, tuhle jsem jí to říkala do telefonu a smála na plný pecky.

 

 

 

Komentáře (8)add feed
vzpomínám, co jsem asi : Martina P.
před těmi deseti léty vyváděla já...
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 17, 2016 07:57
... : *deeres*
Ovšem když si vzpomenu na pubertu vlastní, děkuju Bohu, že se děcánka nepomamila.

Mou dceru puberta tak nějak průběžně minula a když si začala vyskakovat, vždycky jsem jí dokázala srovnat. Ale fyzické a psychické vlastnosti se prý dědí přes generaci. smilies/grin.gif
červen 17, 2016 09:29
Hezkýýý : Zdena
na dcery pubertu si fakt už nepamatuju, asi proběhla v pohodě - žije. Vnučky pubertu jsem minula, na to jsem neměla. Ale tohle počteníčko to se mi moc líbilo, moc. smilies/cheesy.gif
červen 17, 2016 10:36
dceřinu pubertu : alka..
jsem také zvládala s nasazením jejího života,ale vždycky jsem ji po bouřlivých konfliktech,slibovala,že všechny její úlety ráda vylíčím jejím dětem. Což teď s potěšením činím a vnučky velmi rády naslouchají. A neříkejte mi,že to není výchovné.Já nevychovávám,ale rozmazluji.
červen 17, 2016 11:55
dámy.... : doktor
Dámy které se podílely na vytvoření tohoto intenetového skvostu zaslouží naše díky a nobelovu cenu za vztahy mezi lidičkama.....!!!!!!!!!!!!
červen 17, 2016 14:07
spíš by mne taky zajímalo, : donna
jak to s těmi "puberťačkami" pokračovalo.
TGřeba se jejich maminky ozvou.
červen 17, 2016 18:08
Vlastními : Lenka1
ohavnými spratky posloužit nemohu, ale dám k dobru příhodu jedné mojí kamarádky, která, když šla císařem rodit dvojčata, poté, co už jednoho lehce pubertálního spratka měla doma, pronesla směrem k sestře v porodnici:

"Mám dotaz. Mohli byste mě z tý narkózy probudit, až tomu bude osmnáct, udělá to maturitu a řidičák a vypadne to z baráku?"
červen 17, 2016 18:39
Když je tady řeč : Sidon
o té Imogeně, tak já si vzpomínám, jak jeden můj kámoš tenhle výraz často používal, když chtěl vyjádřit nějakou nepříjemnou vlastnost některé holky, nebo ženy, tak řekl - to je šílená (hrozná, děsná, poťapaná apod.) Imogena. Později už to zkrátil a říkal jenom Imuša. Dokonce tak někdy řekl i svojí ženě a ta, ačkoliv věděla, co tím myslí, ho za to ani neztloukla.

smilies/cheesy.gif
červen 21, 2016 08:54
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]