O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TO NEVYMYSLÍŠ… PDF Tisk E-mail
Neděle, 12 červen 2016
Kráčela jsem si to pohodově v Braníku na tramvaj, byla sobota po obědě, nikde nikdo, klid. K tramvajové zastávce se dostanete podchodem pod silnicí. Tak si to tak vykračuju a najednou před podchodem značka nabádající „Cyklisto, sesedni z kola“. A tak v dobrém rozmaru, deklamujíc jako Hamlet, když drží lebku před sebou a říká „být či nebýt“ jsem nahlas vyřkla „Cyklisto – sesedni z kola“.

 

 

 

 

 

 


 

Jako blesk z čistého nebe se tam v tom okamžiku cyklista skutečně objevil, projel a zastavil. Starší pán, (oni mají v těch cyklistickejch kalhotách takový pěkně vyšpulený prdelky) prošedivělý bíbr, helma a tmavé brýle. Ty si pošoup na nose, podíval se na mě a povídá „Dámo, jezdila jste někdy na kole?“ Jak jsem z toho celého byla vyvedena z míry, tak jsem pokývala hlavou a špitla „Jezdila“.

 

On: „A sesedla jste?“

Já: „Né“, a zakroutila jsem hlavou jako školačka.

On: „Takže co?“

 

Já: „Takže jsem chtěla jen ukázat, že umím číst značky, že nejsem žádnej …“ a za boha si nevzpomenete na slovo „analfabet“. A tak zatímco já několikrát opakuju „Nejsem žádnej…“, on vrátil brýle na oči, šlápl do pedálů, hodil po mně úsměvem a z podchodu se ozvalo „analfabet“.

 

Jo, tak to je to správné slovo, říkám si, a pokračovala jsem rozesmátá dál na tramvaj.

 

 

x x x

 

 

Mám známého, který, když se potkáme a zadaří se mu překvapit mě zezadu, pleskne mě po zadku s veselou poznámkou „To je panečku kaďák, z toho se to se*e co?“ Líbanec na ucho, nebo kam se zrovna trefí, a smích.

 

Nestává se to často, ale stává. Několikrát jsem se ho ptala, jak si je tak jistej, že jsem to právě já, jestli se mu už stalo, že popleskal zadek podobnej, ale ne můj.

 

„Jo jednou, a byl to fajn omyl, baba byla rozšafná, šli jsme z úleku na skleničku a bezva jsme si popovídali a zasmáli. Měla podobnej klobouk na hlavě jako ty a tak jsem se splet, kaďákem to nebylo.“

 

Nikdy se mi nestalo, že bychom se potkali tak, abych podle postavy zezadu poznala já jeho. Až nedávno. Jaro, chlapi šli do kraťasů. Ve smíchovském obchodním centru přede mnou kráčel, už od datartu, maník, který mi silně připomínal toho známého (chůze, pohyby, stejná prdelka, vlasy). Celou cestu, než jsem se rozhodla k činu, jsem čekala, jestli se neotočí do výlohy a tak si jen potvrdím, že je to on.

 

Nakonec jsem se rozhodla - polapila prdelku a rozjásaně řekla: „A mám tě, konečně ti to …“. Je vám jasné co nastalo. Nebyl to Fanda. Když se na mě otočila vyděšená, naprosto cizí tvář, zastavilo se mi srdce a nezmohla jsem se ani na to, se pořádně omluvit; jen jsem cosi vykoktala a koukala se ztratit. Snad jsem i zrudla, nevím, každopádně jsem se pěkně orosila.

 

Jenže - nakonec se ta „cizí tvář“ rozesmála, popadl mě za ruku a „Žádné takové mizení, tohle vysvětlíte“, a tak jsme šli na kafe. Docela jsme se pobavili, tohle se mu stalo prvně v životě a byl to pro něj zážitek. Však pro mě taky…

 

Už to nikdy dělat nebudu. Tedy, možná…

 

 

ZDENA

 

 

Komentáře (10)add feed
Zdeni, ty jsi číslo! : *deeres*
Já už jsem si toho všimla při posledním příspěvku. Připomínáš mně jednu kámošku z dětství. Ještě na základce jsme chodívaly cvrnkat kuličky ke zdi kostela na Jiřáku. A Jája prohrávala, nebavilo jí to a vymyslela z dlouhé chvíle hru. Vrhala se na neznámé lidi a tvrdila jim, že jsou její tetička, či strýček. A když se s ní nechtěli bavit, tak srdceryvně plakala. Jája byla totiž numero uno.
Už jako dospělá, jsem byla na výletě v Táboře a tam se mnou podobnou scénu sehrál asi desetiletý kluk.
Jenže ten na povel plakat nedovedl a oba dva jsme se tomu začali smát. Šli jsme pak spolu na zmrzlinu a on mně celou dobu tvrdil, že se jenom spletl. Možná jo!
červen 13, 2016 17:29
No to je nápad : Zdena
až bude klid, mohla bych to zkusit, Ale nevím, jo zkusím to a pak napíšu, jak to dopadlo. smilies/cheesy.gif
červen 14, 2016 10:09
rozkošný, : Martina P.
taky jsem byla příznivkyní podobných skopičin.
Například z dávnověku si pamatuju, že jsme velice "inteligentně" telefonovali na různá jména - například se ozvalo: "tady Sluníčko" - no, jistě víte, jakou jsme dávali odpověď :-)

A podobných nešťastníků byl plný telefonní seznam :-)

červen 14, 2016 17:27
... : marty
po nástupu na střední školu jsme si s kamarádkou kupovaly v jedné trafice ŤUPÁČKY. Trafikantka napoprvé nechápala, ale došlo jí to docela brzy a staly jsme se pravidelnými zákaznicemi.

Co to bylo? Hádejte.
A) známky
B) jízdenky MHD
C) kusové cigarety
červen 14, 2016 22:00
... : *deeres*
Ťupáčky jsou malinkaté dětské botičky pro mimča. Ta trafikantka musela mít hodně speciální sortiment svého zboží. Takže já hádám, že za D)!
červen 15, 2016 09:35
Deeres, : Sidon
s těma dětskejma botkama si mě přivedla k taky jednomu dětskému kusu oblečení, ale to byly snad jakési kalhoty - DUPAČKY.

U těch Ťupaček bych to odhadl na ty cigarety, ale jenom odhadl.

smilies/wink.gif
červen 15, 2016 09:52
... : *deeres*
A ještě to také mohly být zvrhlé loupáčky, co se zapletly s nějakou tečkou, vlastně ťupkou.A to by bylo za E).
Marty to určitě vysvětlí. Nejspíš to opravdu budou cigára-kusovky, ale jak přišly na ten název, to mně uniká.

červen 15, 2016 10:00
B je správně : marty
Pamatujete staré strojky v MHD, které prodírkovaly jízdenku? Udělaly na nich děravé ťupky. Tak jsem jednou chtěla po kámošce, aby mi taky tu jízdenku ťupla. Od té doby jsme ťupaly ťupáčky.

No blbost... smilies/wink.gif
červen 15, 2016 11:17
Ty botičky : marty
Pro miminka jsou ťapáčky, ne?
červen 15, 2016 11:18
marty, : *deeres*
u normálních lidí ano. Ale u zblázněných šišlavých Emimin to jsou ťupáčky. Strojky pamatuji a také pamatuji, jak ho jedna naivní venkovská kamarádka mé dcery zničila. Přijela do Prahy a dcera jí všude vodila a poučovala a ona jí všechno věřila. I to, že do strojku se nedávají jenom štípat lístky, ale rovnou se tam hází kovová koruna, když zrovna lístek nemáš.
červen 15, 2016 11:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]