O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DEN PO ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 červen 2016
Přejít na obsah
DEN PO ...
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 


       Vyčkává. Přemýšlí, jestli má vůbec právo se k ní přitulit. Jestli jej nepošle do háje. Pro začátek ji pohladí po ruce. Nic. Nereaguje nijak, a kdo mlčí, ten souhlasí. Položí jí ruku na boky. Ucítí její teplo. Posune ruku výš směrem na břicho. Cítí, jak dýchá. Ruka se mu v pravidelných intervalech jako na vlnách moře zvedá a zase klesá. Slabé uspokojení. Neodkopla ho hned. Začne ji hladit po tílku, které se mu vzápětí daří poodhrnout obratným pohybem palce. Pod bříšky prstů ucítí její hebkou pokožku. Vzrušení se stupňuje. Posunuje se k ní. Ona se ani nehne. Nespí snad?

 
       Najednou neví, jak pokračovat. Může si k ní dovolit víc? Bere jej jako kamaráda? Nikdy nad tím nepřemýšlel. Byla tu snad nějaká možnost, že by to spolu dali někdy dohromady? Nejspíš ne. Na druhou stranu, by se nebránil tomu, kdyby se mezi nimi něco stalo. Nevěděl si s tím moc rady, stejně jako si nevěděl rady s tím, co se mu dělo v trenýrkách. Věděl, že jestli se k ní bude ještě chvíli takhle tisknout, musí to poznat. Určitě jí to dojde a bude ho považovat za úchyla. No co, riskne to. Posune se ještě kousek blíž. Jejich těla už od sebe dělí jen tři centimetry. Hanka si sundává ponožky a začne jej hladit po holeních a chodidlech. Je strašně lechtivý, ale vůči těmhle dotykům je jeho kůže imunní. Je rád, že konečně něco udělala. Teď ví, že Hanka nespí, že si stejně jako on uvědomuje jejich blízkost. A že s tím taky nic nedělá. Odváží se tedy dělat víc, než ji jen hladit po bocích. Sune tílko výš a výš. Hanka na malý okamžik mu ruku zarazí, ale pak ji zase pustí. Co mělo tohle znamenat? Možná si taky není příliš jistá tím, co se teď děje. Možná zvažuje následky toho vyhrnutého nátělníku.

 
       Pak už se jen poddává tomu, po čem tak toužil celých pět hodin, co byli v hospodě. Jeho ruce objevují každé její zákoutí. Jen na ta nejneprobádanější místa se zatím neopováží. Nechce to zkazit. Hanka se přizpůsobuje. Celou noc nezamhouří oči a nepromluví ani slovo.

 

Teď je sedm ráno. Noc začíná ustupovat novému dni a oni leží vedle sebe jako staří milenci. Hanka spí. On přemýšlí nad tím, co vlastně udělal. Jak se k ní má chovat? Má s ní o tom promluvit? Má předstírat, že se nic nestalo, popřípadě, že to bylo jen tím alkoholovým opojením? Neví si s tím rady, a tak utíká do říše snů. Třeba to všechno zaspí a třeba to byl jen sen.

 
       Probudí jej až strašná rána. "Ooups! Dobré ráno," směje se na něj Hanka a zvedá židli. Dává na ni věci a přitom mu ukazuje to, kvůli čemu včera zradil svoje předsevzetí, že s kamarádkami nikdy nic mít nebude. Vůbec ho to nemrzí. Jen čeká, až k „tomu“ Hanka stočí rozhovor. Nestalo se tak. A nestane se tak ani během celého dne.

 

Chvíli přemýšlí, jestli se mezi nimi opravdu něco stalo. O tom, že to nebyl jenom sen, jej přesvědčí skvrna na Hančině tílku, které leží zmuchlané vedle jeho hlavy. Stalo se to. Vstává z postele a nejradši by Hanku políbil. Neodváží se, ale už teď se těší na další noc s ní. 

 

 

MADDEAN

 

 

 

 

Komentáře (23)add feed
takhle to začíná - : Martina P.
láska žádná, jen příjemný zážitek v posteli.
A končí to pak asi stejně, jako tady ty žádosti o radu:
On mne nemá rád....
červen 08, 2016 09:24
Martino, : Sidon
já vím, zní to blbě, ale co když ta láska teprve teď začne?
Jestli bude nějaké pokračování, tak se to dozvíme.


červen 08, 2016 09:33
Maddean Sidon : doktor
Made hezky napsané.Něžné a ne vulgární.mám dobrý pocit a gratuluji Sidonovi,totéž napadlo i mne.Hezký den a děkuji.Opravdu hezké povídání.
červen 08, 2016 11:58
No tak jo. : *NČ*
Netroufám si hodnotit. Ono často, co já mám za strašnej kýč ("...Ucítí její teplo. Posune ruku výš směrem na břicho. Cítí, jak dýchá. Ruka se mu v pravidelných intervalech jako na vlnách moře zvedá a zase klesá. Slabé uspokojení. Neodkopla ho hned. Začne ji hladit po tílku, které se mu vzápětí daří poodhrnout obratným pohybem palce. Pod bříšky prstů ucítí její hebkou pokožku. Vzrušení se stupňuje. Posunuje se k ní. Ona se ani nehne....", ...skvrna na Hančině tílku...),
je skutečný umění. Viz třeba Kupkovy "Kapiláry".
A tak je to přece ok. Kdyby všichni "žrali to samý", nemuseli by bejt Smetana, Dvořák, Janáček, stačil by jeden z nich. Nemuseli by bejt současně Gott i Matuška....

červen 08, 2016 14:05
Martino P. : zuza
myslím, že je to tak... Nehodnotím, jen kolem sebe vidím mnoho takových párů, bohužel již s dětmi.
červen 08, 2016 14:17
... : *deeres*
Tak jsem až do poslední chvíle čekala nějaké záhadné, podivné, třeba i tragické a hlavně překvapivé rozuzulení a nic. Jenom selanka pro náctileté.
A, co na to ségra? Byla tam, či nebyla? Nechápu!
Místo dvou postelí mají se sestrou udělané letiště ze dvou k sobě sražených válend. V prostředku jsou boční desky, na kterých musí vždycky spát ten, co je uprostřed. Dneska padla karta na Hanku. Jenže ona se přece nenechá otloukat.

červen 08, 2016 14:22
A to ti Deeres nestačí, že: : *NČ*
"Jeho ruce objevují každé její zákoutí. Jen na ta nejneprobádanější místa se zatím neopováží...."?
červen 08, 2016 15:39
Ne, holka, to napsala skvěle, ale rozuzlení tomu schází. : *deeres*
Třeba takhle:
"Probudil jsem se šťastný. Vydařený sex mne naladil k něžnostem. Přitulil jsem se k Hance a začal jí hladit po blonďatých vláskách. "Hani, spíš?" Hanka se zavrtěla a zpod blonďaté hřívy vykouklo na mne jedno hnědé oko. Co? Hanka je přece blondýnka, s očima modrýma jako len. Strhnu s Hanky polštář a deku a nic nechápu. Hanka nikde, vedle mne leží jenom moje ségra!"
Maddean, sorry! smilies/grin.gif
červen 08, 2016 16:00
hahahaha : d@niela
tak já si říkala, abyste mi někdo nevynadal, že sem dávám něco "přes čáru" - a ono ne :-)))
jupííííííííí
červen 08, 2016 16:31
Jo, Daní.Dobrý to je : *NČ*
Hlavně klídek, a "jeho tvrdej vlhkej úd pocejtit na patře".

------------
pozn.red.: klidně třeba i u sklepa, v přízemí, v podkroví...
červen 08, 2016 18:14
Co takhle. : Pepa
Karolína Světlá: Kříž u potoka. "odkopl bačkory a vsunul se k Marii do postele". A dál nic. A já se tenkrát na podrobnosti tak těšil. (bylo mi 12 let)

červen 08, 2016 20:24
A taky to mohlo dopadnout tragicky: : *deeres*
Probudil jsem se šťastný. Vydařený sex mne naladil k něžnostem.Chtěl jsem Hanku pohladit, ale nahmatal jsem jenom studený polštář. To mne zcela probudilo. Posadil jsem se na posteli a na nočním stolku vidím ležet list papíru. Pořád mně nedochází, co to vlastně čtu:" Děkuji, alespoň jednou v životě jsem chtěla zažít něco tak krásného,jednou se sejdeme tam nahoře!" Zrak mně padne na dokořán otevřené okno a zdálky slyším vytí policejního auta a houkačku sanitky.
červen 08, 2016 20:40
deeres, : Míša šíša
tvoje včerejší rozuzlení v 16:00 je naprosto perfektní!! smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 09, 2016 08:02
Pepo, : Míša šíša
když ono to "odkopl bačkory" je tak antierotický, že snad něco dál být ani nemohlo. smilies/wink.gif
červen 09, 2016 08:03
Cyničky!!!!! : *NČ*
.
červen 09, 2016 08:18
Jo, : Míša šíša
to mi moje matka taky říká, že jsem cynik. Já jí oponuju tím, že nikoli cynik, ale životní realista. smilies/wink.gif
červen 09, 2016 08:28
... : *deeres*
Když mně způsob téhle literatury dráždí, stejně tak, jako Saturnina s panem továrníkem černovlasá Maud, co se v závěru románu změnila na blondýnku Scarlet.
A tak tam klidně může být i konec hororový:
Probudil mne sluneční paprsek na tváři.Jsem šťastný, vydařený sex mne naladil k něžnostem. Otevřel jsem oči dokořán, ale to, co mne probudilo nebylo slunce, pokoj byl stále zatemněný, na tvář mne dopadal odlesk zapálené svíčky.
" Hani?"
"Ano, miláčku ?", ozvalo se z koupelny.
Spěchám za Haničkou, vstávám z postele, ale podlamují se mně nohy, sex mne tak vyčerpal, že do koupelny vrávorám. Hanka stojí před zrcadlem a maluje si do ruda své nádherné rty. Stoupnu si za ní, abych jí líbnul za ucho. V zrcadle se jí chci kouknout do očí. Ale v zrcadle je jenom moje sinalou tvář a na krku, přímo na tepně , dvě rudé skvrnky.
červen 09, 2016 08:34
... : *deeres*
Ale v zrcadle je jenom moje sinalou tvář a na krku, přímo na tepně , dvě rudé skvrnky.

Trochu to opravím:
Ale vidím jenom svoji sinalou tvář a na krku, přímo na tepně , dvě rudé skvrnky.
červen 09, 2016 08:36
deeres, : Míša šíša
máš talent. Mohla bys společně se Saturninem a dědečkem překládat romány do střízlivé skutečnosti. smilies/wink.gif
vstávám z postele, ale podlamují se mně nohy, sex mne tak vyčerpal, že do koupelny vrávorám
Formulace hodna mistra! smilies/grin.gif
červen 09, 2016 09:44
Teda dámy, jste vzrušující! : *NČ*
Úplně stejně jak text písně, kterou už asi dva roky omílá každej den ráno Rádiožurnál:
"Teda holka, ty máš talent. Kdo tě to tak naučil?"
červen 09, 2016 10:21
Upřimě. : Pepa
Když se dívám zpět do počátků své sexuální kariery, byl jsem katastrofální milenec a jsem si jist, že většina kluků od první zkušenosti také. Dlouhé hodiny milování bez fantazie a s přiblblým pocitem jaký jsem samec..
Až, konečně o deset let starší kráska, mi dala zdarma sexuální kurs, Bože! jak já se z počátku i styděl co ode mne vše chtěla.
Mělo by se to decentně vyučovat.

červen 09, 2016 13:24
taky mám raději realističtější konce :-) : skipper1
jakože od sebe navzájem chytnou aspoň opar nebo kapafku, případně se po otravě alkoholem minimálně jeden ráno neprobere smilies/grin.gif
červen 09, 2016 13:30
Hmm, : Sidon
tak já bych to posunul trošku blíž k červené knihovně, že teprve teď se začnou mít víc a víc rádi, pak se budou muset vzít kvůli Hančinýmu početí, potom se jim narodí potomek a pak teprve jim začne ta "realita", která nejspíš skončí rozvodem se všemi průvodními jevy, které si lidi navzájem páchají.
Nebo budou mít jak se říká "kliku" a budou osmým divem světa, jak říká Werich vydařenému manželství.

smilies/grin.gif
červen 09, 2016 18:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]