O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BRÁNA DO PEKLA PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 březen 2016
Přejít na obsah
BRÁNA DO PEKLA
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

     Lačně se nadechla studeného vzduchu. Stříbrným jíním ozdobené smrky nemocniční aleje, si nad ránem svlékly svou tenkou košilku, utkanou z ranní rosy. Alena vzhlédla k parkovišti a její roztěkané oči zoufale hledaly Zuzanin ostře červený Peugeot. Někde tady musí přece být! Když spatřila, že na ni zablikal rudý vůz, oddechla si a rozhodným krokem zamířila k němu. Plavovláska, sedící za volantem, se na ni usmála a nahnula se přes sedadlo spolujezdce.

      

     Spolu s dveřmi se pootevřel i výstřih její halenky a odhalil její plné prsy. Alena spěšně nastoupila.   „Ahoj Zuzko…” vydechla a přivinula se k omamně vonícím blonďatým vlasům.  Pak provinile vzhlédla a v Zuzaniných zelených očích, které ji hebce pohladily, spatřila hedvábné doteky vycházejícího slunce.

 

     Krátce se políbily a obě vnímaly vláčnost svých pootevřených vlhkých rtů, které si tiše nabídly v tom krátkém ranním okouzlení... 

 

     „Čus miláčku! Tak co můj manžílek, vyšlo to?” zeptala se Zuzana a nedočkavě jí visela na rtech.  „Těsně před šestou jsem Martina odpojila,“ hlesla tiše Alena a s povzdechem složila hlavu do dlaní.  „Jsi formát, Alenko, já věděla, že je na tebe spolehnutí.” řekla Zuzana a konejšivě ji pohladila po vlasech.  Byly tak úžasně černé… Jako antracit. Byly černější, než dnešní tmavá noc, kterou probděla s očima, visícíma na mobilu.  „A už klídek, lásko,” dotkla se Zuzana něžně Alenina chvějícího s zápěstí, „teď už jen pár týdnů počkáme, až se všechno uklidní. A pak se k tobě nastěhuji…”  Zařadila jedničku, energicky přišlápla plyn a červený Peugeot se rozjel k dálničnímu přivaděči, vstříc novému dni.

     

     „Máš dost benzínu?”ozvala se nejistě Alena. „Neboj, stavila jsem se hned ráno na benzínce a vzala jsem plnou nádrž.” uklidnila ji Zuzana se suverénním úsměvem na rtech. 

 

   „Vidělas to, Zuzko? Černá kočka!“ špitla polekaně Alena a rezignovaně dodala: „Proboha, snad to není nějaké zlé znamení?”   „Neboj, zlatíčko, Bůh přece není, kolikrát ti to mám ještě říkat? A my dvě jsme si smůly vybraly už vrchovatě,” uklidnila ji Zuzana a povzbudivě dodala: „Teď už není ani Hanka ani Martin, jsme jen my dvě. A čeká nás už jenom štěstí.” Obě ulehčeně oddechly a jejich oči se krátce setkaly. Zuzana si uvědomovala, jak miluje ty  andělské tmavomodré oči.  Nádherné zřítelnice Aleniných očí se náhle rozšířily děsem.  

 

     Zuzana strnula.  Pozdě!  

 

    Jejich vůz prorazil chatrné zábradlí mostu a zřítil se do propasti dálnice pod nimi, přímo pod kola jedoucího kamiónu.  Peugeot se po dopadu vzňal a pohřbil je v hořícím pekle. Šokovaný řidič kamionu stačil jen prudce šlápnout na pedál brzdy, ale věděl, že je zcela bez šance. Obrovská hmota kamionu drtila před sebou havarované auto, které se sneslo z nebe. 

 

    Kamion se ve smyku vzpříčil. S planoucím klubkem vozu před sebou, prorazil čelně svodidla a vzepjal se vstříc skalnímu masivu.  Pak ve zlomku vteřiny strašlivou silou přibil trosky Peugeotu na skálu...   

 

 

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,

sobectvím a tyranií lidské zloby.

Požehnán buď ten,

kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede chabé z údolí temnoty,

neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých duší.

A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,

kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.

A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je “Bůh”.  

Ezechiel 25:17

 

ANQUETIL
 
 

 

Komentáře (4)add feed
Pěkně napsáno. : mamča
Napínavé až do konce.
březen 21, 2016 10:35
... : -doktor-
Velmi dobrá milostná zápletka s koncem ........ale nebylo to peklo,byla to spravedlnost.....Bezva napsané......díky.....!!!!!!!!!!!!
březen 21, 2016 14:21
Napsáno : Lenka1
sice pěkně, ale pro mě dost nechutný. Nesnáším majetnické a vlastnické pudy, kdy si někdo na někoho osobuje "nárok".
březen 21, 2016 20:37
... : bb
mrazivý příběh, dobře napsaný
březen 21, 2016 23:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]