O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÁNOČNÍ VZPOMÍNÁNÍ - 3 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 prosinec 2015
Přejít na obsah
VÁNOČNÍ VZPOMÍNÁNÍ - 3
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Dokud ještě žila moje máma, tak celá naše rodina se scházela na štědrovečerní večeři u ní na Vinohradech. Vlastně to nebyla večeře, máma měla cukrovku, musela jíst pravidelně, menší dávky a tak se nakonec z večeře stal oběd. Po obědě, aby nám slehlo, jsme se chvíli dívali na pohádku, tehdy ještě černobílou, a teprve když začala videa, stal se tradicí vánoční Pan Tau.

 

 

 

 

 

 

 


 

     Pak se šlo na hřbitovy, za těmi, co už s námi nebyli, alespoň rozsvítit jim svíčku. Tahle tradice, když už máma byla starší, zanikla a místo toho jsme chodili jenom na Vyšehrad, zapálit za všechny svíčku na Slavíně. Na Vyšehradě jsme při procházce počkali na první hvězdičku a pak se šlo domů, a čekalo se na Ježíška, až u nás zazvoní.

 

 

 


 

 

 

     Z Vinohrad to bylo na Folimanku z kopce dolů, jenomže pak před námi byl opět kopec nahoru na Vyšehrad a proto, když už to mámě nechodilo, jsme jezdili z I. P. Pavlova nahoru metrem. Vystoupili jsme na zastávce Vyšehrad a parkem kolem vily Bělky Na Bučance vešli do vyšehradského areálu Táborskou bránou.

 

 

 

 


 

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]