O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VZPOMÍNÁNÍ NA PUNTÍKATOU ÁLU PDF Tisk E-mail
Neděle, 25 říjen 2015
Přejít na obsah
VZPOMÍNÁNÍ NA PUNTÍKATOU ÁLU
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Blíží se začátek listopadu a to je čas, kdy už je brzy tma a na hřbitovech se rozsvěcují světýlka, jako vzpomínky na ty, co už nejsou mezi námi. Kdybych věřila na bytí po nebytí, tak bych si představovala Álu, jak sedí někde nahoře na obláčku, na uších sluchátka, je připojená na net a pusa jí jede, jak komentuje dění na Kudlance, kam právě nahlíží. Ale protože na něco takového věřit nedokážu, tak píšu alespoň malou vzpomínku na ni.

 

 

 

 

 

Seznámila jsem se s ní v prvním ročníku na SEŠ na Vinohradech. I z prvního chmelu mám fotku, ale tam není, nevím, kde se při fotografování flákala, protože tam chybí, stejně, jako několik dalších, o kterých vím, že na té brigádě opravdu byli.

 

 




 

Vlastně ani ve škole jsme se nijak zvlášť nekamarádily. Byli jsme převážně holčičí třída, kluci měli svoji partu, stejně tak třídní krasavice, které vytloukaly taneční zábavy, pak tam byla parta dobrodružek, ale Ála, ta měla jako i několik dalších, jenom jednu nejvěrnější kamarádku.

 

Na rozdíl ode mne chodila do anglické skupiny a tak jsme byly rozdělené i na další předměty. V čem jsme se sobě navzájem podobaly jako vejce vejci, bylo to, že jsme v záporném slova smyslu byly obě přímo megastar ve psaní na stroji. Určitě si pamatujete, jak se Ála vymlouvala na brejle a mastila to, jak jí písmena přišla pod ruku, když byla dostatečně rozvášněna při svých komentářích. A to nás, prosím, učili psát všema deseti a poslepu.

 

Alena se s naší partou začala kamarádit až tehdy, když nám všem vyletěla milovaná děťátka z hnízda a díky tomu, že se s námi začala stýkat, tak já se dozvěděla o Kudle. Někdy v květnu 2011 jsem pro holky vymyslela vzpomínkový výlet na první chmelovou brigádu v Kněževsi, po téměř půl století od našeho seznámení.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]