O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PANÍ HANA HEGEROVÁ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 říjen 2007

Dostat se na koncert Hany Hegerové je záležitost vyžadující obrovské úsilí, její recitály bývají beznadějně vyprodány během pár desítek minut. První dáma českého šansonu paní Hegerová vystoupila na třech festivalech letošního léta. Navíc šlo o zcela netradiční místa pro její představení.

 

 

 

 

     Hana Hegerová je už od prvního ročníku kmotrou festivalu Slavkov u Brna (který se odehrává v zahradách slavkovského zámku), a letos tam i sama vystoupila. Dalším festivalem, který se těšil z jejího umění, byl Rock For People v Hradci Králové a Festival Okoř.

 

     Paní Hana má schopnost do svého přednesu vložit takovou nálož emocí, že i doma (či kdekoliv před monitorem) při poslechu jejího hlasu vám bude běhat mráz po zádech, budete se smát, pohrnou se vám slzy do očí.

 

 

 

    

 

     Na loni vydaném Best Of u - příležitosti jejích pětasedmdesátin - zaznívají písně od Suchého a Šlitra po Horáčka a Hapku, od Václaváku po Paříž, od Černé Jessie k Potměšilému hostu, od společných písní v Klarinetech po sugestivní sólové recitály.

Ale Hana Hegerová se nechce spokojit jen s minulostí. Už deset let s klavíristou Petrem Maláskem připravuje nové CD, které by mělo vyjít letos před Vánoci.

 

 

Jen připomínám,  že 20. října slaví své narozeniny.

 

 

d@niela

 

 

Komentáře (11)add feed
Díky za článek, : saffron
tato dáma je i moje srdeční záležitost smilies/smiley.gif.Posílám virtuální přání dobrých dnů!
říjen 19, 2007 06:54
Hm, tohle je zajímavej úkaz : NČ
že určitý ženský se líběj JEDINĚ ženám. Já např., a pokud mám povědomost, tak žádnej chlap, jsme tuhle Hegerovou nepotřebovali slyšet nikdy! Vlastně přesně uplně stejně, jako babochlapa Langerovou, která ještě navíc neintonuje. A přitom ženský jsou z nich obou uplně divý.
Nejhorší na tom je, že se v nich spousta žen přímo zhlíží, dokonce se jim snad chtěj podobat, nutěj svý partnery aby je též obdivovali (což slabší povahy pak pro klid dělaj). Nevim, čím to je, že některý ženský (přitom strašně vošklivý) tak přitahujou ženský a odpuzujou chlapy.

říjen 19, 2007 07:10
Hmmm, : někdo
můj manžel ji může. Říkám pořád, že je divnej, když se zakoukal zrovna do mě... smilies/wink.gif
říjen 19, 2007 07:22
Se omlouvám, že jsem to šoupnul sem, do pí Hegerové, protože kam? : strejda
Ale dnes má svátek Míša a protože jsou tu dvě, jedna šíša, druhá Míša, tak Vám holky přeju vše krásné, večeřinku, lahvinku, prostě decentní oslavu, žádné vylomeniny a hupky dupky do postýlky.
říjen 19, 2007 09:09
Ježíši MÍÍÍÍŠA!!!!! : NČ
Hambim se :-( Dík Strejdo! Všem Míšanám i Šíšanám všecko nejnejnej!!!!!!:-)
říjen 19, 2007 09:25
Díky za přání, : Míša šíša
ale kde jsou dárky? smilies/cool.gif
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 19, 2007 10:34
ma vnitrni krasu : Jasmina
hergot,taky jsem zenska,takze to zas nebude objektivni. No,neni prsata blondyna ale verim ze ma takove kouzlo ze jsou urcite i chlapi,kteri ji obdivujou. Mam kamaradku,ktera je tak oskliva-az je krasna ale to ji clovek musi poznat vic nez na prvni pohled. Zamiloval se do ni mladsi kluk a na prvni pohled krasny kluk;velke hnede oci,cerne vlasy,panenska tvar a urostly. Mnozi si pri pohledu toho svazku mezi nima tukali na celo,devcata asi lomily rukama,pac on mel za sebou zastupy peknych mladych holek. Z toho kluka se nakonec vybarvil takovy komplikovany,liny vyzirka ze ho kamoska poslala pryc,na trikrat pac se vzdy vracel,az na nej musila zavolat policajty. Neni vsechno zlato co se trpyti.
říjen 19, 2007 11:30
Tak sakra, : Krakonoš
řešíte tu, jestli s Hegerovou do postele a nebo do CD playeru??? Já myslel, že bude řeč o hudbě a ne o tom, jestli je HH sexy prsatá blondýna. Tu muziku, co dělá, tu miluju. Zbytek mě nezajímá, páč by to byla gerontofilie.
říjen 19, 2007 20:22
Krásná Hanička... : Linda
Krásná písnička, krásná Hana Hegerová. A nebo taky Už deset let nám láska slouží....

říjen 19, 2007 20:35
Diky Danielo, : Tara
hezky se to poslouchalo... kdyz jeste potkas neco podobneho... prosim... prines to sem...jen pro takove citlivky jako jsem ja. Stari je moudre, vidi lepe za sebe nez pred sebe ale stejne...ted mam chut na dobre vinko... aspon jeden maly hlt...smilies/smiley.gif)))
říjen 20, 2007 00:55
Paní : Jan
Hana je bezkonkurenčně a dlouhodobě nejlepší naší zpěvačkou ........................
prosinec 10, 2007 16:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]