O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TEPLO KRBU - ANEB NAKRMTE TY BESTIE PDF Tisk E-mail
Úterý, 04 listopad 2014
Přejít na obsah
TEPLO KRBU - ANEB NAKRMTE TY BESTIE
Strana 2

 

 

 

 

 

      A co teprve něžné vyznání lásky na kuchyňském stole, kdy rozvášněný partner jednou rukou svrhne mísu s pomeranči, aby vás následně posadil (položil, pohodil, opřel) na stůl a dokázal vám sílu a hloubku jeho citů? Zatímco vy se v duchu modlíte, aby stůl vydržel a nerozviklal se a vydržel i nedělní rodinný oběd za přítomnosti tchýně? No, neláká vás tato představa? Necítíte již něžné mravenčení a chvění a netají se vám přitom dech a nepálí vás líčka, mé drahé víly?

 

     Navíc muž se obvykle vrací odkudkoliv hladový. I kdyby to bylo od maminky a dostal tam sebelepší pokrm, stejně mu cestou k rodinnému krbu vyhládne. To víte, cesta domů je náročná. Jediná nevýhoda mužů je ta, že láska a milování jim k životu nestačí. Ženu zasytí pár vášnivých polibků, objetí nahradí sladký zákusek a vrcholem všeho je pomilování, jež zastane polévku i hlavní chod dohromady. Muž naopak ještě více vyhládne.

 

      A co s tím uděláte vy, milé víly?

 

      Ano, správně. Nakrmte ty bestie. Útlocitnější dámy jistě prominou, ale nemyslela jsem to špatně. Jen je třeba věci nazývati pravými jmény, říkala už moje babička. Ty z nás, jež jsou povzneseny nad naším častým hromadným nazýváním drůbeží, jistě pochopily. Bestie byla myšlena čistě náhodně, s jakousi citovou vazbou, jemnou náklonností a láskou, nikoliv hanlivě. V každém z nás něco dřímá a dříve či později se to probudí. U mužů to nejčastěji bývá hlad. Umlčte ďábla v muži skvělou krmí, jako jsou ohřívané loupací párky a včerejší rohlíky. Rohlíky rozpečte v troubě se slovy: Právě jsem je dopekla, drahý a párky podávejte s úsměvem, nahoře bez a nejlépe s hořčicí a křenem.

 

      A pak že kuchyň není centrem veškerého dění, mé drahé víly – ochránkyně ohně. Tím ohněm nemyslím jen tepelnou energii vašeho sporáku, ale i oheň vášní, oheň ve vztahu, který nesmí dohořet, ale naopak musí stále více či méně plápolat a vystrkovat divoké plamínky - a pálit, lechtat, hořet, štípat, hladit a hřát.

 

     Mužům na rozdíl od nás, žen, není skoro nikdy zima, ale přesto se velmi rádi nechají ohřívat, zahřívat a rádi se vyhřívají na ohni našich vášní, drahé víly...

 

 VODOMĚRKA

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]