O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SRDCEM PROTI ROZUMU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 prosinec 2013

Tato kniha je volným pokračování úspěšného bestselleru "13. komnata milenek". Chcete poznat trochu hlouběji hlubiny a taje mužského chování, jejich postoje a výroky, někdy absolutně nepochopitelné. Chcete vědět, jak muži berou lásku, úspěch, kariéru, ženy, rodinu? Co pro ně znamená zdraví, peníze štěstí?

 

 

 

 

 

      V tom případě si přečtěte tuto knížku. Sofie Králová a Tomáš Kristl v ní odkrývají různorodé pohledy na svět. Na svět žen, na svět mužů... 

 

      Kniha "Srdcem proti rozumu" na konkrétních příkladech a příbězích ze skutečného života ukazuje, co je pro muže opravdu důležité a uvádí tak čtenářky do reality mužského světa, aby pochopily, co jim dosud bylo skryto. Ano, tyto dva póly jsou jako svět srdce a svět rozumu.

 

 

     Téma a příběh nevěry - pohledem provinilých - tak, jak jej ve své knize autoři popsali, jsou sice záležitostmi nanejvýš osobními, intimními a pro mnohé jistě mravně nepředstavitelnými. Přesto oba věřili, že zveřejněním své upřímné výpovědi mohou takříkajíc otevřít oči všem, kteří se s nevěrou někdy setkali. A - že snad tímto pohledem do nitra nevěrných některé od nevěry samotné odradí...

 

      V této druhé knize jsou zobrazeny rozdílné pohledy na chápání světa kolem nás. Světa manželek a milenek. Světa dětí a dospělých... Jak odlišné jsou vztahy mezi lidmi... Fungují bez ohledu na to, co ten který má za svou prioritu: muži preferují úspěch, moc a sex. Ženy touží po láskyplném vztahu, stabilitě, důvěře, jistotě. Ale rozčilovat se jeden na druhého kvůli těmto rozdílům je stejné, jako se hněvat na mraky za to, že prší.

 

       Na stránkách této knihy si přečtete dva deníky: Tomáše a Sofie; dozvíte se, jak celou situaci bere jejich okolí - z pohledu jejich přátel. Nádavkem je v knize pravdivé vylíčení osmi životních peripetií lidí, kteří se ve svém životě nějak se zlomem, způsobeným nevěrou, setkali. Co příběh, to osud.

 

     Zcela závěrem Sofie píše: "Tak si říkám - jestli nám tihle muži za to vlastně vůbec stojí? Rozum říká jasné ne. Ale srdce? To je stále proti..."

 

 

Konkrétní osud těchto konkrétních lidí budete číst s napětím

a věřím, že se od knížky neutrhnete...  

 

Knížku vydalo  Nakladatelství Economicus s.r.o.

.

    

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]