O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HUDEBNÍ KOUTEK - DNY PADAJÍCÍHO LISTÍ PDF Tisk E-mail
Pátek, 20 září 2013
Přejít na obsah
HUDEBNÍ KOUTEK - DNY PADAJÍCÍHO LISTÍ
Strana 2
Strana 3
 

 

 

 

 

 

 

      Při večerní roznášce krmení se mi zželelo Minnie, která viditelně klepala kosu a tak jsem vzala Disneyland domů a šoupla ho k Civilizaci do klece. Civilizace se teda dost naštvala, domnívala se, že to je totiž její klec a šla matku sprdnout. Pak do pokoje nakráčela kočka, na jejíž existenci Disneyland přes léto ve voliéře milosrdně zapomněl, a to už bylo na Minnie moc a chytla hysterák.

 

 

 

 

 

     Tak jsme museli jeden stresový faktor ubrat a přesunuli Donalda do jiné, zatím volné klece, páč Zuzany i Kyselina jsou ještě furt venku.

 

 

 

 

 

     Civilizace je celej tatínek. Vzteklej, umíněnej a zvědavej jako vopice. Samostatného stravování stále neschopnej. Pořád se dožaduje kašičky a zrní ignoruje. Experimentálně jsme ověřili, že nižší kalorický příjem zvyšuje IQ. Ubrali jsme jedno krmení kašičkou a Civilizace začala chápat, k čemu to zrní v misce slouží. Ale už to pomalu přestává fungovat.

 

      Budeme muset ubrat další dávku...

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]