O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HUDEBNÍ KOUTEK - DNY PADAJÍCÍHO LISTÍ PDF Tisk E-mail
Pátek, 20 září 2013
Přejít na obsah
HUDEBNÍ KOUTEK - DNY PADAJÍCÍHO LISTÍ
Strana 2
Strana 3

A už je to zas tady. Tma dohnala světlo, slunce vyšlo přesně na východě, zapadne přesně na západě a na Severním pólu už nevyjde vůbec. Singularita zvaná babí léto vypadá, že nás letos taky nějak mine. Kde jsou, sakra, nějaká pozitiva a sociální jistoty?

 

 

 

 

 

 

      Bilancovat se má asi spíš na Silvestra či Nový rok, ale já jsem se pořád nezbavila toho zlozvyku počítat roky na školní, nikoli kalendářní. Takže já bilancuji teď, a konstatuji, že to nebyl marný rok:

 

 

-         je nás o jednoho víc. Nový člen smečky se přistěhoval se dvěma psisky, takže teď je nás doma jako psů, do slova a do písmene :-)

 

-         pak máme víc o jednu kočku. Taky o jednoho příslušníka cizí civilizace, ale ten se nepočítá, neb je tu jen dočasně a dřív či později odejde obšťastňovat jinou domácnost.
Kočku cizí civilizace děsně zajímá. Teď už je civilizace vyspělá a neohrožená, ale byly chvíle, kdy jsem byla v pokušení jednoho z nich vystřelit na Mars. Hlavně v situacích, kdy kočka s packou vraženou do klece až po rameno cedila mezi zuby: „Kdo chce sežrat?“ a Donald se hystericky drápal ven z bedny Belle přímo do náručí a volal: „Já, já, já!“

 

 

 

 

 

-         z Aceovy nespecifikované téměř smrtelné choroby se nakonec vyklubala kýla, takže teď po operaci je z invalidy opět drzej smrad

        :-)

 

-         zrušili jsme bazén! Hurá!

 

-         dokončila jsem renovaci Bramborčinejch dveří, s kterýma se patlám už druhej rok a tak mi zbývají už jen lítačky nad schodištěm. Hurá!

 

-         mám částečně zakytovaný všechny dveře v patře, který ohryzal Karkulčinej Úžasňák, původně jsem myslela, že budou i namořený a nalakovaný, no, ale nakonec ještě není všem podzimním dnům konec a na jaře je ostatně také den.

 

-         vyměnila jsem židle v kuchyni, neb ty starý taktéž ohryzal Úžasňák. Páč mám stejně jako Krakonoš úctu k práci předků, tak starý židle jsou na půdě a až Úžasňákovi vypadají zuby a já nebudu mít co v důchodu dělat, tak je opravím. Zatím holt budeme sedět na těch s kovovejma nohama :-)

 

-         a pak jsem ještě vyměnila kuchyňskou desku. Tu výjimečně nemá na svědomí Úžasňák, alébrž čas a kapající baterie.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]