O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PŘÍBĚH KRÁLE ARTUŠE PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 červenec 2013
Přejít na obsah
PŘÍBĚH KRÁLE ARTUŠE
Strana 2
Strana 3

Následující velice zajímavý a vtipný příběh jsem dostala od Simona, nového čtenáře ze vzdálených krajů. Na první pohled se příběh týká krále Artuše, ale na druhý? Je o nás, o ženách - jeden slavný muž řekl, že ženy prý nevědí, co chtějí, a nedají pokoj, dokud to nedostanou. Tohle je ale přeci jen trochu jinak...

 

 

 

 

 

 

  

 

  

       Stalo se, že mladý král Artuš byl přepaden a zajat panovníkem ze sousedního království.

 

     Ten ho chtěl zabít, ale Artušovo mládí a jeho ideály ho obměkčily a nechal ho žít - avšak pod podmínkou, že mu musí správně odpovědět na jednu velmi těžkou otázku.

 

     Dostal na to dokonce rok na rozmyšlenou, pokud však potom nebude znát odpověď, přijde o život.

 

 

 

 

  

“CO VLASTNĚ ŽENY OPRAVDU CHTĚJÍ?”

 

 

       Taková otázka překvapí i toho nejvzdělanějšího muže, a pro mladého Artuše se  zdála být téměř neřešitelnou, ale poněvadž to bylo pořád lepší, než smrt, souhlasil s panovníkovým požadavkem a slíbil, že bude mu řekne svou odpověď, než uplyne rok.

 

       Vrátil se do svého království a začal se hned každého dotazovat – princezny, knězů, moudrých mužů a dokonce i dvorního šaška. Mluvil s kdekým, ale nikdo mu nedovedl správně odpovědět. Nakonec mu přeci jen poradili: aby se obrátil na starou čarodějnici, že jenom ona by mohla znát správnou odpověď.

 

       Ovšem, cena její rady že bude nesmírná, už podle její pověsti, kterou znalo celé království, bylo známo, že babizna si určuje veliké a přemrštěné ceny.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]