O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ARCHIV - HUDEBNÍ KOUTEK - PAŠIJOVÁ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 duben 2017
Přejít na obsah
ARCHIV - HUDEBNÍ KOUTEK - PAŠIJOVÁ
Strana 2

Přiznávám, že písnička u příležitosti Velikonoc je už dlouho nachystaná v mém virtuálním šuplíku. O  kom jiném, než o tom, kvůli komu se Velikonoce slaví už tolik moc let :-)))

   

 

 

 

 

 

 

 

      Opera Jesus Christ Superstar vypadla z  notových linek a pera Angličanů Andrewa Lloyda Webbera a Toma Rice roku 1969.  A protože se všichni báli, že narazí, vydali ji nejprve na gramofonové desce. Po bouřlivém úspěchu se pak přesunula tam, kam byla původně určena – na divadelní prkna. A slaví úspěchy dodnes.

  

      Chápu, že někomu může být trochu proti srsti, ostatně živě si pamatuju, jak mě, coby pětileté dítě, vzali na balet o Popelce a jak jsem pak celou cestu domů bulela, že „takhle to nebylóóó“. A Šifra mistra Leonarda mě dere dodnes...

 

      Tuhle jsme se spřátelenou ženou, která právě dorazila z divadelního představení, bavily, která árie z opery je nejlepší. Kupodivu jsme měly každá jinou ;-) Ale pak jsem si tu její znovu párkrát poslechla a uznávám, že je druhá nejlepší ;-) 

 

 

 

 

 

 

 

      Takže místo původně plánované jedné písničky tu máte dvě. Ministerstvo duševního zdraví varuje: z obou teče zoufalství na plno otevřenými kohoutky, tak jestli máte chandru, ani si to nepouštějte :-)

 

 

 

Sandří Best in Show – I Only Want to Say

 

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]