O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PODZIMNÍ ODPOLEDNE PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 listopad 2012
Přejít na obsah
PODZIMNÍ ODPOLEDNE
Strana 2
Strana 3
  

 

 

 

 

 

      Dnešní setkání mi vnuklo nápad rekapitulovat předcházející zážitky s medvědy. Billy nebyl ještě na světě a my vypadali mnohem lépe než dnes, když jsme šli s mou Alenkou zvolna již velice zarostlou dřevařskou cestou.  Zabráni do debaty, nevěnovali jsme pozornost okolí. Ale přeci jen jsme zaznamenali slabé hluboké zakašlání. Zvedli jsme hlavy - a ztuhli.

 

      Na cestě stál na zadních nohách medvěd, černej  jako úhel a něco si brumlal. Vzpamatoval jsem se první a šeptem dávám instrukce ženě, instrukce, které jsem někde vyčetl: “Nedívej se mu do očí a začnem pomalu couvat.”

 

       Což jsme udělali. Medvěd se postavil na všechny čtyři a pozoroval nás. Když jsme pozpátku ušli asi deset metrů a medvídek byl stále v klidu, povídám: “Otoč se a zvolna odcházej, já budu pomalu couvat a pozorovat ho.”

 

 

 

 

 

      Ženuška se otočila, ale po pár krocích jsem za zády zaslechl, jak pěkně peláší. Řídila se instinktem a známou radou: „Kdo uteče, vyhraje“.  Couval jsem ještě pár metrů a k mé velké radosti se chundelatá potvora vydala zvolna na druhou stranu cesty.  Mj. - zde vidíte, jaká je reakce žen. „Ty se tady s ním miláčku prozatím per a já raději doběhnu pro  pomoc...“   

 

 x x x

 

 

 

 

    Při druhém setkání s medvědem žena chyběla, ale částečně to nepřímo zavinila. Domluvili jsme se, že zkusíme přestat kouřit. Je něco jiného se domluvit a něco jiného přestat. Byla sobota, vlastně již hodinu neděle. Ponocoval jsem...

 

      Mám v přízemí domu pánský kutloch. kde si užívám slastné chvíle osobního času. Poslouchám hudbu, či vylepšuji své umění na lidový nástroj zvaný „zednické piáno“, čili heligonku.   Trochu jsem popijel, a dostal jsem neodolatelnou chuť si zakouřit. Chvíli jsem bojoval se svědomím, ale nikotin vyhrál.

 

 

      Alenka má ale zlozvyk, druhý den cimru zkontrolovat, a tak jsem se rozhodl jít si zakouřit na čerstvý vzduch a nebýt usvědčen z nedodržení dohody.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]