O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZLOMY A PŘELOMY VIII. PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 listopad 2012
Přejít na obsah
ZLOMY A PŘELOMY VIII.
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

ONA

 

O víkendu jsme byli spolu sami v jednom hotýlku v Ústí. Co se narodila malá, neměla jsem pro sebe nikdy v kuse víc jak 3 hodiny. Majdu jsme nechali u Jirkovy sestry spolu s odstříkaným mlíkem na noc, plínkami a dalšími nevyhnutnými proprietami. S trochou štěstí nebude mít Jiřka velké problémy. Slíbili jsme, že ráno jsme zpátky co by dup.

 

Nejdřív jsme povečeřeli v malé útulné pizzerii. Jirkovi se na ní líbilo, že měli dobrá vína, a mě, že na stolech hořely mimořádně krásné svíčky. Měla jsem romantickou náladu. Jirka se na mne zamilovaně usmíval a jak večer plynul, čím dál nemravněji mě pod stolem ošahával. Povídali jsme si o všem možném, vzpomínali, jaké to bylo, když jsme se poznali. Smáli jsme se tomu, jak jsem ho nechtěla políbit na parkovišti a co z toho pak vzniklo za problémy a vůbec jsme si tak nějak vybavovali spoustu věcí. A věděli jsme o sobě vzájemně, že máme na sebe čím dál větší chuť.

 

Do hotýlku si mě Jirka vedl za ruku a naše propletené prstíky spolu začínaly hrát tu krásnou hru, na kterou budeme výjimečně mít celou noc.

 

Všimli jste si, že ve spoustě filmů je scéna, kdy se pár po večeři vrací domů nebo někam, a nemůžou se dočkat, až se na sebe vrhnou? A pak, jakmile se za nima zaklapnou dveře, hrdina o ty dveře přitlačí hrdinku a přímo na místě se ve stoje vášnivě pomilujou? Vždycky jsem snila o tom, že takovou scénu jednou taky prožiju, ale nikdy k tomu nedošlo. Až teď, v Ústí. Můj milovanej, nádhernej chlap si mě opřel o dveře a mně se podlomila kolena jako tenkrát, když mě prvně políbil.

 

V důsledku podlomených kolen mě sice musel přidržovat, ale stejně se mu to povedlo nádherně. A když hrozilo, že se definitivně svezu na zem, odnesl si mě do postele. A v té posteli nám bylo rozkošně, voňavě, vlhce a nádherně až do rána.

 

ROMAN

 

 

            

Komentáře (4)add feed
... : deeres
Jestlipak si ten víkend před adventem užilo všech vás pět? Jirka s Pavlínou určitě.
Jenže, co když Majda celou noc probrečela, Jiřka se vůbec nevyspala a Myščina virtuální kámoška byla ve skutečnosti ..... nebeská a taky to nemusela být kámoška, ale rádoby kámoš.
Tak jsem zvědavá na pokračování, co se z toho vyvrbí.
listopad 28, 2012 08:45
Jiřka : romanB odjinud
i kdyby se nevyspala, tak nemuze priznat, ze ji to neudelalo radost. Jednak je to ucitelka, jednak je celej zivot sama a jednak ma ve svem stite vytesano "dokonala teta". Pamatuju si, kdyz u ni byli kdysi davno jeste kluci (cca ve trech letech), tak jim jednou vynadala (patrne zaslouzene) a oni ji pak rekli, ze ji strcej do trouby (zrovna neco pekla). Cili nejake Majdino breceni by nebylo nic tragickeho smilies/smiley.gif
listopad 28, 2012 09:07
Hezký, : deeres
kluci jsou třída. Neměli jste jim číst hororové pohádky od bratří Grimmů! smilies/cheesy.gif
listopad 28, 2012 11:27
to jsem jim : romanB odjinud
taky necetl smilies/cheesy.gif Poctive jsem vypravel vlastni .. na zacatku byly vzdycky normalni, ale pak se to nejak zvrhlo do strasidelnejch (to jsem zdedil po mamce, ta mi pred spanim recitovala svatebni kosili a tak podobne smilies/smiley.gif)
listopad 28, 2012 11:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]