O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZLOMY A PŘELOMY - VI. PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 listopad 2012
Přejít na obsah
ZLOMY A PŘELOMY - VI.
Strana 2
Strana 3
    

 

 

 

 

 

 Šel jsem domů naštvanej.  

 

Rozuměl bych tomu, kdyby se Pavlína nechala přemluvit na něco takového...  

 

Možná je to nemorální, ale rozuměl bych tomu, nemáme to jednoduché.  

 

Jenže proč mi o tom nic neřekla?

 

 

Vždyť jsme se přece dohodli ... herdek, to to fakt bude jako s Milenou?

 

 

Stokrát si prosit o to, co prostě k životu potřebuju? 

 

Blbost.  To je úplná blbost, Jirko.  

 

To bys jí musel neznat, to bys prostě musel být dvojnásobnej vůl.

 

 

A na to nemáš. Mysli objektově.  

 

Problém je, že nejnerestrukturalizovávatelnějšími objekty bývají ty nejneobhospodářovávatelnejší.  

 

Dobrý, že jo? 

 

 

Holky se vrátily domů v podvečer, ale už za pořádné tmy.

 

 

Dneska docela určitě nic řešit nebudeme.  

 

Moje milovaná ... jestli jsem se v tobě spletl, a ten podvod udělat chceš, tak tě opravdu uškrtím. 

 

 

ROMAN

 

 

 

 
Komentáře (19)add feed
... : deeres
Mužský se dají fakt dobře voblbovat, stačí zahrát na jejich ješitnost. Copak Petru nezná, že se ničeho neštítí a jestli nechce nic řešit dneska, tak ať s tím vyrukuje hezky rychle a hlavně opatrně, než se Pavla naštve, že jí nevěří a zasekne se.
A Petra si sama určitě nějak pomůže, Majdu na to nepotřebuje. Co se takhle poohlédnout po tom nevlastním synovi, anebo se přilepit na někoho jiného, stejně movitého. Tyhle typy se nikdy neztratí.
listopad 13, 2012 08:53
to je : romanB odjinud
dobry postreh - akorat mi nejak deeres nestymuje to, ze se za oklamane povazuji vetsinou zeny. Ze jo? smilies/smiley.gif
listopad 13, 2012 10:32
Romane, : deeres
jak které, některé jsou mrchy oblbovatelky, některé jsou náturou oběti a pak je naštěstí dost velké procento zcela normálních.
listopad 13, 2012 17:34
Uh oh, : Macesska
co je tohle za myšlení? Petra přijde za Pavlou s návrhem, který Pavla vyhodnotí jako 100% kravinu a zavrhne - a měla by to jako ještě konzultovat s Jirkou? Proč?
Až přijde Petra za Jirkou s tím, že by měli jít všichni dohromady do trojky (případně s králicí do čtyřky), tak to bude J. taky doma konzultovat?
listopad 14, 2012 11:47
nevim : romanB odjinud
jak JIrka, ale ja bych to k dobremu dal smilies/smiley.gif
listopad 14, 2012 12:02
a vysvetlim proc : romanB odjinud
protoze takovahle nabidka se muze dostat k partnerovi jakoukoliv jinou cestou, a nemyslim si, ze by to za pul roku treba zrovna od Petry schroustla Pavlina lip. Urcite by ji totiz Petra (nebo ta druha) nerekla, ze ten verny Jirka to odmitl, ale docela jinak. Cili by si kryl zada a hlavne taky Pavline. Taktika, co oci nevidi, srdce neboli, je v delsim vyhledu kravina.
listopad 14, 2012 12:05
... : bb2
No a? tak se k partnerovi dostane jinou cestou za půl roku, tož se zeptá doma a partner mu řekne Jo, něco takového proběhlo, odmávla jsem to jako blbinu, tím to pro mě skončilo, nebylo co řešit doma.
Jirka trochu trpí postmilenovským stihomamem, že když neví všechno, ať už je to blbý nápad ségry ségře nebo rodící se překladatelský melouch manželky, tak je to "taktika" namířená proti němu, ohrožující klid rodiny a vůbec něco zlého. Ale ono není, lidi nemusí sdílet a prodiskutovávat úplně každou informaci, nápad, situaci, vyslechnutou větu, návrh.. Musí sdílet důvěru, přátelství, lásku, ne každou blbinu co napadne švagryni. Jirka furt prezentuje Pavlínu jako inteligentní, milující a celkově úžasnou bytost, tak ať jí dá prostor ty kvality uplatnit :-)
I kdyby nakrásně ségra po půl roce tvrdila Jirkovi nebo Pavlíně, že její návrh Jirka nebo Pavlína neodmítli, tak se nic neděje, Jirka nebo Pavlína to přece Jirkovi nebo Pavlíně vysvětlí úplně stejně jako teď. Petra může lhát teď i za půl roku a nebo vůbec, to nemá s Jirkou a Pavlínou nic společného.

listopad 14, 2012 12:43
bb2 : romanB odjinud
nic se nema prehanet (krome knizky, tam se obcas musi) - vcetne tveho pristupu, protoze pak se opravdu muze stat, ze se posunes az tam, kde je ti ten druhej vlastne fuk. A lidi, co takovahle vec po pul roce prekvapi, je dost.
listopad 14, 2012 13:09
no vždyť říkám, : bb2
postmilenovský syndrom ;-) Jirka prostě musí vědět úplně o všem, aby neměl pocit, že je Pavlíně vlastně fuk.
listopad 14, 2012 13:15
:) ne : romanB odjinud
kdyby to potkalo me (dostanu takovou nabidku) reknu to. Je to pro oba neprijemna vec a nema smsyl to bagatelizovat - hrat si na to, jak si verime a jaci jsme liberalove, kdyz jde o postel, proc? Konkretne zrovna tohle se muze opravdu vratit v tu nejmin vhodnou dobu - predstav si, kdyby treba za pul roku mela partnerka nejaky duvod lehoulince zarlit (treba kvuli prdle kolegyni). K tomu se vyspuli tohle ... je to proste zbytecne, zadny syndrom smilies/smiley.gif
listopad 14, 2012 13:27
... : bb2
kdyby to potkalo me (dostanu takovou nabidku) reknu to
To je v pořádku. A zrovna tak by bylo v pořádku, kdybys to neřekl, pokud bys to neřekl jen proto, že by ti to nepřipadalo vůbec nutné, protože ta nabídka, cos dostal, by byla (pro tebe) naprostá hovadina.

Takže až odroste Majda a Pavlína bude víc mezi lidma, měla by s Jirkou probrat každé pozvání na kafe, co odmítla, každý slušný i neslušný návrh, co poslala do pryč, atd.? Jinak to nebude upřímné a naruší to ovzduší vzájemné důvěry?
listopad 14, 2012 17:28
... : bb2
Já bych třeba Jirkovi řekla o Petřině návrhu, jak posmrtně v Hořkého vymámit prachy skrze Majdu. Ne proto, že by měl všechno vědět, ale protože by se mi chtělo vyzpovídat se svému nejbližšímu z pocitů, co by mě zaplavily.
O nějakém "neslušném" návrhu ze strany švagra bych naopak spíš pomlčela, pokud by se neopakoval, protože z něj bych celkem žádné pocity neměla, pokud by to nebyl obzvlášť oblíbený a blízký člověk. A to Petra není, je Jirkovi a zdá se, že i Pavlíně, dost protivná. Současně nemůže nijak škodit, pokud si ji nepustí blíž. Tak není důvod se jí zabývat.
listopad 14, 2012 17:35
To je krasna debata :) : romanB odjinud
ale uznej bb2, ze tech neslusnych navrhu fakt clovek nedostane za zivot stovky - a navic je prece jen rozdil mezi tim, kdyz se po pulroce dozvim, ze byl nekdo pozvanej na kafe a nebo do trojky smilies/smiley.gif A jinak s tebou naprosto souhlasim s tim, rict o tom navrhu ohledne Majdy - nejde jen o nejake zamitnuti - ono to muze byt dost nebezpecne v dopadu na rozdil treba od te "brigady". Proto si myslim, ze tyhle veci uz se nerikat nemaji. Aspon u partneru tak, jak je vidim ja smilies/smiley.gif
listopad 14, 2012 20:58
No, co člověk, to názor : Macesska
Akorát mám dojem, že třeba pečlivé tlumočení takových návrhů např. od hodných maminek - tchýní je celkem záběr na nervy.
U mě je potíž v tom, že když mi začne chlap vykládat, že mu ten a ten navrhoval to a to, tak předpokládám, že uvažuje o realizaci a chce se domluvit. V návrhu typu "Majda pohrobkem" bych měla do 5 vteřin bílou pěnu u úst. Pokud bych zjistila, že mu to před půl rokem někdo radil a on mi to neřekl, protože to považoval za kravinu I. třídy, tak jsem spokojená, že mám příčetného partnera.
Ale já jsem halt chlap, no.
listopad 14, 2012 22:07
... : bb2
Jo, Macesska to napsala srozumitelněji, Romane. Když to nestojí za řeč, tak to není utajování, ale prostě to jen nestojí za řeč. V tom případě je úplně jedno, jestli je to pozvání na kafe, na podvod s rodným listem nebo na sex v pětici se sousedem, jeho ženou a jejich psem. Myslím jedno z hlediska narušení partnerské důvěry. Coby perlička k chvilce podrbání u večeře je přece jen ta třetí možnost o deset stupňů výš než prachobyčejné kafe ;-) a tu druhou s rodným listem bych vytáhla jen v případě, že bych potřebovala doložit, jak nebezpečné nápady mívá má drahá příbuzná a proč tedy k ní nechovám úplně vřelé city. Třeba kdyby Jirka měl pocit, že je Petra vlastně skvělá švagrová a teta a Pavlína by tušila, že to s Jirkou jen pěkně skoulela, tak by mu chtěla odkrýt co nevidí, aby pochopil její reakce a chování k sestře, třeba. To v tomhle příběhu nutné není.
Taky jsme dostávali nějaké návrhy, občas ještě něco přijde, předpokládám i jemu. Když šlo o velké překvápko, třeba od někoho, do koho bychom to vůbec neřekli, tak jsme si to řekli. Ale jinak to neprobírám a přišlo by mi zvláštní, kdyby on jo, kdyby mi to věšel na nos, brala bych to tak, že se mi chce nějak pochlubit, předvést, že se tím mám nějak zabývat nebo tak.
listopad 17, 2012 12:15
... : bb2
nebo ještě takhle - pro svůj pocit absolutní důvěry a bezpečí nepotřebuju, aby se mnou řešil tohle, naopak by měl být samostatný a schopný to rozhodnout sám. A já očekávám, že rozhodne správně :-) a ještě že správně odhadne, co naopak potřebuju vědět a probírat:-)
listopad 17, 2012 12:32
bb2 jak rikam : romanB odjinud
souhlasim - problem je jen v tom, kdyz si jeden z tech dvou uzurpuje, co podstatne je a co neni - ono to totiz vubec nemusi byt pro oba stejne. A co se tyka samostatnosti a dospelosti - tam, kde jde o penize a veci preziti, tam neni pro tutlani a hrani si na pisecku misto .. zajimave je, ze spousta lidi presne v tomhle tutla nejdyl, jak to jde, jen aby tomu druhemu neublizili - to je dospele? Ja myslim, ze samostatnost, dospelost a rozhodnost neni v tom, ze se chovam suverenne a na onci zdrhnu, ale v tom, ze umim svoje rozhodnuti zduvodnit, priznat, ze ten druhy ma napad a reseni. A tutlani at si schova ke sbirce znamek, nebo k zehleni. To me nezivi.
listopad 17, 2012 21:58
jestlipak on : mura1
tam, kde jde o penize a veci preziti, tam neni pro tutlani a hrani si na pisecku misto

se jiřík ptal pavlíny, když si otvíral ten kontokorent?
listopad 18, 2012 15:47
:) dobra otazka : romanB odjinud
neptal, pokud vim.
listopad 18, 2012 15:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]