O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZLOMY A PŘELOMY - V. PDF Tisk E-mail
Středa, 07 listopad 2012
Přejít na obsah
ZLOMY A PŘELOMY - V.
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

ON

 

Moc jsem neveřil svým očím. Nejenom, že mě to vzbudilo, ale navíc jsem vůbec netušil, co to je vůbec za formulace. Když mi došlo, že mi píše Milena, zase a opět jsem si uvědomil, jak hrozně moc jsme se dvacet čtyři let míjeli.

 

Na to, že chcete víc peněz, se nějak neangažujete. Psala jsem Myšce a nic. Tak ať mi laskavě pošle číslo účtu, kam posílat výživné. Děkuji. M.

Uf. Jak tohle může ta ženská vůbec poskládat.

Kdyby na to číslo účtu Myšky poslala ona nebo její milá matinka aspoň pár korun za ty dva a půl roku, nemusela by teď tápat v paměti.

Jenže to se asi hora rozeběhla k Mohamedovi, že se vůbec ozvala.

Vybavují se mi chvíle, kdy jsem byl zlej a útočnej .. protože jsem něco chtěl a nešlo to.

Teď se k tomu dostává Milena. Zajímalo by mě, kdybych jí teď, když jde o něco jí, řekl – klid … chovej se slušně, pak se budem bavit.

Asi by bouchla úplně stejně, jako já kdysi.

  

 

Ráno mi ze školy poslala Myška zprávu:

Chceš přeposlat zprávu od mámy, nebo se rozčílíš až doma?

 

Hezká otázka.

Skoro bych si tipl, že ví, co odpovím.

Takže přeposlala.

 

 

Ahoj Myško, číslo účtu mi přeposlal tvůj otec. Nezlobím se na tebe, mrzí mě že nekomunikuješ. Předpokládám, že to je tvoje volba. Peníze pošlu dnes,ale vzhledem k tomu, že to je jiná banka, budeš je dostávat později i když je hradím včas. Taky už ti nebudu psát, záleží na tobě, jestli víš, co matka pro své dítě znamená….Já tě mám stále ráda,  snad k sobě najdeme cestu zas…..

 

 

Škoda že jí nedošlo, že cesta se hledá a nachází jinde a jinak.

Když jsme s poslední korunou čekali, že přiveze hadry na výměnu a slyšeli, že si to rozmyslela … když se neozvala dceři měsíc, protože si užívala svobody.

Když na mě řvala, že si svůj život uspořádá podle sebe, a žádná dcera ji omezovat nebude – a Myška tehdy seděla vedle ní v autě někoho, kdo s ní vydržel asi týden.

Proč jí nikdy nenapadlo, jestlíi ví, co dítě znamená pro svoji matku?



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]