O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽIVOT, LÁSKA, DLUHY A ... XXIII. PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 leden 2012
Přejít na obsah
ŽIVOT, LÁSKA, DLUHY A ... XXIII.
Strana 2
Strana 3
Strana 4

Tak, a zas jednou máme Sibiř. Nemám to rád. Ale uznávám, že není vhodné stěžovat si, jelikož je téměř únor a ze slibované kruté zimy dosud nic nebylo. O to veselejší to možná bude teď. Na fakultě se nás přímo začínají dotýkat úsporná opatření. Dokonce reálně hrozí snižování platů.

 

 

 

 

 

 

 

Dokonce reálně hrozí snižování platů. Jelikož to si opravdu jaksi nemůžu dovolit, našel jsem pár firem, kde by byl o mne přiměřený zájem. Nic se nedá dělat. Uvidíme dneska, jaký směr to nabere.

 

 

„Jirko, prosím tě, snad nechceš ještě i v tomhle mrazu ven bez čepice?!“ Pavlínino břicho se zjevilo ve dveřích do ložnice, za ním se zjevila Pavlína, ruce podepírající záda v typické póze těhotných žen.
„Lásko, já spěchám...“

 

„Umrznou ti uši, nebo minimálně nastydneš, já tohle prostě nechápu...“ nevěřícně kroutila hlavou.

 

„Dyť zdraví je přece mnohem důležitější jak to, abys byl při každé příležitosti frajer...“


„Pavlínko, dělám to tak celej život, nikdy mi nic nebylo, nesnaž se prosím tě teď začít uplatňovat na mne svoje probuzené mateřské pudy, jo?“


„Hele já rozumím, že jsi nervózní protože jsou v práci problémy, ale zato se nemusíš na mne utrhovat,“ řekla Pavlína dotčeně. „Mám prostě o tebe starost. Fakt mi nepřijde normální běhat s holou hlavou v minus deseti, sorry.“

 

Břicho se otočilo a zmizelo z dohledu. Zavřelo za sebou dvěře dokonce.

 

Sakra. Hezký den i tobě.

 

  

 

 

ONA

 

Kurník i s chlapem ješitným. Jestli teď dovleče domů nějakou infekci, uškrtím ho.

 

Jen co je Myška v pořádku.

 

Lehla jsem si zpátky do postele. Na bok, jak jinak. Břicho už tlačí a tahá docela dost. Ještě pět týdnů... Nějak to musím vydržet.


Vlastně tohle bude první zima, kam mi paměť sahá, co se nedostanu na hory. No jo no, člověk opravdu nemůže mít všechno. Pokud tedy není Verešová. V případě, že je člověk Verešová, může klidně vzít kojence, chůvu, kombinézu za sto tisíc, zlaté vázání a nechat se fotit ve Špindlu. Vsadím se, že se na ty lyže ani neumí postavit.

 

Je to k vzteku, jakou nám Slovenkám dělají různé Verešové, Paroubkové a Jakubiskové reklamu.

 

Ale já teď mám úplně jiné starosti.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]