O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZA HRANICE VŠEDNÍCH DNŮ - VI. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 září 2011
Přejít na obsah
ZA HRANICE VŠEDNÍCH DNŮ - VI.
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

     Často jsme jezdili do Glasgowa, protože tam bylo kanadské vyslanectví. Moje situace ohledně imigrace do Kanady byla o hodně snadnější, protože mě sponzoroval brácha, který už v té době žil na západním pobřeží Kanady v Britské Kolumbii. Takže všechno byla otázka času, lékařské prohlídky a několika pohovorů.

 

 

 

 

     Zaměstnanci ambasády se chovali přátelsky a měli se mnou i s mou angličtinou trpělivost. Jeden z nich měl zřejmě trošku jinou specializaci, protože chtěl vědět, co že jsem dělal během vojenské služby a pak hned, u jakého typu radarů jsem sloužil. Když jsem řekl, že u přehledového P-12, věděl okamžitě o čem mluvím, obrátil oči v sloup a už se na nic neptal.

 

     Starožitná, elektronkami osazena kopie německého zařízení z 2. světové války, už v roce 82 hochy z NATO fakt nezajímala.

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

  A čas šel dál.

 

     Jirkovi a Aleně se narodil potomek, já se Zdeňkem jsme se přestěhovali do bytu pro studenty, který byl o prázdninách k maní velice levně.

 

     Když se studenti vrátili, tak jsme šli do jiného bytu, přímo proti hřbitovu a hned nad hospodou Athletic Arms, kde atletické paže místních borců opravdu zvedaly půllitry; a kde byl řev (dlouho do noci) skoro jako v české hospodě.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]