O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ TÁHLY VOZY - II. PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 srpen 2011
Přejít na obsah
KDYŽ TÁHLY VOZY - II.
Strana 2
Strana 3
 

 

 

 

 

 

 

 

     A pak se to stalo:  též nádherný vlahý večer, a my nevíme, že náš poslední... Ležíme, naše těla jsou propletena touhou a obklopena něžnou láskou. V tom zapraskala větvička a Aranka mi ztuhla v náručí. Pohlédneme vzhůru, jakoby ke korunám stromů: stojí tam - stojí tam mohutná a mlčící, hrozivá postava!

 

     Dívka bez hlesu a se skloněnou hlavou vstane, zahalí se, ještě mne letmo políbí na tvář a dojde k otci. Vtom sviští bič. Má láska ani nehlesne. Rány biče dopadají na její tělo, rány trhají šaty. Vyskočím a zatnu pěsti - trhnu sebou směrem k Vargovi. Gestem ruky s bičem přikáže: STŮJ!

 

 

 

 

 

     Krev  mi zuřivostí, ponížením a citem k Arance buší ve spáncích - nevnímám a pokračuji v pohybu. Bič zasviští ještě jednou a znovu a dopadá na má ramena. Ztuhl jsem - hanbou, studem a ponížením. Ten muž, ten cigán! Vždyť přede mnou zneuctil svou mou princeznu! Silou odtáhl mou lásku, mé štěstí i můj život do tábora. Zůstal jsem tam jako opařený, plný lásky i hněvu, ponížení. Po tváři mi stékaly slzy, slzy vzteku i bolesti. Krása okolí pro mne přestala existovat. Lehký dotek něčí ruky mne vrátil do reality.

 

     Vedle mne stála Aranky malá sestřička - prstem na ústech jen naznačila ... mlč. Rozevřela mou dlaň,  něco do ní vložila pak lehce zavřela a vytratila se...

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]