O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

EXPERIMENT DR MAXIMOVA - ZÁVĚR PDF Tisk E-mail
Pátek, 24 červen 2011

Dr. Maximov je spokojen, neboť vše zatím běží dle plánu. Nyní, když jeho dílo odpočívá, vchází Dr. Maximov do zrcadlového pokoje a jen lehkým dotykem ruky probouzí svůj výtvor - duohomida. 

 

 

 

 

 

 

      Zkušený psychlog, velký mág, který je hrdý na skutečnost, že v praxi uskutečnil doposud neověřenou, ale obdivovanou i zatracovanou metodu ukrajinského lékaře A. Kašpirovského. Poprvé ve své lékařské praxi ji uplatnil na inteligentní bytosti - na člověku... Bez uspání, bez lokálního umrtvení, při plném a soustředěném vědomí pokusného lidského tvora, zavedl do jeho mozku, do oblasti Septunu, do přepážky ležící uprostřed lidského mozku, jednoduchou elektrickou sondu, umožňující vyvolávat libé a vzrušující pocity. Elektrický stimul bude nyní ovládán dálkově a to vždy v době návštěvy asistentky u pacienta.

 

     Tato část pokusu spočívá na přirozeném erotickém vzrušení mladých lidí, a nyní bude toto vzrušení ještě navíc podporovat elektrickým stimulem, ovládaným rukou lékaře.

 

     Druhý den úspěšné části experimentu vešla ošetřovatelka k ležící postavě ... tentokrát ne v plášti šetřovatelky, ale v přiléhavé blůzce s hlubokým výstřihem a sukni zdůrazňující dokonalé křivky ženského těla. Přirozená touha jejího podivného partnera - v milostných hrátkách umocňovaných navíc stimulem - to vše vykonalo své. Duohomid i ošetřovatelka propadli erotické touze. Jejich mysl byla zaujata pouze sexem. Stav vzrušení postupně přešel ve vášnivé milování krásné ženy a lidské zrůdy.

 

      Štěstím opojený vědec dočkal. Bude slavný! Bude obdivovaný! Bude publikovat! Bude bohatý! Úspěchem zaslepený muž, který zneužil vědu pro vlastní zcestné touhy, se však přepočítal. Nebral v úvahu lidskou slabost, nepočítal s tím, že zaláskovaný tvor je pro lásku schopen všeho, tedy i vraždy.

 

 

 

 

 

      Kráska i zrůda,ošetřovatelka a duohomid, toužili po vzájemném soužití mimo dosah všech rušivých vlivů, po svobodě tak silně, že Dr Maximov byl jimi nemilosrdně zlikvidován. A tak životy, které byly násilně přervány, byly v jisté, nyní již štastné, formě zachovány.

 

      Dr. Maximov se stal obětí vlastního bludu a jako zrůdný byl potrestán. To je konec případu, chcete-li příběhu o tomto experimentu.

                                                                                                    

    -doktor-

 

 

Komentáře (9)add feed
No ja, : wendy
konec dobrý, všechno dobré... smilies/wink.gif
červen 24, 2011 07:55
Příliš rychlé rozuzlení, ne? : Myška
Neměl jsi aspoň barvitě vylíčit, jak ho zlikvidovali? Podle přiloženého fota to byl docela masakr, ne? smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
červen 24, 2011 08:39
A : Milene
to má za to. Překvápko konec. Ovšem ta fotka je fakt hrozná. A tady nemám polštář. Neb doma si při krvavých scénách přikrývám oči polštářem. smilies/sad.gif
červen 24, 2011 09:38
Milene, ale to potom nevidíš, jestli jsou fakt ty scény krvavé :-)) : Myška
Já si je naopak nenechám ujít. smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
červen 24, 2011 13:43
všem kudlankářům,všem kamarádům a přátel z Kudlanky : doktor-
Děkuji Vám všem za komentáře ,názory a trefné glosy,děkuji,moc to pomahá a pocit,že patřím k vám je bezva .Těším se na vás příště.
červen 24, 2011 15:34
Teda Doktore : Puella
to bylo sado maso smilies/cheesy.gif
Super povidka! Uz se tesim na dalsi.
Kdybys to chtel nahodou nekde publikovat tak bych si dovolila poznamenat ze tu elektrodu by Dr. Maximov pichnul do Nucleus Accumbens.
červen 24, 2011 17:18
Taky se mi zdá, : Ivča
že to autor utnul nějak náhle...
červen 24, 2011 18:58
nojo, to jsou přesně chlapi.... : alík puntík
místo, aby vymysleli něco užitečnýho.....to je dobře, že toho doktora zlikvidovali, kdo ví, jakou pitomost by ještě vymyslel....a jak ho vlastně zabili? No - podle mě ho mohli tak maximálně uškrtit na kanyle od kapačky -jinýho po ruce neměli. A kolik to vlastně mělo rukou? No vidíš, kdyby si místo dvojích pohlavních orgánů ten dotyčnej vymyslel člověka s několika páry fuknkčních rukou, dostal by Nobelovku a lidstvo by mu bylo vděčno. Já osobně bych po dalším páru rukou hrábla okamžitě. Ale takhle...menstruace, těhotenství, porody, nastydlý vaječníky ...a ještě k tomu se klepat, jestli se mi pindík postaví, nebo nepostaví....pěkně děkuju!
červen 24, 2011 22:56
Nemohu si pomoci ale je tam pro mne v zásadě dost otazníků. : HankaG
Nemohu si pomoci ale je tam pro mne v zásadě dost otazníků.
Tedy: Zdá se že osudem toho duohomida je být neustále v ležaci poloze, buď se ukájet ženskou myslí na svém mužském těle a nebo se milovat s ženou.
To je v zásadě to jediné poslání a účel.
Úplně chybí pasáž o tom jak se zbavili Maximova, a myslím že je to škoda. Ráda bych slyšela od autora co tím chtěl vlastně říci a proč to tak náhle a rušivě usekl.

červen 27, 2011 20:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]