O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

EXPERIMENT DR MAXIMOVA - I. PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 červen 2011

Klidné letní ráno... Zatím nic nenasvědčuje tomu, že během několika málo hodin se od základů změní život dvou lidí. Zasáhne osud. Aktéři nic netuší, o své existenci nemají potuchy.

 

 

 

 

 

 

 

       ON odjíždí osobním autem za rodinou, která si u jeho rodičů na venkově užívá víkend...  ONA usedá za volant svého auta a  těší se na setkání  s pohledným mladým mužem. ON i ONA vyjíždějí takřka současně. V tento okamžik se začíná protínat tenká nit osudu, osudu naaranžovaného. Osudu, který je krutý a nesmlouvavý. Vždyť osud nelze podplatit, ani ukecat.

 

 

 

       ON vyjíždí z moravské metropole, ONA z hlavního města. Dálnice je místem, kde je osud spojí, spojí navždy. Místo i hodina jejich střetnutí se naplňuje. Oba jsou myšlenkami u svých, ale - nikdy je již neuvidí.

 

     Vše je přesně načasováno. Vše klapne, nic není ponecháno náhodě. Jejich osudem se stal společný lékař.

 

     Doktor Maximov si své oběti vybral pečlivě; bude potřebovat jejich těla i mozky. V chorém mozku talentovaného lékaře se zrodil experiment.

 

     Experiment jedinečný, ale hrůzný.

 

 

 

    

     Dr. Maximov je kapacita v oblasti plastické, experimentální a mikro-chirurgie, je i schopným lékařem v oblasti transplantace lidských orgánů a tkání. Potvrdí-li experiment jeho předpoklady, bude slavný, bude určovat osudy lidí. Na dálnici je toho nedělního rána slušný provoz. Rodiny v plechových konzervách na kolech spěchají sem a tam, bez jakékoli logiky.

 

     Opravdu?

 

 

 

     Krutý režisér své herce již očekává. Dr. Maximov působí na lidi ve svém okolí silou, silou své trans-senzorické vůle. Klepe si na rameno, je přece velký mág.

 

     Dvě auta, za volantem ON a ONA,  směřují k svému osudovému bodu, bodu střetu. Dvě stě, sto padesát - třicet metrů... Skřípění brzd, řinčení borcených plechů... Provoz na dálnici ustává. Volání přihlížejících: "doktoráááá, je tu někde doktor?"

 

     K místu nehody přistupuje elegantní muž. Je vždy na svém místě a včas. "Jsem lékař", prohlásí. Dav se rozestupuje. Zběžná prohlídka dvou těl, muže a ženy, visících za popruhy v havarovaných autech. Sotva znatelný úsměv na rtech prozrazuje, že je se stavem věcí spokojen.

 

 

     Klidným, ale rozhodným hlasem přikazuje: "Pomozte, žijí, zajistím jejich odvoz do nemocnice." Několik ochotných rukou pomáhá. Auto s lékařem odjíždí.

 

     Provoz se vrací do normálu. Zůstavají pouze svědci...

 

-doktor-

                                                                    pokračování příště

 

 

Komentáře (8)add feed
Mohla bych být : Macesska
hnusně přízemní? Asi ne, že ne. Dr. Maximov by mi stejně svou transsenzorickou vůlí odpudil prsty od klávesnice.
červen 14, 2011 11:23
Takový Frankenstein je to : wendy
bude pokračování zítra ? smilies/wink.gif
červen 14, 2011 11:27
já klidně hnusně přízemní budu : mura1
čelní srážka na dálnici? dav volá "doktorááá" místo záchranky a policie? dav jen tak vyprostil dva těžce zraněné? a jen tak naložil do osobního auta? a jak je tam složili? na hromadu na zadní sedačky? tsts tsts
červen 14, 2011 13:05
... : Sandra.
Můro, ty jsi ale hnidopich:-)
červen 14, 2011 13:19
Můro, : Macesska
vidím, že je to silnější než dr. Minimax smilies/grin.gif

Jasně, čelní srážka, kolemjedoucí kolemjdoucí měl s sebou speciální nůžky na plech, takže je svépomocí vystříhali, poskytli první pomoc, naložili (dle tvého popisu) do běžného osobáku elegantnímu chlapovi, co řekl, že je doktor a navíc se vůůbec nevytvořila zácpa, takže to vše stihli dřív, než dojela sanita, hasiči, policie... kdo ví, jestli rzs vůbec někdo volal (chudáci zhypnotizovaní).

Vraky aut dr. M. telekineticky přemístil do blízkého křoví a spustil déšť, který spláchnul stopy... a nikdo nic netuší...

Nebo měl falešnou záchranku? A iluzi řidiče a saniťáka k tomu?
Nebo zhypnotizoval i ing. Klusáka a dispečink a měl pravou?

Kua, proč si dr. M. nevytipoval a nezhypnotizoval dva subjekty přímo na ulici? Mohl je nasměrovat v pohodě na svou kliniku a neměl by je ani pomačkaný.
červen 14, 2011 14:39
uáááááááááá - sem s dalším dílem!!! : evule
panejo, proč nejdou zhypnotizovat i politici?
Kde je ta slavná a totálně úspěšná ezoterika, když by mohla teď slavit úspěchy?
jééééé
škoda, že je ty všechny naše mágy, vizionáře, léčitele, ruky přikladače a vztahovače (i natahovače) nenapadlo zaúčinkovat tady...stávka by nemušela bejt!
smilies/grin.gif
červen 14, 2011 17:46
super : puella
jak casto nas bude Dr. Maximov navstevovat?
červen 14, 2011 19:07
ori puella aevule a všechny ostatní : -doktor-
Kolik bude dílů nemohu prozradit,ale dočkáte se všech.Děj bude určitě gradovat a myslí,že strhne i pochybovačče.Je i možné,že všem nepadnu do noty a těm se omlouvám,jeden nemůže vždy potěšit všechny,ale i na ty se časem dostane.papa a děkuji za zájem kladný či záporný,patříme k sobě jsme z Kudlanky.-doktor-
červen 15, 2011 15:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]