O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 34. PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 květen 2011
Přejít na obsah
LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 34.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7

Víte, co je to ručníkový den? Vzniklo to asi deset dní po smrti Douglase Adamse, autora Stopařova průvodce po galaxii. Zjednodušeně řečeno, fandové téhle ságy se v tento den ověší ručníkem a v souladu s hlavními postavami se tak připraví na možné stopování galaktických plavidel.

 

 

 

 

 

 

     Asi před osmi roky s tím prvně přišel Pavel, vlastně jsem jen z předsíně tehdy zaslechl takovou podivnou debatu: „To nemyslíš vážně, přece nepůjdeš do školy s ručníkem na krku." „Ale mami, to já dneska musím," odporoval nekompromisně Pavel. Málokdy si nechal něco zakázat a taky většinou nebylo proč.

 

„Co se tady děje?" vstoupil jsem do předsíně a dal Mileně za pravdu, že s ručníkem kolem krku se asi opravdu do školy běžně nechodí.

 

„Pavel se zbláznil, je prý nějakej ručníkovej den, nebo co."

 

 

     Nechal jsem si to vysvětlit. Následně jsem si došel pro ručník a vyrazili jsme do školy společně. Slavit Douglase Adamse, na rozdíl třeba od jakýchkoliv státníků, mi prostě přišlo fajn.

„Jste se zbláznili oba," uzavřela debatu Milena.

 

     Takže mě nepřekvapilo, když se mi Pavel ozval minulý týden na icq s dotazem, jestli vyrazíme s ručníkama i v Hradci. Myška byla nadšená, mno, a já tajně doufal, že mi to v tom studentském prostředí univerzity projde.

 

„Pane kolego," ozval se na chodbě docent Habrňák, dlouholetý expert na astrofyziku a podobné krásy. „Ano, pane docente?"

„Sprchy nejsou v provozu dnes."

Jo...

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]