O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - RETRO... PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 květen 2011
Přejít na obsah
LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - RETRO...
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

 

 

 

 

 

ONA

 

       Stanica Hviezda vysielá správy. Generálny tajomník ÚV KSSS Michail Gorbačov s choťou a doprovodom zahájil 30. apríla 1989 oficiálnu priatelsku návštěvu Československa, ku ktoré ho pozval ÚV KSČ. Na ruzyňskom letišti v Prahe vzácné hosty privítal prezident republiky Gustáv Husák, generálny tajomník ÚV KSČ Miloš Jakeš, a další najvyšší českoslovenští straničtí a štátny predstavitelia.

 

 

 

       "Tak ideš dneska s nami?" spýtala sa ma sestra ráno 1. mája 1989, a pritom si nanášala na riasy maskaru značky Dermacol. "Nie Peťa, nejdem do žiadnej výletnej reštaurácie, MUSÍM ísť do sprievodu!"

 

"Prosím ťa vykašli sa na sprievod, si neni normálna??" moja sestra si otrávene poťukala na čelo. "Si myslíš že bez toho nedostaneš červený diplom, alebo čo?"

"Ježiš nerozčuľuj ma, si myslíš, že sa mi akože chce?? Tomáš ma pozval na akciu a ja som mu musela povedať že nemôžem, skoro ma porazilo. Ale šak som ti vravela, že ten idiot Zárubňa mi povedal, že mi ten štempel dá, iba keď ma uvidí v sprievode." 

 

 

 

      Idiot Zárubňa  bol predsedom fakultnej organicácie KSČ a jeho podpis som potrebovala na žiadosť o vycestovaciu doložku. Cez letné prázdniny som sa totiž chcela pozrieť do Rakúska. Veľmi som nenávidela predstavu, že kvôli tomu nemôžem tráviť „sviatok práce" s Tomášom, ale vidina, že sa pozriem na Západ inak, ako v telke, stála aj za túto obeť.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]