O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 26. PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 březen 2011
Přejít na obsah
LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 26.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

ONA

 

     Keď som sa vrátila domov, sedel v obývačke a zjavne na mňa čakal.

 

„Přemýšlel jsem o našem vztahu. Chápu, že jsi byla nespokojená. Ale doopravdy tě miluju a nechci abys odešla. Co myslíš, že tě čeká? Nabízím ti všechno, protože ženská jako ty jsi, to zaslouží..."

Here we go... a to som si myslela, že už mám vyriešené. Z nejakého dôvodu ma jeho slová popudili.

 

„Prečo... prečo si mi niečo takéto nepovedal, keď som o to ešte stála? Keď by som za to dala čokoľvek? Vieš, ako mi to chýbalo? Vieš, ako strašne osamelo a nešťastne som sa cítila celé roky?"

„Pročs mi to neřekla? Jak jsem to měl vědět proboha?"

„Pretože som si myslela, že každý, komu na mne trochu záleží, to musí vidieť!! Pretože som mala pocit, že by som sa inak vnucovala, žobrala o pozornosť! A to je niečo, čo nedokážem, bohužiaľ."

 

 

„Začněme znovu, prosím... opravdu tě miluju... dostaneš, o co si řekneš... nechci o tebe přijít... poslouchej, za pár dní máš výročí, oslavme tu čtyřicítku jako novej začátek... zvu tě na plavbu z Benátek do Cannes, takovou tou velikou lodí co má kina a tak."

 

     Cítila som hnusnú zmes hnevu, ľútosti a smútku. Prečo všetko v mojom živote príde neskoro?

 

„Nechcem ísť na žiadnu loď. Nevieš ani to, že na lodi mi je vždycky zle jak psovi? Nechcem ísť už s tebou vôbec nikam. Pochop to. Chcem začať znovu, ale nie s tebou. Je mi veľmi ľúto, že to takto dopadlo... veľmi ľúto."

 

„Kdo to je??" spýtal sa s ťažko potlačovaným hnevom a ja som v žalúdku pocítila zovretie... strach o Jirku.

 

 

„Je predsa úplne jedno, kto to je. O neho nejde, ide o nás. Že pätnásť rokov s tebou fakt stačilo."

„Já si toho hajzlíka najdu!" zreval, a vzápätí som druhýkrát počula tresknutie vchodových dverí.

 

     Vytiahla som mobil: Jirko, prosím dávaj si pozor, chce konfrontáciu, chce ťa nájsť... bojím sa."

 

ROMAN

 

 

Komentáře (11)add feed
Ajajaj, : Aknela
Jirko, dávej si na tom kole pozor ať tě nesejme rozzuřený manžel. smilies/wink.gif
březen 27, 2011 23:10
... : Sandra.
Tak jestli Pavlína to místo dostane, tak se nám lehce mění literární žánr...také jsem jeden čas v Hradci sháněla prácismilies/smiley.gif
březen 28, 2011 07:15
a jak přesně to shánění dopadlo ? : wendy
smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/cool.gif
březen 28, 2011 13:38
... : Sandra.
wendy, no dost blběsmilies/smiley.gif Byla jsem tehdy před rozhodnutím jestli se přestěhovat z Prahy za přítelem do Hradce a práce jsem měla v Praze 2, tudíž mě nic zas až tak netlačilo, spíš jsem koukala jaké mám v Hradci vyhlídky v oboru a jestli by se tam nenašla nějaká práce, co by se pěkně vyjímala v mém CV. A záhy jsem pochopila, že je to bez šance, že když budu chtít, tak můžu z fleku nastoupit u pana Kouly v prodejně potravin, i v Tescu jsem často vídala cedule. Na netu sháněli z těch "lepších prací" v podstatě jenom účetní, možná kdybych měla štěstí, sehnala bych místo sekretářky.
Já netvrdím, že se v Hradci dobrá práce nedá sehnat, také jsem nesháněla nějak zvlášť dlouho, protože jsem krátce nato otěhotněla...ale přijde mi úsměvné, že by ženská po 15 letech doma získala místo na univerzitě na první optání... to už mi přijde pravděpodobnější ta O perníkové chaloupcesmilies/smiley.gif
březen 28, 2011 16:11
no dyť ho ještě : erika
nezískala, a jak pozoruju Romanovu tvůrčí metodu, tak ani nezíská, jelikož nikdy nic není tak, jak se na první pohled zdá smilies/cheesy.gif
březen 28, 2011 17:04
Máš na mysli : octomilka
a jak pozoruju Romanovu tvůrčí metodu, tak ani nezíská, jelikož nikdy nic není tak, jak se na první pohled zdá

tu metodu, že čtenářstvo Kudlanky se vyjádří v diskuzi pod článkem a autor to pak zapracuje do následujícího dílu? Viz třeba "Petra předstírá těhotenství" nebo "Pavlína nechce hlídat Myšku"?
březen 28, 2011 19:32
kdyby : romanB
to bylo tak jednoduchý, tak budu opisovat už na škole, octomilko .. a na to jsem byl vždycky línej. Většinou se za ručičku nechali vodit ti, co měli jen jedovatý poznámky. Všimla sis? Hezký večer smilies/smiley.gif
březen 28, 2011 20:25
:) : Alena P-H
Moc hezka reakce Romane
březen 29, 2011 04:06
Sandro, : Macesska
mám pocit, že ta práce, co se Pavlíně nabízí, nemusí být zrovna job snů. O plném úvazku, době neurčité, platu na uživení se apod. nepadlo ani slovo.
březen 29, 2011 07:50
No u nás na ÚP probíhá nesystémová rekonstrukce : wendy
zaběhnutého a léty prověřeného systému - vyhodí se manuálové co pracují s klienty, zůstane halda vedoucích. Ti na které nezbyde místo tady, přejdou na Krajský úřad práce,a možná by se tam ještě nějaké místečko pro půvabnou mluvčí nebo nějakou vedoucí, třeba schodiště nahoru a dolů, našla, no není to nic nukleárního...takže když ji nevezmou na KU...každý přece po tolika letech doma nějak začínat musí.
smilies/wink.gif smilies/grin.gif
březen 29, 2011 13:18
Sandro, podobný problém řešili naši mlaďáci : wendy
ONA dobrou práci a zázemí v Mostě, ON dobrou práci v Praze, v HK jen bydlení. Takže z toho vznikl víkendový tatínek. Přibral si ještě konzultatnství a poradenství ve dvou pražských firmách, nářez. Ale v Mostě - podobně jak píšeš ty - vozit v marketu paleťáky...

březen 29, 2011 13:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]