O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 26. PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 březen 2011
Přejít na obsah
LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 26.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

 

     Takže jsem přeposlal objednávku Mileně s tím, že to bohužel musí u předání zaplatit, ale že jí to po dodání vrátím. Pokud vím, vydělává dost, neplatí ani nájem, ani leasing, ani refinance, tak by snad těch sedm stovek dočasně najít mohla. Její reakce mě překvapila.

 

„Kolo pošlu, až ty mi podepíšeš potvrzení, že nebudeš požadovat na Myšku daňové úlevy za první polovinu loňského roku!"

No tak to ne. Vydírat se nenechám.

 

      Nejde ani tak o to, že je to absurdně nefér požadavek, jelikož jsem to byl já, kdo s vypětím všech sil Myšku loni živil, ale ona k tomu „mému" potvrzení připsala, že se zároveň vzdávám nároků kdykoliv před a kdykoliv po. Už v létě se o něco podobného pokusila. A teď, když chci vyzvednout kolo její dcery, tak to zase vytáhne.

 

      Už jsem toho měl dost. Zavolal jsem Standovi, přátelili jsme se dřív s jeho rodinou a občas jsem s nima byl ve styku i teď. Vzala to Simona, jeho žena.

 

 

 

 

„To vážně řekla? A proč, proboha? Vždyť to kolo je Myšky ne?"

„Je. A proč to řekla, netuším. A ani tušit nechci."

„Co s tím chceš dělat?"

„Chtěl jsem Standu požádat, jestli by pro to kolo k Mileně nedojel a neodeslal ho od vás."

„No to se spolehni, to tam zajedu klidně s ním. A jak se jinak máte?"

 

      Chvíli jsme povídali, já se ještě jednou ujistil, jestli to pro ně není problém a pozdravoval Standu. Pro ně to problém nebyl. Simona jen za chvíli volala, že Milena jí brečela do telefonu, že jsem jí o to ani nepoprosil, a vůbec se chovám hrozně.

 

 

 

     No, vzhledem k tomu, že jsme nekomunikovali dva měsíce, a že jsem poprosil i poděkoval předem, nebylo co řešit. Takže zítra zavolám, aby  to odvezli z jiné adresy a je vyřešeno.  Myška se ke mně večer natáhla, koukali jsme na nějakou francouzskou komedii... a usnula. Vůbec jsem neměl chuť ji budit, jen jsem ji přikryl a byl rád, že je. Chvilku předtím mi řekla, že k Vánocům dostala od maminy jen smsku a ještě ke všemu takovou tu hromadnou, asi pro klienty. Nebývá zvykem, aby se jí podepisovala i s příjmením. Herdek, to si ale fakt takováhle báječná holka nezaslouží.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]