O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PŘES PONOŽKY DO CHOMOUTU... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 únor 2011

Já vám kdysi vyprala bílé tílko a slipy zároveň s bílými bavlněnými ponožkami, na kterých byl jeden jediný červený proužek. Ty ponožky byly původem z Rumunska a velmi levné. No a ten proužek pustil a obarvil to tílko a slipy (obojí pánské) na slaďounce růžovo...

 

 

 

 

     Věřte mi, v životě jsem tak krásnou růžovou neviděla... kdybych ji někdy chtěla dosáhnout, tak se mi to nepovede. Celá záležitost byla ještě vylepšena tím, že nitě, pomocí jichž bylo prádlo ušito, se obarvily tmavěji, takže jak slipy, tak tílko měly krásné ozdobné tmavorůžové štepování.

 

     Můj muž tehdy - ač právník - byv po tzv. "prověrkách" vyhozen z práce (psal se rok 1985) a pracoval jako pomocný montér na stavbě elektrárny v Dukovanech. Na víkendy jezdil domů - tedy ke mně, nicméně celý týden bydlel s ostatními dělníky na ubytovně.

 

     No - tenkrát řval jak příslovečné píchlé prase a barvitě mi líčil, co by asi následovalo, kdyby se ve sprchách na ubytovně objevil v růžovém prádle. Dva dny jsem to odmačovala v odbarvovači a nic. Rumunské barvy na textil byly tenkrát fakt kvalitní. Nakonec jsem musela naklusat do Máje a koupit manželovi prádlo nové... což tehdá zdaleka nebyla sranda. Nakonec odjel v zeleném tílku made in DDR a červených trenýrkách typ "Dynamo Moskva". A dopadlo to nakonec dobře.

 

Nejen, že mě nezabil, ale nakonec si mě i vzal.

ALENA PUNTÍK

 

 

 

Komentáře (9)add feed
Takto jsem zase já získala : wendy
sladce narůžovělé povlečení...ale bylo to už pár let po svatbě. Ještě že jsem tu nešťastnou fusekli nenamotala k damaškovému. Je zajímavé, že ty barvy působily stálobarevně jen v případě, že jste se jich zbavit chtěli !
smilies/wink.gif
březen 01, 2011 07:45
Alčo, to já mám kamarádku, : mamča
která takhle cíleně obarvila narůžovo spodní prádlo a bílé košile svému manželovi, když odcházel "za hlasem svého srdce", tedy - stěhoval se k milence.
Jako vzorná manželka ho přece nenechá odejít s kufrem špinavého prádla, že jo ? smilies/cheesy.gif
Doufám, že v novém bydlišti byl ten "sladkej chlapec" za pitomce... smilies/grin.gif
březen 01, 2011 09:55
já jsem takhle obarvila narůžovo plíny : alena puntík
můj starší synek mi do hrnce s plínama, co jsem se chystala vyvařit, přihodil červené bavlněné punčocháče. No a já si toho nevšimla. No - ale u plínek se tohonzas až tak moc nedělo. Jak se furt kolem dokola vyvářely a praly, tak se zase vrátily postupem času k opůvodnímu zabarvení. Miminu to bylo fuk>
březen 01, 2011 10:13
mamčo, nebyl, : bb2
i milenka s íkvé tykve tuší, proč opouštěná zoufalka tohle udělala a až spolu půjdou koupit nové slipky, tak se jí, chudince, budou smát.
Tím se jí neposmívám, tak to prostě chodí.

březen 01, 2011 11:29
Ledaže : Macesska
by dotyčný milence předtím tvrdil, že už si léta pere sám.
Zlomyslnější by směrem k "vzorné manželce" podotknul, že sice chtěl dětem koupit tu autodráhu a vzít je do zoo, ale halt si místo toho musí koupit nové košile, co se dá dělat...
březen 01, 2011 11:36
... : bb2
smilies/smiley.gif
březen 01, 2011 11:42
O plínách se nebudu : Zdena
moc šířit, hrály různejma barvama, až mi to sousedky záviděly. Ale nedávno se mi stalo, že neteř přinesla vyprat ložní prádlo. Copak cejchy ty jsem dala zvlášť - byly různě proužkované zeleně, a takové krásně zelenožluté froté prostěradlo natahovací. Nenapadlo mě, že by ještě nevidělo pračku a tak jsem k prostěradlu nafedrovala i moje spoďáry - šlo to na šedesátku, tak co. Od té doby se té žluté na spoďárech nemůžu zbavit. Zpočátku to bylo hezké, po několika vypraních už míň a teď už nepomohl ani odbarvovač a barva je nijaká.
Kdo by to do důchodkyně řek.

březen 01, 2011 12:17
... : chriss2
Zdeni já přesně tak získala růžové, i když prostěradlo bylo mé a prané. Bohužel žádná exkluzivita jako v článku. Spíš vypadalo že se v naší rodině dědí už kolikátou generaci :-) Bývalá kolegyně mi poradila podle rady z českého rozhlasu " domol farbfangtůcher" ubrousky lapače barev z rossmanna. Doufám že to není nepovolená reklama ale jsou bezvadný. Po přihození do prádla peru i věci co trošku pouští i bílo tmavo pruhované.
březen 01, 2011 19:51
jo Chriss : alena puntík
tenkrát žádnej Rossmann či jiné výdobytky civilizace neexistovaly. Bylo pouze české Savo. a to tenkrát nezabralo.
březen 03, 2011 13:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]