O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 11. PDF Tisk E-mail
Sobota, 18 prosinec 2010
Přejít na obsah
LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 11.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

 

 

 

Ona

 

      To snáď nie je pravda!! To sa mi snáď zdá. Ona to urobila zas. ONA MI TO UROBILA ZAS! A ešte sa s tým príde pochváliť. Ešte má tú drzosť smiať sa mi do ksichtu. Vraj - vieš, že má cool sixpack, ten tvoj ajťák? Keby som nebola tak nemožná, ako som, tak jej prisámbohu na mieste vrazím. Preboha, to fakt musí ošukať každého, trochu k svetu, čo ide okolo? To nemôže vydržať? Vraj - čo sa rozčuľujem? Vraj - ako mohla vedieť, že mám o neho záujem? Stopro to vedela! Vycítila to pri tej prepadovke, má na to nos, ako voľakedy s Tomášom, počkala, kým sa mi konečne podarilo niečo si s ním začať a potom mi ho prebrala. Ukradla mi ho! Aby ho mohla po mesiaci vymeniť bohvie za koho. Prečo?

 

     Nemôže sa diviť, že som na ňu začala jačať. Lenže potom začala byť ozaj odporná. Vraj - ona za to nemôže, že som totálne nemožná... že som tlstá... že nedokážem nikoho zbaliť... ja by som vraj nedokázala nikoho zbaliť ani na internete, pretože by si všetci mysleli, že som v skutočnosti stokilový chlpatý chlap. Kde berie tú drzosť?

 

     A TEN HNUSNÝ PODLIAK! Dnes som ho videla na nákupoch, ale on ma vidieť nechcel, radšej privrel oči... už aspoň viem prečo.

 

     Ako je to možné? Ako je to možné, že sa niekto tvári... skutočne vyzerá, že mu na vás záleží, že k vám niečo cíti, a za chvíľu sa kľudne vyspí s inou? Nota bene s vašou vlastnou sestrou?? To predsa nie je normálne? Alebo je, a jediná nenormálna osoba som tu ja? Všetci ostatní sú v pohode, len ja sa trápim? Preboha, a ja som si myslela, že ten bozk bol úprimný... ja krava... ja beznádejný prípad.

 

Roman

 

 

Komentáře (4)add feed
RomanB : dexx
Moc dobrej, jako fakt moc dobrej vál!
Kdyby to dokázali natočit a zachytit tu atmosféru, bude z toho holyvůdskej trhák No. 1.


prosinec 19, 2010 17:28
Určitě, : Michal
čte se to nádherně.
prosinec 19, 2010 21:32
Fakt krásný Romane, : tazi
zdravím z Prostějova .
prosinec 20, 2010 10:40
dekuju : romanB
vsem velmi moc smilies/smiley.gif A preji krasne svatky, dalsi dil uz je skoro hotov, v pondeli bude.
prosinec 20, 2010 17:24
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]