O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 11. PDF Tisk E-mail
Sobota, 18 prosinec 2010
Přejít na obsah
LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 11.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

V ranní poště přišel konečně návrh na majetkové vyrovnání od Mileny, nerozumím tomu. Pořád se chce rozvádět, ale rozvod by nepodala do dneška, ten jsem musel zařídit já a teď přidala do dohodnuté varianty to, že chce zaplatit „zvýšené náklady". V  podstatě úplně přesně tu částku, kterou má ona platit na Myšku.

O co jí proboha vlastně jde? Zrovna když jsem přemýšlel, jestli náhodou nezaměňuje náklady a nároky, vyskočil mi v outlooku další mail.

 

 

 

From: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

To: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

 

Subject: Jirko

 

počúvajte, neblbnite. 15 rokov sa bavím zvádzaním chlapov, tak vám môžem prezradiť, že väčšinou nestoja za veľa. Patríte k výnimkám a poznala som to hneď, ako som vás u Pavly zbadala. Ste dobrý, Jirko, a verte mi, že si máme čo vzájomne ponúknuť.

Ak budete mať chuť, ozvite sa, číslo máte. Ja viem, aká zlá vie byť samota...

Petra

     

 

    A teď ještě Petra. Petro, víš co je na tobě nejhorší? Že všechno víš... že vlastně nechci tebe, že jsem sám, že je toho na mně moc, že jsou chvíle, kdy bych nejradši sloupával smutný vrby u soutoku. Copak ženská jako ty, má tohle zapotřebí?

 

 

 

 

From:  Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

To: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

 

 Re: Jirko

 

    Petro,

    poslouchej, snad se moc neprohřeším proti bontonu, když začnu s tykáním. Je prostě fakt, žes mě potkala v situaci, která ani nemůže být horší. Nemůžu Ti nabídnout vůbec nic, mám problémů nad hlavu a asi sám nevím co se sebou. Máš určitě možnost lapit kohokoliv. Nechci dělat Tobě ani sobě problémy. Jsi velmi půvabná žena a já bych byl šťastnej, kdybys byla se mnou, ale teď to myslím nemá smysl. Jestli to děláš proto, abys vytřela zrak Pavlíně, je to zbytečné. Ona mi sama řekla, že mezi námi nic být nemůže. Předpokládám, že to má ujasněné, je to vědkyně přece. A já si teď opravdu nepřipadám jako přínos do jakéhokoliv vztahu, spíš naopak. Ten večer... byl krásnej, moc. Věřím, že mě nebudeš nenávidět, když nezavolám, prostě nemůžu.

Jiří

.

 

 

 

(pozn.red.: adresy jsou

pochopitelně smyšlené,

nepište na ně!!)



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]