O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 10. PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 prosinec 2010
Přejít na obsah
LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 10.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

Mrzne, až praští. To je taky dobrej obrat. Já bych teda v tomhle mrazu opravdu někoho nejradši praštil. Nemám rád zimu. Mám rád slunce a horko, ostatně jako každý lev. Když teploty stoupají vysoko nad třicet, a všichni kolem se cítí jak zmrzlina mimo mrazák, jsem ve svém, živlu. Moje zážitky se zimou jsou v podstatě do jednoho nepříjemný.

 

 

 

 

     Silvestr na horách byl jediný který jsem prospal, protože jsem přišel dva dny předem o hlasivky, koleno jsem si otočil na lyžích pro jistotu dvakrát a byl jsem snad jediný horal, který při výstupu na Rysy sešel do vážské nížiny. A taky nesnáším čepice, v důsledku čehož mi mrznou uši. Prostě - kdyby to bylo na mě, léto by trvalo celej rok. Jakmile se objeví ty podivné bílé fleky, co padají zhora, snažím se eliminovat jakékoliv cestování a zalézt někam do tepla. A zrovna teď si usmyslely, že padat začnou a já musím jet ještě do Grandu...

 

 

 

    Škoda, že nezavolala aspoň Pavlína. Z té Petry nemám moc dobrej pocit. S Pavlínou jsme se posledně docela zapovídali, ono to s ní vůbec není problém totiž. Umí se krásně smát, i když to někdy vypadá, že k tomu smíchu má ve skutečnosti hodně daleko. Uponáhlovač jadierok... když jsem zkusil svojí slovenštinu zrovna na urychlovači částic, málem od smíchu spadla z gaučíku. Sedám si zase za volant a usmívám se.

 

    Rozežnu světla a nevěřím svým očím. To přece nemůže být ona, to se mi musí zdát.

    "Pavlíno, jste to vy?", nejradši bych k ní rovnou vyběhl, ale přece nejsem puberťák. Navíc, při mé šikovnosti bych určitě uklouz a zajel někam pod auto.

    Zastavila se a chvilku žmourala do světel. Vypl jsem je a vystoupil.

 

 

 

    "Jirko...," pronesla a mě to přišlo jako kdyby řekla úplně všechno.

    "Strašně rád vás vidím," vyklouzlo mi.

    "Ja vás tiež," obhlédla auto a zcela vědecky vyvodila závěr. "Idete z ďaleka?"

    "Ano, vezl jsem Myšku na návštěvu k její mámě."

    "Všetko v poriadku?"

    "Ano... ne... ale to je nepodstatné. Nechcete jít někam na kávu?," docela jsem zapomněl na to, že mám jet za její sestrou.

    "Jirko... já bych ráda. Moc ráda."

    "Ale...?"

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]