O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 5. PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 listopad 2010
Přejít na obsah
LÁSKY MÁMIVÉ, STESKY BLÁZNIVÉ - 5.
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

     Z těch složenek a plateb už jsem tak mimo, že se mi podařilo zaplatit přeplatek. Sice jsem měl chvíli problém s tím, že na poukázce nebyl variabilní symbol, ale při své inteligenci jsem to nějak zvládl. Došlo mi to, až když jsem se příště pokoušel uhradit další poukázku s dvojnásobnou sumou. (A s těmihle schopnostmi mám řídit projekt. No potěš.)  

      Měl bych být citově obrněnější. Asi jako můj táta - kdysi dávno byl u zubaře, kde mu píchli anestezi. Odtrpěl si svoje a doma se rozčiloval, že ta injekce byla tak akorát na dvě věci. A pak mu večer ztuhla brada, mamka nejdřív chtěla volat pohotovost, že prý mrtvice... a pak jsme tu záchranku málem museli volat pro ni, když jí došlo, že začala fungovat anesteze. Dusila se smíchy a skoro prošvihla Nemocnici na kraji města.

 

       Dr. Hořký je vůl. Disketu s opravami odeslal na jinou pojišťovnu a samozřejmě, když mu jí vrátili se stejným množstvím chyb, jaké obsahovala, neměl jiný nápad, než mi zavolat a tvrdit, že je všechno blbě a můžu za to já. Vysvětlil jsem mu, že moje chyby teprve zažije, a že tohle je opravdu věc, se kterou nemám co do činění. V každém případě můžu příště ty diskety i zabalit do správných obálek a případně je i poslat. Jenže jsem velmi nešikovný a balení disket mě bude stát víc času, než jejich příprava.

  

"Podívejte se, inženýre," (nemělo smysl mu potřetí vysvětlovat, že nejsem. Prostě objem jeho jmenných kontaktů byl dávno překročen a jinou škatuli pro mně najít nemohl), "já se nebudu zabývat těmahle prkotinama prostě. Chci od vás, aby to fungovalo, a jestli to znamená, že to budete dělat všechno, tak to dělejte."

"Jenže vy se jima musíte zabývat, doktore. Jsou to vaše peníze a vaše odborná zodpovědnost. Tu já za vás mít nemůžu."

"Odborná...", odsekl posměšně, "co je tohle tady za odbornost, sešít občas ránu po šlápnutí na hrábě."

"To je právě to, co nedokážu a ani nesmím posuzovat. A víte sám, že někdy je třeba u těch účtů vaše spolupráce. Přece kvůli blbě odeslané disketě nebudete házet flintu do žita."

"Heleďte... měl bych možná nápad. Pavla má nějaký ty technický schopnosti ... a když bude  něco potřeba, řeknu jí to spíš než vám. Co kdybyste to začal dělat s ní, a pak to nějak přebrala?"

 

     Já vím, že se říká na přímou otázku přímá odpověď. Ale to v tomhle případě fakt nešlo. Rozhodně dělat cokoliv s ní mě připadalo rozumnější, než vykazovat účty s ním.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]