O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Próza a poezie

PRO NEZKUŠENÉ NEVINNÉ DÍVENKY PDF Tisk E-mail
Středa, 24 leden 2024
Mary Howitt - Wikisource, the free online libraryNásledující rozmarné básnění od Mary Howittové, rozené Bothamové, známé anglické překladatelky a spisovatelky, je určeno především nevinným dívkám. Och… teď jsem se zamyslela nad těmi, kterým to je věnováno. Do kolika let bývají současné dívenky nevinné? Inu, nebudu déle uvažovat, nechám to na vás, kteří je máte případně doma… Ale zpět k samotné autorce: byla velmi chytrá a vzdělaná, a když se vdala, započala spolu se svým manželem nerozlučnou literární dráhu. Naučila se švédsky a dánsky a přeložila mimo jiné do angličtiny dílo Hanse Christiana Andersena. Napsala též Dějiny Spojených států a několik knih povídek. A teď se podržte: její dílo obsahuje celkem 110 svazků. (žila v létech 1799 – 1888)
 
FIALKA - DĚVČE, NA KTERÉ SE NEZAPOMÍNÁ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 listopad 2023
Forest Violets Bouquet With Lilies of the Valley Wild Violet - EtsyByl pátek. Sluncem prohřáté květnové odpoledne pootevřenými okny dráždilo studenty. Konečně očekávané řinčení zvonku. Školu jsme opouštěli jako při vyhlášení leteckého poplachu. Chodbami doklapaly i podpatky dívek, neboť děvčata již měla plnou hlavu uspěchaných starostí, co si obléci na sobotní disco či rande. Rád bych také vyběhl, ale nejsem místní a ke mně domů to je trochu z ruky.
 
ZNOVU TEN NÁDHERNEJ KRYSAŘÍK ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 srpen 2023

Dost možná, že si ještě „starší členové" pamatují dobu, když tohle hezké psaní na Kudlance vycházelo poprvé. Věřím, že vás i po letech znovu potěší! Jon Kixx, autor, to měl skvěle nastudované a s úžasně laskavým humorem dokázal ty psí katastrofy podat. Hodně z vás si je dokonce kopírovalo a tisklo, protože to pak jako celek byl bezva dárek pro nějakého psího majitele. A ono ani tak zas moc nezáleží na tom, jakou rasu ten dotyčný obdarovaný zrovna má...

 
PAVOUČEK - 5. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 červen 2023
Největší pavouk Evropy slíďák tatarský v Zoo Praha – Sciencemag.czAdam se díval, jak Zetor odchází po trávou zarůstající cestě. Nebyl si úplně jistý, jestli mu může věřit, ale ten hromotluk nevypadal dost chytrý na to, aby na něj nachystal nějakou léčku. Přesto se ale rozhlédl kolem sebe a ze země sebral velký, zašpičatělý kámen. Pro jistotu. Nechtěl jako trouba nakráčet do nějaké pasti nepřipravený. Zahrádku s modrou brankou a podezděným domkem po chvíli našel.
 
PAVOUČEK - 4. PDF Tisk E-mail
Středa, 14 červen 2023

Největší pavouk Evropy slíďák tatarský v Zoo Praha – Sciencemag.czJakub Jakub zmateně otevřel oči. Kolem byla úplná temnota a ticho. Nejdřív vůbec nechápal, kde je. Kdyby ho něco tvrdého netlačilo do zad, měl by pocit, že se vznáší v černé nicotě. Má vůbec otevřené oči? Ze všech sil vytřeštil oči, ale pořád nic neviděl. Vnitřnosti se mu stáhly hrůzou, že oslepl. Ale pak se mu začaly vracet vzpomínky. S bušícím srdcem se posadil a hmatal kolem sebe po prašné zemi. Jsem ve sklepě. Neoslepl jsem, jsem jen ve sklepě…

 
PAVOUČEK - 3. PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 červen 2023

 Největší pavouk Evropy slíďák tatarský v Zoo Praha – Sciencemag.czJakubTak lez,“ řekl Honza a postrčil Jakuba směrem k díře v plotu. Na druhé straně už čekal metalák Budík i hromotluk Zetor. Když Jakub po čtyřech dírou prolézal, sundal si hubený metalák bundu a dělal, jakože je toreador. „Nech toho,“ řekl Jakub vztekle a odstrčil bundu od svojí hlavy. Strach v něm začal zápasit se zuřivostí. Ten poskakující idiot mu totiž bundou zakrýval výhled do husté trávy před ním. Co kdyby v ní lezl pavouk a on na něj sáhl? Musel se soustředit na to, kam pokládá ruce. Nechtěl, aby ho zase něco kouslo. Ne. Znova ne. Prostě ne.

 
PAVOUČEK - 2. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 červen 2023
Největší pavouk Evropy slíďák tatarský v Zoo Praha – Sciencemag.czADAM Kincl vycházel ze školy jen chvilku po Jakubovi. Vedle něj šel jeho nejlepší kámoš Víťa a zrovna se ptal, jestli dneska zas kouknou na videu na jejich úplně nejvíc nejoblíbenější film – Predátora se švarcíkem. Adam mu chtěl odpovědět, že je retard, že přece ve čtvrtek má pokaždý tréninky, jak to, že sis to Víťo pořád ještě nezapamatoval, ty demente? Ale nestihl to říct, protože Víťa si všiml, jak před vchodem do školy stojí Jakub Vyskočil z osmičky. Ten podivím, co měl před týdnem hysterák jen kvůli tomu, že při tělocviku proběhl pavučinou a po obličeji se mu lezl pavouk.

 

 
PAVOUČEK - 1. PDF Tisk E-mail
Pátek, 09 červen 2023
Největší pavouk Evropy slíďák tatarský v Zoo Praha – Sciencemag.czJakub stál před vstupem plzeňské základní školy „růžovky“ a nemohl se rozhodnout, co bude dělat. Ostatní děti kolem něj s radostným povykem vyrážely blbnout do parku, jezdit na kolech, hrát fotbal nebo domů. Ta poslední varianta ale Jakuba odpuzovala ze všeho nejvíc. Domů…ne, to ne – čím později tam půjde, tím lépe. Podíval se na svoje nové digitální hodinky, které mu dal jako úplatek táta. Ukazovaly čas 14:03. Stisknul tlačítko Date, hodinky zapípaly a ukázaly datum 10.06.1999. Už jen dvacet dní a bude konec školy…
 
AGATHA MARY CLARISSA CHRISTIE PDF Tisk E-mail
Středa, 31 květen 2023
Tahle anglická autorka kriminálních a detektivních příběhů byla a doposud nepřekonatelně je světově nejznámější spisovatelka všech dob, kterou v počtu prodaných knih předstihuje jen William Shakespeare. Jejích knih se celosvětově prodalo již přes dvě miliardy výtisků v angličtině a jedna miliarda v dalších 103 jazykových mutacích. Její divadelní hra Past na myši je vůbec nejdéle hranou divadelní hrou, v londýnském Ambassadors Theatre se hraje nepřetržitě od 25. listopadu 1952. V roce 2005 měla hra za sebou již více než 20 000 představení.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 633
[CNW:Counter]