O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Próza a poezie

LOVE YOU ALL PDF Tisk E-mail
Neděle, 23 červen 2019
Říkáte si doma "miláčku"? Já tím vždycky strašně pohrdala a dávala jsem to patřičně najevo, takže mi tak nikdy nikdo neříkal. Přišlo mi to trapný, zprofanovaný a k uzoufání neoriginální. Takový nějaký upatlaný prostě. Jak bych jí tak nejlíp říkal? No tak co třeba stejně, jako tý minulý. Žejo.
 
ZLATÝ DÉŠŤ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 09 květen 2019
Zlatý déšť už pomalu odkvétá. V okolí našeho domu je keřů hned několik a pořád jsou ještě krásné. Ráda se u těchto prvních poslů jara zastavím, teda jedněch z prvních, a potěším zrak pohledem do syté žluti jejich drobných kvítků. Bylo by určitě zajímavé udělat průzkum či kvíz toho, co každého z nás napadne, když jde kolem rozkvetlého žlutého keře. Nejspíš každého něco jiného - podle jeho znalostí, zálib a rozhledu.
 
ROZEZNÁTE - POZNÁTE - NAJDETE? -AUTORA VERŠŮ PDF Tisk E-mail
Středa, 27 březen 2019
Výsledek obrázku pro sovička png"Ustřihneme-li ptáku křídla, přestane létat. (Ale nikdy nezapomene, že létal.)" - "Spoutáme-li koně, neběhá a začne být užitečný. Spoutáme-li řeku, zemře." Víte, kdo je autorem těchto slov? A kdo napsal následující kouzelné verše? Hádejte, namáhejte si své mozkové závitky – a jako vždy, nepište hned ono jméno do komentářů… Ale když tak se podívejte, zda znáte správnou odpověď.
 
STATISTIKA NUDA JE PDF Tisk E-mail
Středa, 20 březen 2019
Naopak. Člověk by ani neřekl, jak je statistika zábavná disciplína. Věděli jste například, že nejčastěji mají intimní styk se svými pacientkami zubaři, po nich ortopedi a teprve na třetím místě jsou gynekologové? Jako manželka lékaře doufám, že obor krční, nosní, ušní odpuzuje atraktivní pacientky přímo odstředivou silou. Prvenství stomatologů mě ale opravdu překvapuje. Můj zubař je sice zachovalý švihák, ale plastový rozvěrač čelisti ve spojení s odsávačkou slin prakticky vylučuje intimně laděnou konverzaci.
 
SEZNAMKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 březen 2019
Jednou za čas, v nějakém záchvatu samoty a pod tlakem pocitu, že o něco zásadního přicházím, se přihlásím na seznamku. Jakkoli vím, co se tam nabízí. Nedá mi to. Takže jsem se tam zas minulý týden přihlásila. Aploudla jsem tam dvě fotky bez roláku, s milým, dívčím, nekomplikovaným úsměvem na tváři a čekala jsem, co se bude dít. No smršť. 2000 lajků za 2 dny, asi 50 rozjetých konverzací, ze kterých bohužel sítem nikdo neprošel a přestalo mě to bavit. Děsná spousta ztracenýho času konverzací s někým, kdo je úplně mimo. Furt nějaký pípání, upozornění, notifikace ve dvě ráno...
 
NAPOŘÁD? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 únor 2019
Výsledek obrázku pro dívky na sídlištiLada seděla na střeše panelového domu a vdechovala svěží ranní vzduch. Ráda vstávala brzy, když byly ulice ještě prázdné, ptáci zpívali a slunce se zlehka dotýkalo vrcholků stromů Milíčovského lesa. Dnešek ale nebyl dnem, kdy by si přivstala pro svoje potěšení. Při té myšlence se kousla do rtu a rukou si bezmyšlenkovitě prohrábla krátké blonďaté vlasy.Nechtěla odsud pryč. Nechtěla se stěhovat pryč od Edity.
 
ZLATÝ KLÍČ PDF Tisk E-mail
Středa, 20 únor 2019
Book)Minulý rok jsem měla tu čest být v porotě literární soutěže ZLATÝ KLÍČ, kterou jako každý rok vypsalo Jižní Město. Přečetla jsem plno povídek, fejetonů, nejrůznějších příběhů od nejrůznějších lidí. Ale co mne opravdu dostalo? Byly to dvě nádherné básně od paní Jiřiny Adamcové, která žije ve zdejším Domově seniorů.  Však také tuto soutěž vyhrála... Tato dáma, ač věkem zažila už mnoho jar, je neuvěřitelně duševně mladá a - hlavně neuvěřitelně umí... Věřili byste, že (vím, že se to nesluší, prozrazovat věk ženy, ale snad mi to pro tentokrát promine) paní Adamcová se narodila v r. 1927?
 
ŽLUTÁ JE BARVA NADĚJE PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 leden 2019
Dneska ráno jsem si málem zlomila nohu na vlastních schodech. Viděla jsem venku sníh a tak jsem vyštrachala impregnaci ve spreji a jala jsem se jí štědře aplikovat na svoje 5 let starý kozačky. (Mám asi 8 párů nových, ale šetřím si je na potom. Až bude sucho. Takže asi na jaro, nebo do hrobu.) Jasně, že aerosol se usadí všude, nejen na botách. Naimpregnovala jsem si schody tak dokonale, že bych na nich mohla bruslit tvl.
 
NA CO MYSLÍ ITALKY (PŘI SEXU)? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 leden 2019
Nedávno jsem v jednom italském ženském časopise narazila na článek o tom, co se honí hlavou Italkám během sexu. Protože si myslím, že to může také zaujmout naše čtenářky (i muže), tak se pokusím některé základní myšlenky stručně shrnout. Sexuoložka a psychoterapeutka Chiara Simonelli z Institutu klinické sexuologie v Římě dělí ženy podle toho, na co myslí během sexu, na několik skupin.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 633
[CNW:Counter]