O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Próza a poezie

O ZÁHADNÝCH PROMĚNÁCH SLEPIC A JINOCHŮ PDF Tisk E-mail
Středa, 18 prosinec 2019
V kruzích. Chodíme v kruzích jako slepice, když ji chytíš a zatočíš se ní. Pak ji postavíš na zem a ona bude ještě pěknou chvíli přepadávat na tu stranu, na kterou ses točil. Jako malí jsme z toho měli děsnou p*del. Je to sice krutý, ale zas vím, jak vypadá živá slepice, jaká je na omak a jakou konsistenci má slepičinec. Kluzkou. No, a dneska si spíš připadám jako ta nebohá slepice.
 
KOLOBĚH CHLAPŮ PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 prosinec 2019
Prolítáváte si vztahy jako squashový míček, občas se odrazíte ode zdi ke zdi, odskočíte od rakety a jenom se zachechtáte. Ale čím víc se smějete, nevěřícně kroutíte hlavou nad tím, že vaše nejlepší kamarádka se bláznivě zamilovala do ženáče, navíc kolegy a říkáte si to své ‚tohle se mi nikdy stát nemůže,‘ tím rychleji se blížíte okamžiku, kdy pochopíte, že nikdy se nemá říkat nikdy. Kromě dávky cynismu a realističtějšího pohledu na vztahy jsem si odnesla i jedno základní pravidlo, které mi rodiče zapomněli sdělit. Nejdřív si užij ty, chlap to zvládne vždycky.
 
KNIHA - "I MOTÝLI PLÁČOU" PDF Tisk E-mail
Pátek, 04 říjen 2019
Všichni po něčem toužíme a všichni se něčeho bojíme. Toužíme po lásce, po dálkách, po šťastném životě. A bojíme se nemoci, stáří, násilí. A smrti. To první potká málokoho, to druhé mnohé z nás. A to třetí všechny. Kašlu na genderistické žvásty, že žena je totéž co chlap a že si můžeme měnit pohlaví tím, že si to ráno rozmyslíme. Ta vysněná a někdy i skutečná žena je pro každého muže, jak o něm říká básník „muž, ten který nemá hrb“ prostě Manon. Manon, co je motýl. A příroda to ví a dělá vše pro to, aby žena byla krásná a bylo už z dálky vidět, že je to žena. Jistě, myslím tím ňadra. Na ně už bylo napsáno veršů!
 
NEUVĚŘITELNÉ, ROZDÍLNÉ, ALE NAKONEC STEJNÉ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 září 2019
Jedu vlakem do práce a vedle mě tři studenti matfyzu. Jako jiná škola mě nenapadá, protože používali slova, který jsem v životě neslyšela a chvilku jsem přemejšlela, jestli to není na mě nějakej prank. Skrytá kamera nebo tak něco. Slečna vypadala jako kluk, rýpala se v nose a vyjadřovala se vrcholně exaktně.
 
FEJETON NA BETON PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 září 2019
Říká se, že Češi jsou národ kutilů a je fakt, že i mně se povedlo přivodit si několik komplikovaných zranění i při těch nejjednodušších činnostech. Viděl jsem jednou video, jak žena věší obraz a téměř u toho zbourá zeď; na základě tohoto videa je možné mne považovat za ženu. Když kamarádi viděli výsledek mého pokusu pověsit u nás doma obraz, musel jsem před nimi zatloukat, že jsem to zatloukal já.
 
ČESKÁ BARBRA STREISAND PDF Tisk E-mail
Středa, 25 září 2019
Tentokrát se ve svých vzpomínkách vracím do podzimu 1986. Byla jsem tehdy na mateřské dovolené a přijela mne navštívit maminka. Večer kolem páté jsem ji doprovázela k autobusu, kterým měla odjíždět. Do odjezdu zbýval nějaký čas a ještě pár cestujících dorazilo. A jak se tak hlasitě leccos probíralo, kdosi vyřkl větu, že zemřela Laďka Kozderková.
 
POSLOUCHEJTE TICHO PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 září 2019
Svět je plný zvuků. Různých zvuků. Hlasitých, méně hlastitých, nepříjemných, příjemných. Všech možných i nemožných zvuků.  Ale jeden zvuk mám ze všech nejraději. Ticho. Poslouchejte ticho. Taky jste si toho všimli? Jak každé ticho zní jinak? Jinak zní ticho v lese. Ticho v lese voní. Podle ročního období. Pryskyřicí. Suchem. Houbami. Hlínou a blátem. Zimou.
 
SMRTELNOST PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 září 2019
Všichni jsme tu jen na nějakou dobu. Máme svůj čas vypůjčený od života a naším cílem je naplnit ho co nejlépe. Jsme uspěchaní. Ve snaze o co nejkvalitnější prožití toho svého času se honíme za zážitky tak rychle, že si je ani nestačíme vychutnat.
 
TOULKY ŠUMAVOU - PO STOPÁCH ZLOČINŮ - 2. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 05 září 2019
Tak jak jsem slíbila, pokračuju v kronice šumavských mordů… Zatímco v případě Emílie, o které jsem vám psala včera, by se dalo ještě snad polemizovat o určité shovívavosti, u dalších vražd převažovala ziskuchtivost a nebývalá krutost. Tak tomu bylo i u vražd v Rajském mlýně u Čachrova r. 1925 a pak i té v Horní Světlé, která se stala v r. 1962.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 79 - 91 z 633
[CNW:Counter]