O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Próza a poezie

RECENZE - KDYŽ V RÁJI PRŠELO PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 květen 2007

 Konečně zapršelo... Nemohla  jsem na zahradu, abych nerozšlapala cestičky a dosetý trávník. Místo toho jsem sáhla po knížce, kterou jsem kdysi dostala od mámy k vánocům a ještě týž večer jsem ji přečetla. Její děj se odehrává v sedmdesátých letech, ale  klidně by se mohl odvíjet dnes. To by ovšem příběh by byl asi drsnější, krvelačnější a bylo by v něm plno sexu.

 
KVĚTEN PÍŠE NA VODU PDF Tisk E-mail
Středa, 02 květen 2007

 Nejen pro krásu kvetoucích stromů je od nepaměti nazýván květen měsícem lásky. Jak jinak -  k lásce patří milostná poezie, i když dnešní mladí už ji moc nepěstují. Ale možná je to jen mé zdání, když už tolik let má Nedělní chvilka poezie absence...  Nezbývá mi tedy než vás pozvat na "Čtvrteční chvilku poezie" - na malé setkání s krásou milostných "Veršů psaných na vodu", i když nejsou vždy o lásce naplněné. Ale i to k životu patří...

 
ZAMYŠLENÍ PESIMISTICKÉ PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 květen 2007

 Když jsem se před lety vdala a přestěhovala jsem se z centra Prahy ke koruně Slapské přehrady - vůbec jsem netušila, kde to vlastně jsem. Nikdy jsem nebyla ani tramp, ani skaut, moje příroda se sestávala z petrželové nati v misce s vodou a andulky, která sice nemluvila, ale zvonila jako tramvaj.

 
ZNESVĚTIL JSI MÉ TĚLO... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 duben 2007

 "Přicházela jsi blíž a blíž, menší a menší. Viděl jsem tě celou. Zem otřásla se, na tvůj kříž zavěsila se tíha má. A hlavou ve hvězdách ještě, pod koleny cítilas nedočkavý svět. Menší a menší. Do vlasů zapletlo se ti vlhké listí. Nad tebou od obzoru k obzoru tvůj odložený závoj vlaje, nesmírný mléčný stín, ty dechem nyní změřitelná..." psal František Hrubín.  Ale - to byl muž... Wendy nám přiblížila pohled žen:

 
ZPĚVÁK JAREK ŠIMEK PDF Tisk E-mail
Středa, 18 duben 2007

 V pondělí 16.4. se v Praze v pasáži Černá Růže sešli zpěváci, herci a další přátelé, aby popřáli hodně štěstí Jarku Šimkovi a jeho novému CD „Vůle“. Šimek představil tři písně, největší ohlas měla právě ta titulní. Jako host vystoupila zatím poměrně neznámá, ale velmi dobře znějící Zuzana Nová s písní Malade. Její zpěv má velkou budoucnost.

 
MŮRINEK - ANEB KOUPETE KOČKY? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 duben 2007

 Případně zdobné minipsy? Nedávno jsem dostala e-mailem (viz dole) fotky „skoro-utopenců“, což mi připomnělo přibližně roční trápení… Jednou v zimě si má dcera pořídila své první dítě – boloňského psíka. Náš psí šlechtic měl v době, kdy se u nás ubytoval, cca 20 cm do šířky i délky a stejně tolik dekagramů.

 

 
MÉNĚ JE VÍCE NEBO NAOPAK? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 březen 2007

Televize hýří nekonečnými seriály. Z Ordinace vplujeme do Světel pasáže. Ráno se kocháme urostlými těly jihoamerických svalnatců případně krásnými polonahými těly jejich ženských protějšků  - jak má kdo co v oblibě (to je tak jediné, co může na těchto příbězích zaujmout). Odpoledne Krok za krokem projdeme Hvězdnou bránou a každý zločin vyřeší Policie (já nevím, kde všude).

 
MŮRINEK - ANEB LIDÉ PSÍ I BEZPSÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 březen 2007

 Dlouhá léta jsem věřila, že je na světě všechno správně rozdělené, umravněné - lidé, zvířata, ptáci, rybičky, plazíci, hmyz, baktérie a další z našich souputníků. Lidičky, kteří se světem pohybují přivázáni ke svým psům, jsem považovala za poněkud dětinské, nesamostatné a prostřednictvím zvířat si prodlužující sebevědomí.

 
KAREL PLÍHAL PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 únor 2007

Karel Plíhal tvoří neopakovatelné texty plné poetiky, hledá a nachází zajímavé rýmy a slovní spojení. Poté je s lehkostí doplňuje příjemnými melodiemi, a tak vznikají jeho písně, které spíš pohladí než nakopnou. Při poslechu jeho studiových alb je zřetelně cítit postup směrem k jednoduchosti.

 
<< Začátek < Předchozí 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Následující > Konec >>

Výsledky 625 - 633 z 633
[CNW:Counter]