O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Próza a poezie

DARMOŽROUTI - XVIII. PDF Tisk E-mail
Pátek, 30 listopad 2018
18. Věra a Ctibor   -   Na konci listopadu jsme jeli s Michalem pro zamluvené štěně. Malou jorkšírku jsme si měli vyzvednout kousek za Rousínovem, takže nás čekala pouze půlhodinka jízdy. „Mohl bys, prosím, vydržet tu chvíli bez cigarety, když vezeš dítě?“ požádala jsem Michala, který si zapálil, sotva jsme vyrazili. V tu chvíli se nám před autem mihla černá kočka. „No tohle, to bude smůla!“ vykřikl Michal. „Prosím tě, přece bys nebyl pověrčivý.“
 
DARMOŽROUTI - XVII. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 listopad 2018

7. Jenda   -   Co může chtít Michal takhle pozdě večer, divila jsem se, když mi před půlnocí pípla SMSka. „HOLKY MOJE, DNES UZ VIM, ZE BEZ VAS NEMUZU ZIT,“ stálo na displeji. Trochu mě to zarazilo, ale pak jsem si řekla, že chlapec zřejmě přebral a ráno ani nebude vědět, co psal. Samozřejmě jsem neodpověděla a další zpráva už také nenásledovala. Za dva dny jsem mu volala, že už máme od dědy povoleného pejska.
 
DARMOŽROUTI - XVI. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 listopad 2018

(Nějak jsme pauzírovali – takže fofrem pokračujem!) 16. Jak si děda vyrobil plavky - „Kup jí jorkšíra, to máš nejlepší,“ radila mi Natálie, když jsme k nim s Jolankou přijely na víkend. „Myslíš? Jedna kolegyně z redakce ho měla doma, ale byl takový rtuťovitý, pořád běhal sem a tam a hrozně mi lezl na nervy. A ke všemu budu mít strach, že ho zašlápnu.“

 
... A DALŠÍ NOC PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 říjen 2018
Znáte takový ty večery, kdy si pustíte na HBO automatické přehrávání a sjíždíte jeden díl úplně připitomělýho seriálu za druhým, i když už máte mezi víčkama narafičený sirky? Víte, že jediný, co teď potřebujete je spánek. Usnout a nic nevědět o světě. A přesto nezhasnete, protože máte strach, co se stane, až bude všude ticho a tma?
 
DARMOŽROUTI - XV. PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 říjen 2018
15. - Soused - „Maminko, já bych chtěla pejska,“ žadonila Jolanka, když jsem v sobotu ráno rozčesávala její dlouhé medové vlásky.  „Jen přes mou mrtvolu,“ zabručel děda, který si zrovna drobil rohlík do bílé kávy.  „Tak to abychom začaly přemýšlet nad nějakým nehlučným způsobem vraždy,“ zasmála jsem se.
 
PAPÍR NIČÍM NENAHRADÍŠ PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 říjen 2018
Ať si kdo chce co chce říká, jsou věci, které prostě nejde nahradit. Třeba papír. Jsou chvíle, kdy si prostě nedokážu představit, že by vůni papíru, jeho tichý šelest a jeho sametový povrch měl nahradit nějaký kus plastu. A nemluvím tím o chvíli, kdy člověk sedí na záchodě.
 
DARMOŽROUTI - XIV. PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 říjen 2018
14. Stěhování  -  Když začne nad ránem zvonit telefon, nevěstí to většinou nic dobrého. Ani tentokrát to nebylo jinak. Volala moje máma, aby mi oznámila, že právě zemřela babička. Pro celou rodinu to byl šok, protože byla o patnáct let mladší než děda a nebyla nijak vážně nemocná. To naopak dědovi prorokovali lékaři jen pár měsíců života, když ho ranila mrtvice. Začal se však léčit po svém a výsledek byl ten, že uběhlo deset let a děda v pohodě oslavil osmdesátiny.
 
ZPĚTNÁ VAZBA PDF Tisk E-mail
Středa, 03 říjen 2018
Tak jsem včera obdržela zpětnou vazbu na můj „život“ na FB. Na tom „soukromém“, kde si občas dovolím ještě trošku víc, než tady. Prý se některým lidem zdá, že jsem divná a mám problémy. Asi bych to měla objasnit. Přátelé, ano, jsem divná. Z pohledu cizích lidí jsem bezpochyby hodně divná.
 
JAK ZAHRADNÍK OMYLEM K POMNÍKU PŘIŠEL PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 říjen 2018
Narodila jsem se a vyrostla na pražských Královských Vinohradech a od nás to bylo jenom kousek na Karlák do tamějšího parku. Na té straně, kde je Faustův dům, se skrýval podivný pomník, tehdy zarostlý v křoví. Nějaký fousatý dědek, v jedné ruce knihu, ve druhé žoužel, přiklopený kloboukem a v jeho nohách se ostražitě krčí nahatý kluk s šavlí, na hlavě koupací čepici. Nějaký Benedikt Roezl...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 105 - 117 z 633
[CNW:Counter]